BCAA

18 tulokset

Haaraketjuiset aminohapot (BCAA) ovat proteiinin rakennuspalikoita. Toisin kuin proteiinit, jotka on ensin hajotettava ennen kuin keho voi käyttää niitä lihasten palautumisessa ja korjaamisessa, BCAA: t imeytyvät nopeasti ja ovat siten ihanteellisia nautittavaksi erityisesti harjoittelun aikana ja harjoittelun jälkeen. Mass BCAA: t ovat maidottomia, voivat auttaa vähentämään harjoittelun jälkeistä arkuutta, voivat parantaa palautumista harjoitusten välillä ja ne tietysti maistuvat hyvältä!

Järjestä:

Products

Aminohapot ovat yksi suosituimmista ja myydyimmistä lisäravinteistamme! BCAA:t eli haaraketjuiset aminohapot, L-leusiini, L-isoleusiini ja L-valiini, kuuluvat nykyään yhä useamman urheilijan ja kehonrakentajan lisäravinnevalikoimaan. Etenkin ennen treeniä ja treenin jälkeen nautittuna BCAA:t saattavat vähentää lihaskudoksen hajoamista eli kataboliaa ja edistää lihassynteesiä eli lihasten kasvua. BCAA:t nopeuttavat lihasten palautumista treenistä ja näin ollen vähentävät treeninjälkeistä lihaskipua.

Riittävä proteiinin saanti on edellytyksenä lihasmassan ylläpidolle ja lisäämiselle. Samoin on riittävä aminohappojen saanti, sillä ne ovat hyvin tärkeä osa proteiinisynteesiä. Aminohappoja tarvitaan näin ollen myös sekä lihassolukon uusimiseen, rakentamiseen, että korjaamiseen. Aminohappoja on sekä välttämättömiä, että ei-välttämättömiä. Osan aminohapoista saamme ravinnosta, osaa emme saa riittävästi etenkään kovassa kulutuksessa. Tällöin lisäravinteet tulevatkin erityisen tarpeellisiksi ja hyödyllisiksi.

Parhaan hyödyn saavuttamiseksi voit nauttia aminohappoja 1-2 kertaa päivän aikana (tai ohjeistuksen mukaisesti) välittömästi treenin jälkeen, treeniä ennen, aamiaisella tai ennen nukkumaan menoa.