Grenade Muscle Machine Lean

Maku
Pakkaus
Määrä

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY
38,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Grenade Muscle Machine Lean All-in-One Gainer on nimensä mukaisesti apu kasvattaa lihasta kuin kone. Ja kaikki tarvittava, sekä vähän enemmänkin, yhdessä ja samassa paketissa. Gain –sekoitus aminohappoja ja eri proteiininlähteitä, sekä Lean –sekoitus edistämään aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa. Polta rasvaa ja lisää lihasmassaa samanaikaisesti!

KOOSTUMUS

Kaloreita annoksessa hieman alle 300, proteiinia 40g, hiilihydraattia 20g ja vain vähän rasvaa! Maussa suklaa energiaa 294kcal, maussa mansikka energiaa 298kcal.

MUSCLE MACHINE ERIKOISLISÄT

Muscle Machine on täysin ainutlaatuinen ja edistyksellinen gainer massanlisääjä. Mikä tekee siitä niin ainutlaatuisen, on sen sekoitus sekä lihasmassan lisäämistä tukevia ainesosia, että rasvanpolttoa ja aineenvaihduntaa tehostavia ainesosia.

Gain –sekoitus kokoaa yhteen eri aminohapot; BCAA tukemaan lihasmassan ylläpitämistä, HMB tukemaan lihaskasvua, Glutamiini (peptidit) tukemaan palautumista ja lihasmassan lisäämistä ja edistämään vastutuskykyä.

Lean –sekoitus yhdistää eri aineenvaihduntaa lisäävät ja rasvanpolttoa tehostavat ainesosat yhteen; CLA –rasvahapot tukemaan rasvanpolttoa ja vähentämään sisäelinten ympärille kertynyttä rasvaa, vihreä tee piristämään ja kiihdyttämään aineenvaihduntaa, kromi hillitsemään makeannälkää, kookosöljy tukemaan rasvanpolttoa ja varmistamaan riittävän terveellisten rasvojen saannin.

MUSCLE MACHINE PROTEIINIT & HIILIHYDRAATIT

Lisäksi vielä ModcarbTM –hiilihydraattiyhdiste, jossa 5 eri hiilihydraatinlähdettä; kaura, kvinoa, amarantti, vehnä ja hirssi. Valmisettu käyttäen Trim® -teknologiaa, mikä parantaa jauheen koostumusta ja makua.

Proteiininlähteinä massanlisääjässä on; heraproteiinikonsentraatti, heraisolaatti ja maitoproteiini.

MASSANLISÄYS

Tuote on erinomainen valinta massanlisäykseen ja kiristelyyn. Tukee tehokkaasti palautumista ja lihaskasvua samalla hilliten makeannälkää ja kiihdyttäen aineenvaihduntaa sekä rasva-aineenvaihduntaa. Massanlisäystä terveellisemmin! Massanlisäyksen ei tarvitse tarkoittaa rasvan kerryttämistä, voit nyt kasvattaa lihasmassaa samalla kun rasvaprosenttisi pienenee.

Hyödyt

  • kymmeniä tehoainesosia yhdessä
  • rasvanpolttoa ja lihasmassaa samanaikaisesti!
  • monta proteiininlähdettä samassa tuotteessa
  • erikoissekoitus hiilihydraatteja
  • BCAA -aminohapot

Käyttöohje

Sekoita 1 annos (4 tasaista annosmitallista) Muscle Machine® Massia 300-400ml:aan kylmää vettä tai maitoa. Nauti aterioiden välissä, trenein jälkeen tai ennen nukkumaan menoa. Juo vähintään 8-10 lasia vettä päivässä.

Maksimoi tulokset: Nauti 2 annosta päivässä vähintään 6 viikon välein, aikaisin aamulla ja treenin jälkeen/ennen unia.

Niille, jotka ovat uusia tuotteen käyttäjiä, suositellaan alkuun ½ annosta eli 2 annosmitallista tuotetta ensimmäisen 7 päivän aikana. Sen jälkeen halutessaan annosmäärää voi nostaa hiljalleen.

Ainesosat

Proteiinisekoitus(heraproteiinikonsentraatti (maito), heraproteinii-isolaatti (maito), maitoproteiinikonsentraatti, modcarb viiden viljan sekoitus (kaura, amarantti, tattari, hirssi, kvinoa), tapiokatärkkelys, kaurahiutale, glutamiinipeptidit (vehnä), makuaineet, kaliumfosfaatti, dekstriini (resistant dextrin), täysmaitojauhe, kunjugoitu linoliinihappojauhe, tauriini, kalsium-hydroksi-metyyli-butyraatti, luontaiset makuaineet, magnesiumsitraatti, keskipitkät kolmiglyseridijauhe (palmuöljy, rspo sertifioitu), kookoöljyjauhe, vihreä tee –uute, luontainen väri: punajuuren punainen, sakeuttamisaine: ksantaanikumi; auringonkukkaöljyjauhe, maitoproteiinikonsentraatti, makeutusaine: sukraloosi, sinkkisitraatti, pyridoksiinihydrokloridi, kromipikolinaatti, emulgointiaine: soijalesitiini. Allergisoivat ainesosat merkitty tummennetulla tekstillä. Käsitelty tehtaassa, jossa käsitellään myös pähkinöitä, kananmunia, kalaa, äyriäsiä ja nilviäisiä. Soveltuu kasvisruokavaliota noudattaville.

Ravintosisältö

Suositellut tuotteet

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.5

4.5

(2 Arvostelut)

  • 5    1
  • 4    1
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Lajittele

Hyvä koostumus

Yhteensä:

4

Nyt on koostumus kohdillaan. 40g proteiinia ja 20g hiilaria, jotka ovat pääosin hitaasti imeytyviä, eikä sokeriakaan juuri ole kuin pari grammaa annoksessa. Sekoittuvuus ei ole parasta luokkaa, koska minulla jää usein pieni paakku sheikkerin pohjalle jauhoa. Suklaa on makuna hyvä. Hintaa tällä tuotteella on, mutta minun mielestäni syystä, ainakin kuin katsoo ravintokoostumuksen. Tämä on palkkari, joka ei mene heti rasvaksi vyötärölle.

Tue Dec 26 11:17:33 GMT 2017 mukaan Henkkapoika

Taina lindström

Yhteensä:

5

Suht hyvänmakuinen,ei liian makea.Todellakin toimii nyt kun viimeistelyä rantakuntoon tarvitaan!Sekoitan ensin kuumaan veteen ja lisään hieman maitoa,juon kuin kaakaon.

Fri Mar 18 15:26:08 GMT 2016 mukaan kiristelijä

Grenade Muscle Machine Lean

Valitse kuva

Grenade Muscle Machine Lean