Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Grenade Killa Ketones

EUR

Grenade on suosittu brändi etenkin miesten keskuudessa sen tehokkaiden tuotteiden ja ainesosien vuoksi. Nyt Grenade on tasapuolisuuden nimissä valmistanut tuotteen myös erityisesti naisille. Grenade Killa Ketones on painonhallintaan ja dieetille suunniteltu tuote, joka vastaa pallkittua Grenade Thermo Detonator –tuotetta, mutta on vielä astetta kehitellympi sopimaan juuri naisen fysiikalle ja keholle.

Tuotteessa yhdistyvät eri tehoaineiden hyödyt, ne tunnetut rasvanpolttoa tehostavat ainesosat, kuten ketonit, CLA ja l-karnitiini, mutta myös erä yrttejä. Vaikuttavia yrttejä  ja luontaisia ainesosia ovat muun muassa acai –marja, vihreä kahvi, phaselolus vulgaris (valkoinen kidneypapu) sekä Irvingia Gabonensis, Afrikan mango.  Näistä monet ovat tunnettuja ainesosia apuna painonpudotuksessa, ympärysmitan pienentämisessä ja rasvanpoltossa. Niiden on tunnetusti todistettu yhdessä ja erikseen auttavan kehon aineenvaihduntaa nopeammaksi ja tehokkaammaksi.

Hyödyt
  • Naisille suunniteltu rasvanpolttaja
  • Ketonit, l-karnitiini, CLA
  • Acai –marja, afrikan mango ja monet muut tehoaineet

Nauti alussa vain 1 kapseli päivässä ensimmäisen 7 päivän aikana arvioidaksesi oikean annostuksen. Yksi kapseli tyhjään vatsaan herätessä. Nautitaan veden kanssa. Yksi kapseli 30min ennen lounasta veden kanssa. Nauti vähintään 8 lasia vettä päivässä.

Kofeiini, vadelma marjajauhe, valkoinen kidneypapu, afrikan mango, CLA –jauhe, capo aloet, magnesium biglysinaatti, vihreä kahvi, garcinia campogia –jauhe, acai, l-karnitiini, B3-vitamiini (nikotinamiidi), B2-vitamiini (riboflaviini), B6-vitamiini (pyridoksiini), kromipikolinaatti, biotiini, sakeuttamisaine (magnesiumstearaatti), gelatiinikapseli (gelatiini, värit: rautaoksidi ja hydroksidit, titanium dioksidi; kiiltoagentti:shellac).

Ei sovellu kasvisruokavaliota noudattaville.

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan