Tarkenna

  Tuotemerkki

Poista

  Määrä

Poista

  Nutrition Category

Poista

  Tuotetyyppi

Poista

  Maku

Poista

  Hinta

Poista

Hiilihydraatit

5 tulokset

Hiilihydraatit ovat tärkeitä kehollemme, nehän ovat pääsäntöinen energianlähteemme. Myös dieetillä tulee huomioida riittävä hiilihydraattien saanti!

MITÄ EROJA HIILIHYDRAATEISSA ON?

Hiilihydraatit ovat nykyajan tuotteissa monesti esimerkiksi sokerin muodossa. Niin sanottuja hyviä hiilihydraatteja, jotka eivät ole sokeria, ja pitävät verenskoerin tasaisena pidemmän aikaa, ovat esimerkiksi täysjyvät ja väriltään vihreälehtiset kasvikset, siis hitaasti-imeytyvät hiilihydraatit. Muita hyviä hiilihydraatin lähteitä ovat tumma riisi, kaurahiutaleet, bataatti, kvinoa, pavut. Monet proteiinivalmisteet ja lisäravinteet sisältävätkin juuri näistä ainesosista saatuja hiilihydraatteja. 

MIKÄ HIILIHYDRAATTI SOVELTUU TREENIIN?

Sokeri on kehomme pääasiallinen energian lähde. Siksi tarvitsemmekin etenkin kovan rasituksen jälkeen valmisteita, jotka korvaavat ja täyttävät ehtyneet glukogeenivarastot. Myös treeniä ennen tai sen aikana nautituilla tuotteilla on sama hyöty ja tarkoitus, glykogeenivarastojen tyhjenemisen estäminen. Niin pämonissa latausjuomissa tai boostereissa sekä palautusjuomissa voikin olla niin sanottua nopeasti imeytyvää hiilihydraattia, kuten maltodekstroosia tai dekstroosia. 

MITEN VALITA HIILIHYDRAATTIVALMISTE?

Alla valikoima tehokkaita ja laadukkaita valmisteita ja tuotteita moneen eri tarkoitukseen; tuomaan energiaa, palauttamaan tehokkaasti tai parantamaan kestävyyttä ja suorituskykyä.

Kartoita minkälaista tuotetta tarvitset omaan arkeen ja omaan treeniin – tarvitsetko laturia vaiko kenties välipalaa tai palautusjuomaa. Välipalaan ja ruokailun yhteyteen sopii hitaammin imeytyvät hiilihydraatit, samoin aamupäivään. Treenin ympärille taas käyvät paremmin nopeasti energiaa antavat tuotteet!

Massin hiilihydraattien valikoimasta löydät sekä nopeat, että hitaasti imeytyvät hiilihydraatit. Nopeat hiilarit ovat erinomaisia palautumiseen - voit sekoittaa palautusjuomasi itse sekoittamalla nopeita hiilihydraatteja lempi proteiinijuomaasi tai ostamalla valmiin sekoituksen palautusjuomien valikoimista.

MIKSI HIILIHYDRAATIT OVAT TÄRKEITÄ

Hitaat hiiihydraatit ovat oivallisia arkeen, ne pitävät verensokerin tasaisena ja mielen virkeänä. Monilla herkuttelun riski pienenee kun verensokeri pysyy tasaisena ja energiaa riittää tasaisesti koko päivälle. Hitaat hiilihydraatit sopivat parhiaten esimerkiksi aamiaiselle, lounaalle ja välipaloille. Energiaa riittää näin koko päivälle ennen illan treenejä ja energiaa vapautuu hitaammin ja tasaisemmin.


  • 100 % maltodekstriiniä
  • Imeytyy nopeasti ja sekoittuu välittömästi
  • Massiiviset 125 annosta per pakkaus
  • Suorituskyvyn parantamiseen
  • Palautumiseen
alkaen
10,99 €

Ovh: 19,99 €

Säästä jopa 9,00 €
  • 3 eri glykeemisen indeksin hiilihydraatteja
  • Energiaa tasaisesti jopa yli 2 tunnin ajan
  • L-arginiinia & 12 eri vitamiinia
alkaen
8,99 €

alkaen
23,79 €

Ovh: 27,99 €

Säästä jopa 4,20 €

Sorry, we can't find any results that match your chosen filters