MASS JÄLLEENMYYJILLE

  • Erinomaiset katteet
  • Edulliset jälleemyyntihinnat
  • Ei välikäsiä
  • Taloudelliset pakkausmetodit
  • Nopea toimitus
  • Laatuvoittaja
  • Markkinoinnin tuki
  • Laadukas asiakaspalvelu

Mass on ollut jo vuosia yksi Suomen suosituimmista lisäravinnevalmistajista. Uutuuksena tarjoamme nyt myös hintalupauksen asiakkaillemme – takaamme, että olemme aina Suomen edullisin. Mass on vahva merkki, joka myy itse itsensä. Jälleenmyyjälle jää vain hyllyjen jatkuva täyttö!

Tuotteet valmistetaan suurissa erissä, minkä vuoksi voimme tarjota tuotteet Suomen edullisimpaan hintaan. Tuhansia kiloja lisäravinteita suurissa tehtaissa vuorokauden ympäri ja tuloksena on edullisia, mutta laadukkaita tuotteita. Tuotteet tulevat meiltä suoraan jälleenmyyjille – jälleenmyyjälle jää erinomaiset katteet, ja myyntihinta pysyy samalla edullisena!

Mass suosikkituotteet, Mass Recivery ja Mass Whey, ovat vuosien saatossa nousseet jo legendaksi paitsi kehonrakennuksen ja fitneksen keskuudessa, myös nyt muissa urheilulajeissa. Mass on palkittu laadusta ja erinomaisesta mausta. Asiakkaamme eivät enää palaa muihin tuotteisiin – Mass on maukkain, parhaiten sekoittuva, laadukas ja vieläpä edullisin.

Toimitamme nopeasti kaikki tuotteet suoraan Suomen varastoltamme kaikkialle Suomessa. Itella hoitaa kuljetuksen ja pakkaamisen, joten toimitusvarmuus ja –nopeus on huippuluokkaa.

Mass Asiakaspalvelu palvelee asiakkaita kaikissa kysymyksissä. Asiakkaat voivat olla puhelimitse tai sähköisesti yhteyksissä meihin, olipa kyse tilauksesta tai tuotekysymyksistä. Mass tiimissämme on niin ravitsemuksen asiantuntijoita, kunto-ohjaajia kuin ammattiurheilijoitakin. Siispä oli kysymyksenä mikä tahansa, löytyy siihen aina vastaus.

Mass jälleenmyyjällä on Massin 100% tuki aina ja kaikissa kysymyksissä. Valmiit markkinointimateriaalit aina promoottereihin ja urheilijoihin, kaikki markkioinnin tuki ja apu käytettävissä. Mass on osa The Hut Group –konsernia (virallinen yrityksen nimi The Hut.com Limited), tiimissä ja talossa on alan huippuosaajia ja kovimpia ammattilaisia. Apu ja tuki kaikissa jälleenmyynnin osa-alueista on saatavilla puhelinsoiton tai sähköpostin päässä.

Jälleenmyynnin asioissa yhteys sähköpostitse osoitteessa jonatan.naish@thehutgroup.com