Added to your basket

Pahoittelut, sivulla tapahtui virhe. Ole hyvä ja kokeile uudelleen.

Lukumäärä:

Välisumma: ( tuotetta ostoskorissasi)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Grenade Black Ops
Grenade Black Ops

Grenade Black Ops

EUR
5.0 Stars 1 Arvostelut

Loppuunmyyty

 • Tuotetiedot

  Grenade Black Ops on tehokas rasvanpolttaja, jonka on tarkoitus parantaa henkistä ja fyysistä suorituskykyä.  Sen on suunnitellut joukko Grenaden R&D experttejä ja tuote on testattu ja annostus on säädetty juuri oikeanlaiseksi. Ensisijaisesti tuote on suunniteltu miehille.

  Grenade Black Ops rasvanpolttajan teho perustuu sen nopeaan vaikutukseen. Kehomme tottuu nopeasti uusiin muutoksiin, siispä rasvanpolttoon usein tarvitaankin apuja lisäravinteiden puolelta, pelkkä cardio- tai HIIT –treeni ei aina vain riitä. Grenade Black Ops auttaa kehoasi sen tärkeimmässä tehtävässä osana laihdutusta ja rasvanpolttoa; rasvan siirtymisestä pois rasvasoluista. Kofeiini nousee merkittävään osaan tässä tehtävässä. Jotta rasva ei palautuisi takaisin rasvasoluihin, on metabolista astetta nostettava ja rasvan hapettoitumista edistettävä. Tämän hoitaa tuotteen vihreä tee ja lopun silauksen antaa  cayenne -pippuri!

  Viimeisenä kehomme tarvisee vielä oikeanlaisen hormonitasapainon, jotta rasva todella poistuu. Grenade Black Opsin Blue green algae –vihreä algae ja kaakaouute auttavat tässä työssä. Lisäksi tuotteessa on vielä useita mikroainesosia, jotka tunnetusti vaikuttavat rasvanpoltossa tehokkaasti.

  Hyödyt
  • Oikea-ajoitteinen stimulantti
  • Tukee “rasva polttoaineena” toimintaa kehossa
  • Tehokas focus ja erinomainen kestävyys treenissä
 • Käyttöohje

  Ensimmäisen 7 päivän aikana arvioi oikea ja sopiva annostus nauttimalla 1 kapseli 2 kertaa päivässä. Nauti 2 kapselia tyhjään vatsaan aamulla. Nauti kapselit aina veden kanssa. Ota 2 kapselia 30min ennen lounasta.  Räjähtävään treeniin voit nauttia 2 kapselia 30min ennen treeniä. Nauti  vettä vähintään 8 lasia päivässä.

 • Ainesosat

  Mikrokapsuloitu kofeiini, tauriini, cayenne, koliini, vihreä tee, theobroma kaakao, blue green algae –viherlevä, niasiini, bioperiini, B6, kromi, mikrokristallisoitu selluloosa, sakeuttamisaine (magnesiumstearaatti), gelatiinikapseli (puhdistettu vesi, värt; kirkas sininen, punajuuren punainen), titaniumoksidi.

  Kapselit sertifioitu Halal ja Kosher.

  Ei sovellu kasvisruokavaliota noudattaville.

 • Ravintosisältö

Asiakasmielipiteet

5.0
Stars

1 Arvostelut

5 Stars 1
4 Stars 0
3 Stars 0
2 Stars 0
1 Stars 0

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Martin

Very good and really effective product!