Emme valitettavasti löytänyt tuloksia hakusanalle ""

Tarkista neuvomme haulle & yritä uudestaan.
  • Tarkista, ettei hakusi sisällä kirjoitusvirheitä
  • Käytä vain yhtä tai kahta hakusanaa
  • Kokeile eri hakusanaa
Huomioi, että tämä tuote on saattanut poistua tuotevalikoimastamme

Nutrend proteiinipatukat ovat nopeita nauttia ja helppo tapa pysyä ruodussa kovallakin dieetillä. Proteiinipatukat sopivat hyvin välipalaksi, palautumiseen tai herkutteluun, sillä niiden maut ja koostumus ovat kuin jälkiruoat - pehmeitä ja täyteläisen makeita. 

Jokainen kuntoilija ja urheilija, joka seuraa ravinnonsaantiaan ja kulutustaan, voi turvautua huoletta myös Nutrendin patukoihin. Nutrendin patukoiden valikoimasta löytyy erilaisia patukoita eri tarpeisiin. Tuhtimpia patukoita palautumiseen, lisäravinnoksi massanlisääjälle tai korvaamaan hätätapauksessa aterioita, kun ateriaväli venyy. Kevyemmät vähähiilihydraattiset patukat soveltuvat dieetillä oleville kisaajille, painonpudottajille sekä muuten niukempaa ruokavaliota noudattaville, tai vain kevyttä välipalaa haluaville. 

Kiitos nykyteknologian ja hurjan kehityksen, proteiinipatukat ovat kuin unelmaherkkuja - runsasta suklaan makua, makujen harmoniaa ja suussa sulavaa toffeeta. Lisäksi patukoissa on monissa vielä lisättyjä BCAA -aminohappoja, vitamiineja ja pähkinöitä, joista saat terveellisiä rasvoja.