Grenade Black Ops

Maku
Pakkaus
Määrä

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY
23,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Grenade Black Ops on tehokas rasvanpolttaja, jonka on tarkoitus parantaa henkistä ja fyysistä suorituskykyä.  Sen on suunnitellut joukko Grenaden R&D experttejä ja tuote on testattu ja annostus on säädetty juuri oikeanlaiseksi. Ensisijaisesti tuote on suunniteltu miehille.

Grenade Black Ops rasvanpolttajan teho perustuu sen nopeaan vaikutukseen. Kehomme tottuu nopeasti uusiin muutoksiin, siispä rasvanpolttoon usein tarvitaankin apuja lisäravinteiden puolelta, pelkkä cardio- tai HIIT –treeni ei aina vain riitä. Grenade Black Ops auttaa kehoasi sen tärkeimmässä tehtävässä osana laihdutusta ja rasvanpolttoa; rasvan siirtymisestä pois rasvasoluista. Kofeiini nousee merkittävään osaan tässä tehtävässä. Jotta rasva ei palautuisi takaisin rasvasoluihin, on metabolista astetta nostettava ja rasvan hapettoitumista edistettävä. Tämän hoitaa tuotteen vihreä tee ja lopun silauksen antaa  cayenne -pippuri!

Viimeisenä kehomme tarvisee vielä oikeanlaisen hormonitasapainon, jotta rasva todella poistuu. Grenade Black Opsin Blue green algae –vihreä algae ja kaakaouute auttavat tässä työssä. Lisäksi tuotteessa on vielä useita mikroainesosia, jotka tunnetusti vaikuttavat rasvanpoltossa tehokkaasti.

Hyödyt

  • Oikea-ajoitteinen stimulantti
  • Tukee “rasva polttoaineena” toimintaa kehossa
  • Tehokas focus ja erinomainen kestävyys treenissä

Käyttöohje

Ensimmäisen 7 päivän aikana arvioi oikea ja sopiva annostus nauttimalla 1 kapseli 2 kertaa päivässä. Nauti 2 kapselia tyhjään vatsaan aamulla. Nauti kapselit aina veden kanssa. Ota 2 kapselia 30min ennen lounasta.  Räjähtävään treeniin voit nauttia 2 kapselia 30min ennen treeniä. Nauti  vettä vähintään 8 lasia päivässä.

Ainesosat

Mikrokapsuloitu kofeiini, tauriini, cayenne, koliini, vihreä tee, theobroma kaakao, blue green algae –viherlevä, niasiini, bioperiini, B6, kromi, mikrokristallisoitu selluloosa, sakeuttamisaine (magnesiumstearaatti), gelatiinikapseli (puhdistettu vesi, värt; kirkas sininen, punajuuren punainen), titaniumoksidi.

Kapselit sertifioitu Halal ja Kosher.

Ei sovellu kasvisruokavaliota noudattaville.

Ravintosisältö

Suositellut tuotteet

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

5.0

5.0

(1 arvostelu)

  • 5    1
  • 4    0
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Lajittele

Martin

Yhteensä:

5

Very good and really effective product!

Thu Nov 23 07:56:50 GMT 2017 mukaan Martin

Grenade Black Ops

Valitse kuva

Grenade Black Ops