Grenade 50 Calibre Ammo Box

Maku
Pakkaus
Määrä
Oli: 45,49 € 36,39 € Säästä: 9,10 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Grenade .50 calibre on tehokkain boosteri/PWO/treenilaturi, mitä markkinoilta löytyykään! Sen on suunniteltu tekevän jokaisesta treenistä räjähtävän tehokkaan ja energisen. R&D experttien kanssa suunniteltu tuote, joka sisältää yli 20 ylipistotasolla tutkittua ainesosaa oikeilla annostuksilla.

Grenade .50 Calibre sisältää ison annostuksen sitrulliinimalaattia, beta ulgarista ja tehobroma kaakaota, jotka molemmat tutkitusti vaikuttavat lihaskudoksen verenkierron tehostamiseen. Koska kyseessä on boosteri ja treenilaturi, on toki tuotteessa myös beta-alaniinia tehon ja suorituskyvyn parantamiseksi. Lisäksi kofeiinia ja kreatiinia parempaan pumppiin, nesteytykseen solutasolla ja focuksen pitämiseen. BCAA tukee lihasmassan ylläpitoa ja ehkäisee kataboliaa tehokkaasti.

Hyödyt

  • Super tehokas treeniboosteri / PWO
  • Räjähtävää energiaa, voimaa ja kestävyyttä
  • Sitrulliinimalaatti, kreatiini, aminohapot, kofeiini…

Käyttöohje

Sekoita puolikas annosmitallinen (11.6g) tuotetta 150-250ml vettä. Sekoita hyvin ja nauti 30min ennen treeniä. Kokeile ja etsi sopivaa annostusta. Mikäli olet tottunut Grenade .50 calibre –käyttäjä, voit nauttia yhden annosmitallisen (23.2g) tuotetta ennen treeniä.  Älä ylitä 1 annosmitallisen päiväannosta vuorokauden aikana.

Ainesosat

Kreatiinimonohydraatti, beta alaniini, sitrulliinimalaatti, glyseroli, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kaakaouute (Theobroma-kaakao), aminohapot (L-arginini, L-leusiini, l-valiini, L-isoleusiini), happamuudensäätöaine (kaliumbikarbonaatti, natriumbikarbonaatti), aromi, kofeiini, tauriini, punajuuriuute (Beta vulgaris), vihreä teeuute (Camellia sinensis), väriaine (punajuurijauhe), glukoronilaktononi, amerikkalainen ginseng (Panax quinquefolius), aminohappo (l-tyrosiini), makeutusaine (sukraloosi), niktotiinihappo (niasiini), foolihappo.

Ravintosisältö

*Tuotteen ravintosisältö on otettu Berry Blast mausta. Muiden makujen ravintosisältö voi hieman vaihdella.

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.5

4.5

(4 Arvostelut)

  • 5    2
  • 4    2
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Lajittele

Ammus

Yhteensä:

4

Toimiva "ammus" vaikka ei aivan samanlainen rekyyli kuin oikeassa .50 kaliiberin aseessa, jolla on tullut ammuttua. Mutta jaksaa salilla tykittää näin vanhakin gubbe.

Mon Mar 06 10:49:04 GMT 2017 mukaan

Loistava tuote

Yhteensä:

5

Todellinen tehon ja energian lisätuoja pitkiin toistoihin.

Mon Oct 31 20:52:30 GMT 2016 mukaan

Grenade 50 Calibre Ammo Box

Yhteensä:

5

Hyvä maku ja potkii hyvin. Ei mitään valittamista, siis viisi tähteä!

Wed Oct 26 10:03:34 BST 2016 mukaan

aika hyvä

Yhteensä:

4

killa cola makuna kyllä hyvä, vois ihan maun takia ostaa! ja otin heti täyden annoksen eli mitä lie oli 22g ja tuntu toimivan.. kofeiinin määrä vaan aika korkee, 275mg puolikkaas annokses eli täydes vielä tuplaten isompi.. aminohappoja tähän silti kaipais lisää

Sat Sep 12 19:15:56 BST 2015 mukaan

Grenade 50 Calibre Ammo Box

Valitse kuva

Grenade 50 Calibre Ammo Box