Added to your basket

Pahoittelut, sivulla tapahtui virhe. Ole hyvä ja kokeile uudelleen.

Lukumäärä:

Välisumma: ( tuotetta ostoskorissasi)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Grenade AT4
Grenade AT4

Grenade AT4

EUR

Loppuunmyyty

 • Tuotetiedot

  Grenade AT4 on suunniteltu tukemaan kehosi anabolista toimintaa. Se tukee kehon normaalia hormonitoimintaa ja tehostaa suorituskykyä parantamalla pumppia, nopeuttamalla palautumista ja edistäen lihaskasvua. On tärkeää paitsi syödä hyvin ja oikein, treenata täysillä, mutta huolehtia myös palautumisesta.

  Grenade AT4 Anabolic Devastation sisältää uusinta uutta teknologiaa ja kliinisesti tutkittuja ja testattuja annostuksia. Kapselit on suunniteltu niin, että kaikki tehoaineet saadaan “perille” oikeassa suhteessa, koossa ja oikeaan aikaan. Tuotteessa on myös fenurexia®, passiflora caeruleaa, boorihappoa (boric acid) ja mega-annostus D3-vitamiinia. Lisäksi aminohappoa (d-aspartic calcium chelate), jonka on tieteellisesti tutkittu vaikutavan LH –hormonin tuotantoon ehossa. Fenurex ® taas on tutu jo intialaisesta lääketieteestä ja on ollut vuosisatojen ajan käytössä hormonitasojen säätelyssä. Passiflora cearulean on taas tutkittu vaikuttavan positiivesti testosteroni-estrogeeni –suhteeseen etenkin miehillä.

  Hyödyt
  • Tukee kehon hormonitoimintaa
  • Parempi pumppi ja palautuminen
  • Tehostaa lihaskasvua
 • Käyttöohje

  1 annos (2kapselia) 30 minuuttia ennen aamiaista ja 1 annos (2kapselia) 30min ennen lounasta TAI 2 annosta (6 kapselia) aamulla 30min ennen aamiaista. Nauti tuotetta 5 päivän ajan ja pidä 2 päivän tauko. 8 viikon käytön jälkeen pidä 4 viikon tauko. Älä ylitä 6 kapselin raja per päivä.

 • Ainesosat

  D-aspartinen kalsium kelaatti (d-aspartic calcium chealate), Fenurex TM Fenugreek, Passiflora Cearulea, D3-vitamiini (kolekalsiferolina) Boron (boorihappona (boric acid)), mikrokrystallisoitu selluloosa, sakeuttamisaine (magnesiumstearaattu), gelatiini, vesi, väri (titaniumdioksidi, punajuuren punainen).

 • Ravintosisältö

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan