Grenade L-Glutamine

Maku
Pakkaus
Määrä

EXTRA 10% ALE

Tänään saat lisäksi extra-alen 10%, kun syötät kassalla koodin PWO10. Ale koskee vain tämän listan poistotuotteita. 

OSTA NYT

EXTRA 10% ALE

Tänään saat lisäksi extra-alen 10%, kun syötät kassalla koodin PWO10. Ale koskee vain tämän listan poistotuotteita. 

OSTA NYT
Oli: 19,49 € 17,54 € Säästä: 1,95 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Grenade L-glutamine on tehokas ja puhdas 100% l-glutamiini. L-glutamiini on yleinen aminohappo kehossasi. Sitä on suurissa määrin niin luulihaksissa, kuin lihaskudoksessakin. Kovan rasituksen seurauksena l-glutamiinin määrä kehossa vähentyy huimasti, jopa 50%. Tästä syystä l-glutamiini juuri onkin niin tärkeä kaikille treenaaville ihmisille.

Grenade L-glutamiini on paitsi hyvin tärkeä treenin ja palautumisen tueksi, on sen myös tutkittu edistävän lihaskasvua, suoritusykyä ja nopeuttavan palautumista kovastakin treenistä. L-glutamiini minimoi lihaskudoksen hajoamista ja edistää proteiiniaineenvaihduntaa. L-glutamiinilla on myös kataboliaa ehkäisevä vaikutus, mikä edelleen tukee lihasmassan säilymistä ja lisäämistä.

L-glutamiini on lisäksi tärkeä immuunipuolustuksellemme. Vastustuskyky heikkenee kovan treenin ja rasituksen aikana, näin ollen glutamiinin nauttiminen treenin jälkeen voikin auttaa immuunipuolustusta palaamaan nopeasti takaisin normaalitasolle.

Hyödyt

  • 100% puhdas l-glutamiini
  • luontainen aminohappo
  • korkeimman asteen glutamiini

Käyttöohje

Treenipäivinä: Nauti 1 annosmitallinen (5g) 250ml veteen sekoitettuna 30min ennen treeniä. Ota toinen annos välittömästi treenin jälkeen ja viimeinen juuri ennen nukkumaan menoa.

Vapaapäivinä: Nauti yksi annos 250ml veteen sekoitettuna aamulla, toinen annos päivän aikana ja kolmas ennen nukkumaan menoa.

Ainesosat

100% puhdas l-glutamiiini.

Ravintosisältö

Arvostelut

Ei arvioita.

Grenade L-Glutamine

Valitse kuva

Grenade L-Glutamine