Grenade Defend

Maku
Pakkaus
Määrä

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY
32,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Grenade Defend on sekoitus katabolisia ja antikatabolisia aminohappoja, joita kehomme vaatii ja tarvitsee. Grenade Defend on hyvän makuinen ja todella tehokas aminohappojuonma. Se soveltuu sekä ennen treeniä nautittavaksi, vaikka yhdessä proteiinijuoman kanssa, että palautukseen treenin jälkeen.

Jos teet rankkaa treeniä tai rasitat lihaksia isoilla painoilla, sinun tulee ehkäistä kataboliaa keinolla millä hyvänsä. On varmistettava, että aminohapot pääsevät lihaskudokseen koko päivän ajan, eivätkä lähde sieltä vain pois. Tämä onkin helppo varmistaa vain nauttimalla säännöllisesti ja tunnollisesti riittävä määrä aminhappoja.

Grenade Defend aminahappovalmisteessa on iso annosmäärä leusiinia, jonka on jo yksin todettu aikaansaavan tai käynnistävän lihasta kehittävää toimintaa. Tuote sisältää yös Astragin Astragin® valmistetta, patentoitu kombinaatioa Astragalusta ja Panax Notoginsengiä. Tämä yhdistelmä tai seos tukee optimaalista ainesosien imeytymistä. Grenade Defendin l-sitrulliiini DL-malaatti taas tunneutsti parantaa verenkiertoa, jopa arginiiniakin enemmän. Lisäksi tuotteessa on alfalipoiinihappoa, jolla on tutkitusti positiivinen vaikutus insuliinitoimintaan. Tuotteen glutamiinipeptidit taaas tukevat palautumista.

Hyödyt

  • Estää lihaskudoksen hajoamista
  • Maksimoi palautumisen
  • Tukee voiman ja rasvattoman lihasmassan kasvamista

Käyttöohje

Nauti 2 annosmitallista jauhetta 240ml kanssa vettä. Sekoita hyvin ja nauti joko juuri ennen treeniä ja/tai treenin jälkeen.

Ainesosat

Katso ravintoarvot ja pitoisuudet taulukosta.

Ravintosisältö

Suositellut tuotteet

Arvostelut

Ei arvioita.

Grenade Defend

Valitse kuva

Grenade Defend