Grenade Killa Ketones

Maku
Pakkaus
Määrä
Oli: 22,49 € 20,24 € Säästä: 2,25 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Grenade on suosittu brändi etenkin miesten keskuudessa sen tehokkaiden tuotteiden ja ainesosien vuoksi. Nyt Grenade on tasapuolisuuden nimissä valmistanut tuotteen myös erityisesti naisille. Grenade Killa Ketones on painonhallintaan ja dieetille suunniteltu tuote, joka vastaa pallkittua Grenade Thermo Detonator –tuotetta, mutta on vielä astetta kehitellympi sopimaan juuri naisen fysiikalle ja keholle.

Tuotteessa yhdistyvät eri tehoaineiden hyödyt, ne tunnetut rasvanpolttoa tehostavat ainesosat, kuten ketonit, CLA ja l-karnitiini, mutta myös erä yrttejä. Vaikuttavia yrttejä  ja luontaisia ainesosia ovat muun muassa acai –marja, vihreä kahvi, phaselolus vulgaris (valkoinen kidneypapu) sekä Irvingia Gabonensis, Afrikan mango.  Näistä monet ovat tunnettuja ainesosia apuna painonpudotuksessa, ympärysmitan pienentämisessä ja rasvanpoltossa. Niiden on tunnetusti todistettu yhdessä ja erikseen auttavan kehon aineenvaihduntaa nopeammaksi ja tehokkaammaksi.

Hyödyt

  • Naisille suunniteltu rasvanpolttaja
  • Ketonit, l-karnitiini, CLA
  • Acai –marja, afrikan mango ja monet muut tehoaineet

Käyttöohje

Nauti alussa vain 1 kapseli päivässä ensimmäisen 7 päivän aikana arvioidaksesi oikean annostuksen. Yksi kapseli tyhjään vatsaan herätessä. Nautitaan veden kanssa. Yksi kapseli 30min ennen lounasta veden kanssa. Nauti vähintään 8 lasia vettä päivässä.

Ainesosat

Kofeiini, vadelma marjajauhe, valkoinen kidneypapu, afrikan mango, CLA –jauhe, capo aloet, magnesium biglysinaatti, vihreä kahvi, garcinia campogia –jauhe, acai, l-karnitiini, B3-vitamiini (nikotinamiidi), B2-vitamiini (riboflaviini), B6-vitamiini (pyridoksiini), kromipikolinaatti, biotiini, sakeuttamisaine (magnesiumstearaatti), gelatiinikapseli (gelatiini, värit: rautaoksidi ja hydroksidit, titanium dioksidi; kiiltoagentti:shellac).

Ei sovellu kasvisruokavaliota noudattaville.

Ravintosisältö

Arvostelut

Ei arvioita.

Grenade Killa Ketones

Valitse kuva

Grenade Killa Ketones