Yritys


Mass.fi on perustettu tuomaan sinulle huipputuotteet halpaan hintaan. Yrityksen perustajalla, Robert Walkerilla, on alan kokemusta sekä Euroopasta että Yhdysvalloista, ja hän on työskennellyt monissa maailman suurimmista urheiluravinteita valmistavista yrityksistä.). Mass.fi on osa palkittua The Hut Group –konsernia vuodesta 2014  (www.thehutgroup.com, virallinen yrityksen nimi The Hut.com Limited).

Mass.fi on lukuisten huippuvalmistajien maahantuoja Suomessa, ja tavoitteenamme on tuoda kuluttajien saataville markkinoiden uusimmat, laadukkaimmat ja tehokkaimmat urheiluravinteet... edullisimpaan mahdolliseen hintaan.

Lisäämme lähitulevaisuudessa muitakin laatutuotteita valikoimiimme, joten pidä sivustoamme silmällä. Alhaalta saat lukea lisää yrityksemme missiosta, arvommesta, ja visiosta.

Missiomme

Missiomme on tehdä asiakkaamme iloisemmiksi, terveemmiksi ja vahvemmiksi.

Treenaaminen voi olla hyvin erilaista eri ihmisillä. Meillä kaikillahan on kovin eri tavoitteet. Jotkut haluavat kilpailla fysiikkalajeissa, toiset liikkuvat harvemmin ja enemmän omaksi ilokseen, toiset harrastavat joukkuelajeja, toiset uudempia lajeja, joita jatkuvasti saamme lajien kirjoon mukaan. Joillekin päätavoitteena on kunnon kohotus, kestävyyden lisääminen tai voiman lisääminen, toisilla taas painonhallinta, painonpudotus tai massanlisääminen.

Olipa tarkoitus tai tavoite mikä tahansa, on silti kaikki liikunta ja liikkuminen hyvästä. Kaikki liikkuminen edistää hyvinvointia ja terveyttä ja mahdollisesti jopa pidempää koko elinikää ja lisää elinvoimaa.

Arvomme


1. Asiakas on tärkein. Tavoitteemme on tehdä asiakkaamme tyytyväisiksi. Tyytyväiset asiakkaat saavat meidätkin tyytyväisiksi. Haluamme tarjota asiakkaillemme täydellisen sujuvan ostokokemuksen verkossa. Helppous, nopeus, varmuus, ne ovat verkko-ostamisessa tärkeitä seikkoja. Haluamme olla avuksi asiakkaille, joilla on kysymyksiä tuotteistamme tai verkko-ostosten teosta. Myös suora asiakaskontakti ja asiakaspalvelu on meille hyvin tärkeää.

2. Hintalupaus: Meidän mielestämme kaikilla tulisi olla varaa lisäravinteisiin. Jotta mahdollistaisimme tämän, olemme tehneet hintalupauksen ja tarjoammekin kaikki lisäravinteemme Suomen edullisimpaan hintaan, aina.

3. Laatulupaus: Voit olla varma, että tuotteemme ovat aina tasalaatuisia - laatu on aina huipputasoa. Jos tuotteemme on vahingoittunut tai ei vastaa HACCP / GMP standardeja, huolehdimme mitä nopeimmin, että tuote vaihdetaan.

4. Toimitustakuu: Jos tilaat tuotteesi sivuiltamme arkena ennen klo 14, ovat tuotteet noudettavissasi postistasi jo seuraavan arkipäivänä (Suomessa).

5. Mukautuvuus: Ihmiset treenaavat eri syistä ja myös harrastavat eri lajeja. Kehitämme jatkuvasti tietämystämme ja tuotevalikoimaamme eri lajeissa. Haluamme olla apuna matkalla; kaikissa tavoitteissa, kaikissa lajeissa.

6. Yksilöiden kunnioittaminen: Kunnioitamme työntekijöitämme statuksesta, rodusta ja seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta. Kunnioitamme yksilöiden oikeuksia ja ainutlaatuisuutta, jokainen työntekijä on meille tärkeä ja arvokas. Jokainen työntekijä vahvistaa osaamistamme ja näkemystämme, syy miksi olemmekin niin innovatiivinen ja dynaaminen yritys.

7. Yritysvastuu: Uskomme, että julmuus ei ole keino menestymiseen. Tunnemme henkilökohtaisesti kaikki yritykset tai yksilöt tuoteketjumme varrella, olemme tietoisia yritysten arvoista ja käytännöistä, ja voimmekin luvata, ettemme myy tuotteita, joiden valmistuksessa laiminlyödään yksilön tai muiden yritysten oikeuksia.


Saadaksesi meihin yhteyttä, käy tarkastelemassa yhteytiedomme klikkaessasi tähän.

Terveisin,

Mass Nutritionin tiimi