Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

FlavDrops

EUR 5.4

5,40 €

Loppuunmyyty

Myprotein Flav Drops makeutustipat ovat kaloriton ja luontainen vaihtoehto leivonnaisten tai proteiinijuomien makeutukseen. Herkulliset maut ja riittoisa pakkaus edulliseen hintaan.

Makeutustipat soveltuvat leivontaan, jälkiruokiin, proteiinijuomiin ja smoothien joukkoon sekä kylmiin ja kuumiin juotaviin.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • kaloriton, sokeriton
  • herkullinen maku
  • kätevä pipettipullo

Lisää maun mukaisesti 7-10 tippaa suoraan juomaan ja ruokaan. 10 tippaa vastaa 0.5ml.

Carrier (propyleeni glykooli), luontainen väri (punajuuri, karmiini (vain mansikka&vadelma maku)), luontaiset makuaineet, makeutusaine (sukraloosi), vesi.

No calories, no carbohydrates and no fat.

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.75 / 5 (12 Arvostelut)
  • 9 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Katso kaikki arvostelut

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Vanilja drops

Ostin vaniljanmakuisia tippoja ja täytyy minunkin todeta että rahkasta ja jogurtista tuli suurta herkkua! Käy myös puuron sekaan tai leivontaan. Riittoisa pullo! Oikein luksus herkkua saa rahkasta, marjoista (esim.mustikka tai mansikka), muutama vaniljatippa ja vanilja/mansikka protskujauhe!

6/5

Ostin ihan kokeilun vuoksi tuota vaniljan makuista, kun ei ollut paha hinta. Kokeilin perus maitorahkaan 9tippaa ja se on nyt kun pala taivasta! Ihan törkeen hyvää. Suosittelen.

Uskomattoman hyvää!

Ostin vaniljan makuisen purnukan ja tekee rahkasta mielettömän hyvää! Loputkin maut lähtee tilaukseen :)

maku kohdillaan!

Aivan jäätävän hyvän makusta tekee aamupuurosta ku pistää joku 6-10 tippaa nestettä sekaan ja sekoittaa hyvin. Itellä ollut mocha ja toffe maut ja molemmat 5/5. aika isoon annokseen toi 7 tippaa. Eli ei tartte ku ihan pikkasen pistää niin makeuttaa jo huomattavastil. suosittelen jos ei tykkää sekoittaa protskujauhetta puuroon ni tämä kannatta kokeilla!

Flavdrops toffee

Loistava tuote. Todella riittoisa.

Hyvä tuote

Vähällä saa lisämakua ja makeutta minne haluaa. Pitää vain olla varovainen ettei laita liikaa ettei tule liian makeaa. Pipetti hyvä annostelija.

Nam

Kivan makuinen esim. rahkan sekaan laittaessa. Joutuu aika monta tippaa kyllä laittamaan että saa maun esille, mutta jos vahingossa laittaa liikaa tulee pahanmakuista. Ostaisin kuitenkin uudestaan!

ihan huipputuote

Ihan huippulisä esim aamupuuroon, muutama tippa riittää! Eli tosi riittoisaa ja maukasta, nami!

Herkullinen

Toffeen makuisena super hyvää. Voimakas toffeen maku ja jo yksi tippa antaa hyvin makua.

Hyvää tavaraa

Todella hyvä makeuttaja! Maistuu proteiinilätyissä kivasti toffee :)