Grenade Creatine

Maku
Pakkaus
Määrä

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY
10,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Grenade Creatine on kreatiinimonohydraatti, joka on laajimmin tutkittu lisäravinne kautta aikojen. Kreatiinin on todistettu parantavan voimatasoja, anaerobista kapasiteettia ja edistävän palautumista ja rasvattoman lihasmassan lisäämistä. Kreatiinia löytyy kehosta luonnollisestikin, se on tuotosta aminohapoista glysiini, arginiini aj methioniini. Grenade® Essential Creatine kreatiini on 99% puhdas ilman täyteaineita ja sakeuttamisaineita, tarjoten helposti ja nopeasti imeytyvän kreatiinin.

Hyödyt

  • 100% kreatiinimonohydraatti
  • ehkä tutkituin kaikista kreatiinivalmisteista
  • maustamaton – sekoita muihin juomiin!

Käyttöohje

Latausjakso: Nauti 1 annos (1 annosmitallinen noin 5g) aamulla, päivällä ja illalla sekä ennen nukkumaanmenoa ruokailun yhteydessä. Noudata ohjelmaa 4-5 päivää ruokkiaksesi lihaksistosi kreatiinilla.

Ylläpitojakso: Nauti 1 annos (1 annosmitallinen noin 5g) ruoan yhteydessä ennen treeniä tai välittömästi treenin jälkeen palautusjuoman kanssa.

Ainesosat

Katso ravintoarvot ja pitoisuudet taulukosta.

Ravintosisältö

Suositellut tuotteet

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.0

4.0

(1 arvostelu)

  • 5    0
  • 4    1
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Lajittele

Toimivaa kreatiinia

Yhteensä:

4

Viikon tankkausjakso 10-20g päivässä, ei mennyt ihan ohjeiden mukaan, ja siihen pari-kolme päivää 5 grammalla niin alkoi huomata raudan liikuttelussa muutosta, tuntui painot kevyemmiltä ja sarjat luisti räjähtävämmin. Puhdas 100% kreatiinimonohydraatti toimii aina, nesteen kertyminen vaan ketuttaa kerta toisensa jälkeen.

Mon Aug 29 14:01:59 BST 2016 mukaan Temple

Grenade Creatine

Valitse kuva

Grenade Creatine