Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Grenade Defend

EUR 25.87

Oli 32,68 €

25,87 €

Säästä: 6,81 €

Loppuunmyyty

Grenade Defend on sekoitus katabolisia ja antikatabolisia aminohappoja, joita kehomme vaatii ja tarvitsee. Grenade Defend on hyvän makuinen ja todella tehokas aminohappojuonma. Se soveltuu sekä ennen treeniä nautittavaksi, vaikka yhdessä proteiinijuoman kanssa, että palautukseen treenin jälkeen.

Jos teet rankkaa treeniä tai rasitat lihaksia isoilla painoilla, sinun tulee ehkäistä kataboliaa keinolla millä hyvänsä. On varmistettava, että aminohapot pääsevät lihaskudokseen koko päivän ajan, eivätkä lähde sieltä vain pois. Tämä onkin helppo varmistaa vain nauttimalla säännöllisesti ja tunnollisesti riittävä määrä aminhappoja.

Grenade Defend aminahappovalmisteessa on iso annosmäärä leusiinia, jonka on jo yksin todettu aikaansaavan tai käynnistävän lihasta kehittävää toimintaa. Tuote sisältää yös Astragin Astragin® valmistetta, patentoitu kombinaatioa Astragalusta ja Panax Notoginsengiä. Tämä yhdistelmä tai seos tukee optimaalista ainesosien imeytymistä. Grenade Defendin l-sitrulliiini DL-malaatti taas tunneutsti parantaa verenkiertoa, jopa arginiiniakin enemmän. Lisäksi tuotteessa on alfalipoiinihappoa, jolla on tutkitusti positiivinen vaikutus insuliinitoimintaan. Tuotteen glutamiinipeptidit taaas tukevat palautumista.

Hyödyt
  • Estää lihaskudoksen hajoamista
  • Maksimoi palautumisen
  • Tukee voiman ja rasvattoman lihasmassan kasvamista

Nauti 2 annosmitallista jauhetta 240ml kanssa vettä. Sekoita hyvin ja nauti joko juuri ennen treeniä ja/tai treenin jälkeen.

Katso ravintoarvot ja pitoisuudet taulukosta.

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan