Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Grenade 50 Calibre Ammo Box

EUR 36.41
alkaen 36,41 €

Säästä: 8,67 €

Loppuunmyyty

Grenade 50 Calibre Preloaded Berry Blast (25 x 232g Sachets): BBE - 30/10/2017

Grenade 50 Calibre Preloaded Lemon Raid (25 x 232g Sachets): BBE - 30/10/2017

Grenade .50 calibre on tehokkain boosteri/PWO/treenilaturi, mitä markkinoilta löytyykään! Sen on suunniteltu tekevän jokaisesta treenistä räjähtävän tehokkaan ja energisen. R&D experttien kanssa suunniteltu tuote, joka sisältää yli 20 ylipistotasolla tutkittua ainesosaa oikeilla annostuksilla.

Grenade .50 Calibre sisältää ison annostuksen sitrulliinimalaattia, beta ulgarista ja tehobroma kaakaota, jotka molemmat tutkitusti vaikuttavat lihaskudoksen verenkierron tehostamiseen. Koska kyseessä on boosteri ja treenilaturi, on toki tuotteessa myös beta-alaniinia tehon ja suorituskyvyn parantamiseksi. Lisäksi kofeiinia ja kreatiinia parempaan pumppiin, nesteytykseen solutasolla ja focuksen pitämiseen. BCAA tukee lihasmassan ylläpitoa ja ehkäisee kataboliaa tehokkaasti.

Hyödyt
  • Super tehokas treeniboosteri / PWO
  • Räjähtävää energiaa, voimaa ja kestävyyttä
  • Sitrulliinimalaatti, kreatiini, aminohapot, kofeiini…

Sekoita puolikas annosmitallinen (11.6g) tuotetta 150-250ml vettä. Sekoita hyvin ja nauti 30min ennen treeniä. Kokeile ja etsi sopivaa annostusta. Mikäli olet tottunut Grenade .50 calibre –käyttäjä, voit nauttia yhden annosmitallisen (23.2g) tuotetta ennen treeniä.  Älä ylitä 1 annosmitallisen päiväannosta vuorokauden aikana.

Kreatiinimonohydraatti, beta alaniini, sitrulliinimalaatti, glyseroli, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kaakaouute (Theobroma-kaakao), aminohapot (L-arginini, L-leusiini, l-valiini, L-isoleusiini), happamuudensäätöaine (kaliumbikarbonaatti, natriumbikarbonaatti), aromi, kofeiini, tauriini, punajuuriuute (Beta vulgaris), vihreä teeuute (Camellia sinensis), väriaine (punajuurijauhe), glukoronilaktononi, amerikkalainen ginseng (Panax quinquefolius), aminohappo (l-tyrosiini), makeutusaine (sukraloosi), niktotiinihappo (niasiini), foolihappo.

*Tuotteen ravintosisältö on otettu Berry Blast mausta. Muiden makujen ravintosisältö voi hieman vaihdella.

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.6 / 5 (5 Arvostelut)
  • 3 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Grenade 50 Calibre Ammo Box

Olen kokeillut monia PWO/Treenilatureita ja tässä on yksi parhaista ellei paras. Ensimmäisellä kerralla täysi annostus ja n.15-20 min päästä alkoi vaikuttaa ensin hikoiluna ja sarjoja tehdessä ei tuntunut lihasväsymystä ollenkaan samalla lailla mitä tehnyt ilman tätä. Samoin pumppia jaksoi puristaa pidempään ja paremmin. Jos ei ole käyttänyt treenilatureita tai boostereita ennen niin suosittelen ainakin aloittamaan puolikkaalla annoksella, koska sen verran voimakas vaikutus. Suosittelen!

Ammus

Toimiva "ammus" vaikka ei aivan samanlainen rekyyli kuin oikeassa .50 kaliiberin aseessa, jolla on tullut ammuttua. Mutta jaksaa salilla tykittää näin vanhakin gubbe.

Loistava tuote

Todellinen tehon ja energian lisätuoja pitkiin toistoihin.

Grenade 50 Calibre Ammo Box

Hyvä maku ja potkii hyvin. Ei mitään valittamista, siis viisi tähteä!

aika hyvä

killa cola makuna kyllä hyvä, vois ihan maun takia ostaa! ja otin heti täyden annoksen eli mitä lie oli 22g ja tuntu toimivan.. kofeiinin määrä vaan aika korkee, 275mg puolikkaas annokses eli täydes vielä tuplaten isompi.. aminohappoja tähän silti kaipais lisää