Affiliate

Liity viralliseksi yhteistyökumppaniksi

Mass.fi on osa palkittua The Hut Group –konsernia (www.thehutgroup.com). Mass.fi –affiliate ohjelmassa saat merkiksi virallisesta kumppanuudesta arvostetun virallisen kumppanin tunnuslogon.

Mass.fi tarjoaa markkinoiden parhaimpaa laatua edullisimpaan hintaan. Oma tuotanto ja osana isoa The Hut Group –konsernia oleminen mahdollistavat todella kilpailukysyiset hinnat laadusta tinkimättä. Tavoitteenamme on pysyä ja olla jatkossakin Suomen paras ja laadukkain. Yhteistyökumppanimme hyötyvät myös tästä suuresti, sillä voimme tarjota jatkuvasti hyviä ja houkuttelevia tarjouksia.

Mukaan Affiliate -ohjelmaan

Haemme tällä hetkellä motivoituneita urheilu-, muoti- ja elämäntapasivustoja sekä alennuskoodisivustoja yhteistyökumppaneiksi. Yhteistyökumppanina toimiessasi pääset hyödyntämään uusimmat tarjoukset ja mahdollistamaan tulojen saannin sivujesi kautta ansaitsemalla komissiota sivustoosi yhdistetyistä Mass.fi-ostoista.

Tarjoamme kaiken kokoisia bannereita, tavallisia sekä animoituja. Löydät varmasti omille sivuillesi sopivan bannerin valikoimasta. Tarjoamme myös mahdollisuuden syvälinkkien tekemiselle. Toimimme yhdessä ison Afiiliate –ohjelman tarjoajan kanssa, jonka sivustot ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä.

Liittymisen hyödyt

• Saat ensimmäisenä tiedon uusimmista tarjouksista, alennuksista ja kampanjoista

• Kilpailukykyinen komissio

• Komissio sivullesi yhdistetyistä 30pv sisällä tapahtuneista myynneistä

• Ilmainen liittyminen

• Reaaliaikainen raportointi ja myynnin seuranta

• Omistautunut tiimi, joka antaa tukea ja neuvoja tarvittaessa

Yhteistyökumppanin rooli

• Voit mainostaa sivuamme omalla sivustollasi ja sosiaalisessa mediassa

• Voit mainostaa bannereiden ja syvälinkkien avulla

• Voit kertoa sivuillasi uusista kampanjoista ja tarjouksista

• Voit varmistaa, että lukijasi saavat tarvitsemaansa tietoa tuotteistamme

Ohjelmaan hakeminen

Alla olevasta linkistä pääset täyttämään lyhyen hakemuksen ohjelmaan. Hae nyt!

Lisätietoa tarvitessasi voit ottaa yhteyttä affiliates@thehutgroup.com

HAKEMUS OHJELMAAN : Täällä

Mikäli olet jo Zanox Affiliate –ohjelmassa, löydät Massin ohjelman Täällä


Suositukset

Olemme tehneet Mass.fi:n kanssa läheistä yhteistyötä jo muutaman vuoden ajan ja olemme selkeästi huomanneet kiinnostuksen Mass.fi:n tuotteita kohtaan kasvaneen kävijöidemme joukossa. Lukuisat ja usein päivitettävät alekoodit sekä muut erikoistarjoukset yhdessä vahvan komission kanssa mahdollistavat hyvän tuloksen sekä kiinnostavaa sisältöä kävijöillemme. Mass.fi:n proaktiivisuus uusia kampanjoita suunnitellessa tekee yhteistyöstä mielekästä ja tulosten optimoinnista helppoa. Voimme lämpimästi suositella ohjelmaa kaikenlaisille julkaisijoille.

Mass.fi:tä yhteistyökumppanina suosittelee Elina Timonen, Key Account Manager, Cuponation.fi alekoodisivustolta.