Grenade BCAAs 8:1:1

Maku
Pakkaus
Määrä
Oli: 23,49 € 21,14 € Säästä: 2,35 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Saatat myös pitää…

Yleistä

Grenade BCAA 8:1:1 on aminohappo tehokkaassa 8:1:1 suhteessa l-leusiinia, l-isoleusiinia ja l-valiinia. L-leusiinin jo yksin on tunnetusti osoitettu edistävän lihaskasvua, käynnistäen tehokkaasti lihaskudoksen toimintaa. Normaalisti BCAA –aminohappovalmisteet sisältävät aminhappoja suhteessa 2:1:1, Grenade BCAA:ssa taas on l-leusiinia todella suuri määrä suhteessa kahteen muuhun aminohappoon, juuri ja vain sen tehokkuuden vuoksi.

Lihaskasvu rakentuu yksinkertaisille asioille; oikeanlainen ravitsemus ja oikeanlainen treeni, lepoa unohtamatta. Aminohapot ovat proteiinin rakennuspalikoita, lihaskudos taas sisältää runsaasti juuri tuota proteiinia. Aminohappoja on tärkeä nauttia tasaisesti päivän mittaan, jotta lihassolukolla riittää rakennusaineita koko päivän ajan aina palautumiseen saakka. Siispä aminohappoja onkin hyvä nauttia vaikka ennen treeniä, sekä välittömästi treeniin jälkeen. Jotkut ottavat aminohapot vielä yöksikin.

Hyödyt

  • BCAA suhteessa 8:1:1
  • L-leusiini, l-isoleusiini, l-valiini
  • Edistää proteiinisynteesiä ja nopeutta palautumista

Käyttöohje

Treenipäivinä: nauti 1 annos (5 kapselia) runsaan veden kera 30min ennen treeniä. Maksimoidaksesi vaikutuksen ja tulokset, nauti extra-annos treenin jälkeen.

Vapaapäivinä: nauti vain yksi annos (5 kapselia) aamulla herättyäsi.

Ainesosat

Katso ravintoarvot ja pitoisuudet taulukosta.

Ravintosisältö

Arvostelut

Ei arvioita.

Grenade BCAAs 8:1:1

Valitse kuva

Grenade BCAAs 8:1:1