Artikkelit

Boxihyppyjen Hyödyt Ja Yleiset Virheet

Boxihyppyjen Hyödyt Ja Yleiset Virheet

MIKÄ ON BOX JUMP?

Box jump on hyppytreeni, jossa treenaaja hyppää maasta intensiivisesti laatikon tai korokkeen päälle, laskeutuen tasaisesti molemmilla jaloilla. Box jump voi kuulostaa helpolta, mutta treeniliike vaatii paljon voimaa ja liikkuvuutta.

MIKÄ ON HIIT?

HIIT eli high-intensity interval training on treenitekniikka, jossa treenaaja antaa kaikkensa lyhyessä, nopeita intervalleja sisältävässä treenissä, joita seuraa lyhyet palautukset. HIIT-treeni pitää sykkeen koholla ja polttaa rasvaa lyhyemmässä ajassa.

HIIT TREENIN HYÖDYT:


1. Lisää aineenvaihduntaa
Interval-treeni on niin tehokasta, että se nopeuttaa aineenvaihduntaa jopa 48 tunniksi treenin lopettamisesta. Tämä tarkoittaa sitä, että kehosi polttaa rasvaa treenin jälkeenkin.

2. Nopeaa ja tehokasta
HIIT treenit kestävät yleensä 30 minuuttia tai vähemmän. Treenin voi toteuttaa missä vaan: kotona, hotellihuoneessa, puistossa, salilla…

3. Ei välineitä
Ei painoja? Ei ongelmaa! HIIT treeni tehdään yleensä oman kehon painolla, sillä fokus on sykkeen kohotuksessa ja sen säilyttämisessä.

MITKÄ TUOTTEET LISÄÄ TEHOA HIIT-TREENISSÄ?

Tässä muutama, joita Mass.fi verkkokaupasta voi tilata HIIT treeniä tukemaan! Nämä tuotteet lisäävät tehoja, antavat energiaa, laittavat kehon kihelmöimään tai lisäävät voimantuottoa – etsi oma suosikkisi ja vie treenit uudelle tasolle!



Nina Sarjolahti

Nina Sarjolahti

kolumnisti

Nina Sarjolahti on oma Mass kolumnistimme. Ninalla on taustalla niin fitness -kilpailuja, kuin telinevoimistelu-ura maajoukkuetasolla. Pitkään Massin riveissä toiminut kolumnisti-ekspertti, joka tarjoaa laajalti artikkeleita eri aihealueista sekä toki herkullisia reseptejä myös!