Brown Rice Protein

Maku
Pakkaus
Määrä
Oli: 23,99 € 20,39 € Säästä: 3,60 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Saatat myös pitää…

Yleistä

Brown Rice Protein on tumma riisiproteiini. Luontaisesti tummasta riisistä valmistettu proteiinijauhe on kuten muut proteiinijauheet, mutta ei sisällä lainkaan maitotuotteita. Valmistuksessa tuote on käynyt läpi fermentaation, suodatuken ja entsyymisen vaiheen, jossa proteiini ja kuitu on eroteltu jyvistä.

Tuote on täysin GMO -vapaa ja valmistettu GMO -vapaasta tummasta riisistä ja on lisäksi hypoallergisille soveltuva. Tuote on maidoton, gluteeniton ja laktoositon. Soveltuu vegaaneille. Ei sisällä kananmunia tai soijaa.

Yli 24g proteiinia per 30g annos tekee tummasta riisiproteiinista mahtavan kasvisruokailijoiden proteiininlähteen. Proteiinia tarvitset tukemaan ja edistämään lihaskasvua sekä ylläpitämään lihasmassaa.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 

  • GMO -vapaa 
  • soveltuu vegaaneille
  • laktoositon, gluteeniton
  • yli 24g proteiinia per annos

 

Käyttöohje

Sekoita 30g jauhetta 150-200ml vettä tai maitoa. Ravista ja nauti heti. 

Ainesosat

100% GMO -vapaa tumma riisiproteiini.  

Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellää maitotuotteita, soijaa, kananmunia ja gluteenia sekä niistä valmistettuja tuotteita.

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

2.6

2.6

(5 Arvostelut)

  • 5    0
  • 4    2
  • 3    1
  • 2    0
  • 1    2
Lajittele

Paras

Yhteensä:

4

Parasta maustamatonta riisiproteiinia mitä on tarjolla. Veteen sekoitettuna tulee se "hiekkainen" suutuntuma ja makuhan on aika tympäisevä. Itse sekoitan aamupuuroon ja siinä menee ihan hyvin marjojen kanssa. Toimii ja polttoainettahan tämä on :)

Wed Dec 20 13:35:28 GMT 2017 mukaan Heli #1 Kuukauden tuotearvostelija

Voisi maustaa

Yhteensä:

3

Ei tämä mitään ole verrattuna männävuosien maustamattomaan heraan, mutta ei tätä tulevalle anopille uskaltais syöttää. Kyllä tähän tottuu, jos on elämässään juonut muutakin raakana kuin vettä. Esim. maitopuolta kaihtavalle opiskelijatreenaajalle ihan käypäinen ratkaisu, mutta vaniljasteviaa tms. kannattaa lusikoida mukaan. Erikoisominaisuus on se, että mikään ei tunnu peittävän ominaismakua. Mutta bensaahan tämä on keholle, jos sitä hakee niin toimii.

Wed Mar 01 10:55:29 GMT 2017 mukaan On potentiaalia

Aivan hirveetä

Yhteensä:

1

Maistamaton on ihan hirveetä sontaa. Oakko kokeilla et sekoittaa jonkun muun kanssa. Muuten menee roskiin.

Wed Jan 04 14:08:54 GMT 2017 mukaan Kaitsu

Not good

Yhteensä:

1

Aivan kamala. Ei imeydy yhtään mihinkään, outo maku maistuu läpi ja tuntuu jäävän kurkkuun kiinni. Todella jauhomainen, en suosittele.

Tue Jul 12 15:17:02 BST 2016 mukaan e

Brown rice protein

Yhteensä:

4

Hiukan jauhomaineb koostumus. Mutta menee smoothiessa loistavasta banskun ja marjojen kanssa!

Fri Oct 16 11:22:17 BST 2015 mukaan illelli

Brown Rice Protein

Valitse kuva

Brown Rice Protein