Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Grenade Muscle Machine Mass

EUR 61.54
alkaen 61,54 €

Säästä: 13,97 €

Loppuunmyyty

Grenade Muscle Machine Mass on nimensä mukaisesti apu kasvattaa lihasta kuin kone. Ja kaikki tarvittava, sekä vähän enemmänkin, yhdessä ja samassa paketissa. Gain –sekoitus aminohappoja ja eri proteiininlähteitä, sekä Lean –sekoitus edistämään aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa. Polta rasvaa ja lisää lihasmassaa samanaikaisesti!

KOOSTUMUS

Kaloreita annoksessa hieman alle 1000kcal, proteiinia 54g, hiilihydraattia 157g ja rasvaa 15g! Kuituja 3.1g ja suolaa vain 0.29g. Maussa suklaa energiaa 989kcal, maussa mansikka energiaa 984kcal.

MUSCLE MACHINE ERIKOISLISÄT

Muscle Machine on täysin ainutlaatuinen ja edistyksellinen gainer massanlisääjä. Mikä tekee siitä niin ainutlaatuisen, on sen sekoitus sekä lihasmassan lisäämistä tukevia ainesosia, että rasvanpolttoa ja aineenvaihduntaa tehostavia ainesosia.

Gain –sekoitus kokoaa yhteen eri aminohapot; BCAA tukemaan lihasmassan ylläpitämistä, HMB tukemaan lihaskasvua, Glutamiini (peptidit) tukemaan palautumista ja lihasmassan lisäämistä ja edistämään vastutuskykyä.

MUSCLE MACHINE PROTEIINIT & HIILIHYDRAATIT

Lisäksi vielä ModcarbTM –hiilihydraattiyhdiste, jossa 5 eri hiilihydraatinlähdettä; kaura, kvinoa, amarantti, vehnä ja hirssi. Valmisettu käyttäen Trim® -teknologiaa, mikä parantaa jauheen koostumusta ja makua.

Proteiininlähteinä massanlisääjässä on; heraproteiinikonsentraatti, heraisolaatti ja maitoproteiini.

MASSANLISÄYS

Tuote on erinomainen valinta massanlisäykseen ja kiristelyyn. Tukee tehokkaasti palautumista ja lihaskasvua samalla hilliten makeannälkää ja kiihdyttäen aineenvaihduntaa sekä rasva-aineenvaihduntaa. Massanlisäystä terveellisemmin! Massanlisäyksen ei tarvitse tarkoittaa rasvan kerryttämistä, voit nyt kasvattaa lihasmassaa samalla kun rasvaprosenttisi pienenee.

Hyödyt
  • kymmeniä tehoainesosia yhdessä
  • monta proteiininlähdettä samassa tuotteessa
  • erikoissekoitus hiilihydraatteja
  • lähes 1000kcal per annos

Nauti 1 annos (2 täyttä annosmitallista) Mucle Machine LEANia 300-400ml kanssa kylmää vettä tai maitoa. Sekoita hyvin ja nauti. Niille, jotka haluavat erityisen kevyen juoman, suosittelemme nauttimaan jauheen veteen sekoitettuna.

Nautitaan tasapainoisen ja terveellisen ruokavalion ohella. Säilytetään kuivassa ja viileässä poissa valolta ja pieniltä lapsilta.

Älä ylitä 8 annosmitallisen (500g) päivittäistä määrää.

Maltodekstriini, proteiinisekoitus (heraproteiinikonsentraatti (maito), maitoproteiinikonsentraatti, heraproteiini-isolaatti (maito), kaakaojauhe, keskiketjuinent triglyseridijauhe (palm kernel öljy, RSPO sertifioitu), isomlatuloosi***, vahamainen maissitärkkelys, kookosöljyjauhe, tapioka -tärkkelys, saostaja (palmuöljy, maitoproteiini), makuaineet, glutamiinipeptidit (vehnä), makeutusaineet: sukraloosi, emulgointiaine: soijalesitiini. Allergisoivat ainesosat merkitty tummennetulla tekstillä. Käsitelty tehtaassa, jossa käsitellään myös pähkinöitä, kananmunia, kalaa, äyriäsiä ja nilviäisiä. Soveltuu kasvisruokavaliota noudattaville.

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.33 / 5 (3 Arvostelut)
  • 1 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Rautainen lisä

Ostin mansikanmakuisena, ja täytyy todeta, että kyseessä on toistaiseksi parhaimman makuinen ravintolisäjauhe, jota olen kokeillut (ja kokemusta löytyy melko lailla kaikista suurista merkeistä). Pakkaus on kätevä kantokahvansa ansiosta, tute sekoittuu hyvin niin veteen kuin maitoonkin ja ravintoarvot kohdallaan. Miinusta annan riittoisuudesta: annoksen ollessa neljä (silmämääräisesti n. desin) suurta mitallista, hupenee pönttö turhan nopeasti.

Grenate

Hyvän makuinen ja tukeva massanlisääjä! Tilaan uudelleenkin jos tarjoukseen tulee muuten tyyris hinta!

Grenade Muscle Machine Mass

Hyvän makuinen huippu tuote.