Kauppaehdot

Kauppaehdot

Toimitukset ja palautukset

Pyrimme lähettämään tilaamasi tuotteet 48 tunnin sisällä tilauksesi vastaanottamisesta. Paketoimme kaikki tuotteet huolellisesti, jotta ne saapuisivat perille moitteettomassa kunnossa. Kaikki tilaukset lähetetään postipaketteina, jotka asiakas noutaa postitoimipaikasta.

Yli 50,00 €:n arvoisille tilauksille tarjoamme ilmaisen toimituksen. Alle 50,00 €:n arvoisiin tilauksiin lisätään 5,00 €:n toimituskulut.

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän palautusoikeus. Jos et ole tyytyväinen johonkin verkkokaupastamme tilaamaasi tuotteeseen, ota meihin yhteyttä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta käyttäjätilisi kautta tai puhelimitse numerossa 09-74790116, jotta voimmesopia tuotteen palauttamisesta. Palautusoikeus koskee VAIN avaamattomia ja käyttämättömiä tuotteita. Ilmaislahjoilla ei ole palautus- eikä vaihto-oikeutta. Korvaamme toimituskulut vain mikäli; olemme lähettäneet väärän tuotteen, vastaanotettu tuote on viallinen tai vaurioitunut tai mikäli et halua pitää lähettämäämme korvaavaa tuotetta. 

Tilausta tekevän henkilön tulee olla yli 18 –vuotias.

Jos toimitus katoaa kuljetuksessa, siitä puuttuu tuotteita tai sen sisältämät tuotteet ovat vahingoittuneet kuljetuksen aikana, ota meihin yhteyttä sähköpostitse käyttäjätilisi kautta tai puhelimitse numeroon 09-74790116 niin voimme sopia vahingoittuneiden tuotteiden palauttamisesta ja/tai tuotteiden lähettämisestä puuttuvien, kuljetuksessa kadonneiden tai vahingoittuneiden tuotteiden tilalle.

Rekisteriseloste

www.mass.fi verkkokaupan rekisteriseloste,Henkilötietolaki (523/99) 10 § Laatimispvm: 08.01.2006. Mass.fi omistaja on The Hut.com Limited jonka rekisteröity osoite on Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, Rudheath, Northwich, Cheshire, UK, CW9 7RA. Rekisterin nimi: Verkkokaupan tilauskanta. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus: Tilausten toimittaminen ja laskutus. Rekisterin tietosisältö: Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite. HUOM! Asiakkaan tilinumeroita tai muita maksamiseen liittyviä tietoja ei tallenneta asiakasrekisteriin.Säännönmukaiset tietolähteet: Kaikki tiedot henkilön itsensä ilmoittamat. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle: Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Rekisterin suojauksen periaatteet: Rekisteriin pääsy ainoastaan nimetyillä henkilöillä (käyttäjätunnus salasana). Laitteet lukitussa ja valvotussa tilassa.

Sivustonkäyttö

Kukin käyttäjä käyttää sivustoa omalla vastuullaan.The Hut.com Limited ei anna mitään takuita sivuston tietojen täydellisyydestä ja paikkansapitävyydestä eikä ole vastuussa niiden mahdollisesta puutteellisuudesta tai virheellisyydestä johtuvista vahingoista. The Hut.com Limited ja muut sivuston luomiseen ja ylläpitoon osallistuvat osapuolet eivät ole vastuussa mistään sivuston käytöstä tai sen käytön estymisestä johtuvista vahingoista. Sivuston sisältö tarjotaan 'sellaisenaan' ilman mitään takuita. Takuun rajoitukset eivät päde siltä osin kuin laki ne kieltää.

The Hut.com Limited ei ole vastuussa käyttäjien tietokoneille tai muulle omaisuudelle sivuston käytöstä tai sen tietojen lataamisesta koituneista vahingoista tai päätyneistä viruksista.

Sivustolla on hyperlinkkejä sivustoille, jotka eivät oleThe Hut.com Limited:n ylläpitämiä. The Hut.com Limited ei ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä eikä anna mitään takuita tai lupauksia niiden sisällön paikkansapitävyydestä, täydellisyydestä tai laillisuudesta tai siitä, ettei niiden sisältö muuttuisi. Linkit sivustoltamme näille sivustoille eivät tarkoita, että The Hut.com Limited edustaisi tai millään tavoint tukisi tai kannattaisi kyseisiä sivustoja. The Hut.com Limited ei ole vastuussa näillä sivustoilla mahdollisesti esitetystä herjaavasta, loukkaavasta tai laittomasta materiaalista.

The Hut.com Limited saattaa tehdä muutoksia näihin ehtoihin milloin tahansa asiasta etukäteen ilmoittamatta. Käyttäjien on näin ollen syytä aika-ajoin lukea ehdot huolellisesti läpi.

The Hut.com Limited pyrkii parhaansa mukaan pitämään sivuston tiedot paikkansapitävinä ja ajan tasalla. Tästä huolimatta sivustolla saattaa olla joitain virheellisiä, puutteellisia tai vanhentuneita tietoja. Emme voi taata kaikkien sivuston tietojen olevan paikkansapitäviä ja ajan tasalla. Esimerkiksi jotkin tuotteista saattavat olla loppu varastostamme tai niiden ominaisuudet saattavat erota sivustolla ilmoitetuista ominaisuuksista. Saatamme myös muokata sivuston tietoja ja tuotteiden hintoja asiasta etukäteen ilmoittamatta. Tilauksista lähetetään asiakkaille tilausvahvistus sähköpostitse. Tämä ei kuitenkaan takaa, että olemme tarkistaneet tilauksen jaettä kaikki tuotteet olisivat saatavilla. Pidätämme oikeuden rajoittaa tilattujen tuotteiden lukumäärää tai hylätä tilauksen kokonaan. Saatamme myös tarvita vahvistuksen joillekin tiedoille ennen tilauksen hyväksymistä ja käsittelyä.Jos esimerkiksi jokin tuote on päässyt loppumaan, saatamme ottaa sinuun yhteyttä ja kysyä, haluatko korvata tuotteen jollakin muulla vastaavallatuotteella vai poistaa kyseisen tuotteen tilauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja, soita meille numeroon 09-74790116 tai lähetä meille viesti käyttäjätilisi kautta. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun.

Krediitti

Kaikki krediitit ovat voimassa 12 kuukautta myöntämispäivästä ja erääntyvät myöntämispäivän vuosipäivänä.

The Hut.com Limited