Grenade Muscle Machine Mass

Maku
Pakkaus
Määrä

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY
Oli: 76,49 € 57,37 € Säästä: 19,12 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Grenade Muscle Machine Mass on nimensä mukaisesti apu kasvattaa lihasta kuin kone. Ja kaikki tarvittava, sekä vähän enemmänkin, yhdessä ja samassa paketissa. Gain –sekoitus aminohappoja ja eri proteiininlähteitä, sekä Lean –sekoitus edistämään aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa. Polta rasvaa ja lisää lihasmassaa samanaikaisesti!

KOOSTUMUS

Kaloreita annoksessa hieman alle 1000kcal, proteiinia 54g, hiilihydraattia 157g ja rasvaa 15g! Kuituja 3.1g ja suolaa vain 0.29g. Maussa suklaa energiaa 989kcal, maussa mansikka energiaa 984kcal.

MUSCLE MACHINE ERIKOISLISÄT

Muscle Machine on täysin ainutlaatuinen ja edistyksellinen gainer massanlisääjä. Mikä tekee siitä niin ainutlaatuisen, on sen sekoitus sekä lihasmassan lisäämistä tukevia ainesosia, että rasvanpolttoa ja aineenvaihduntaa tehostavia ainesosia.

Gain –sekoitus kokoaa yhteen eri aminohapot; BCAA tukemaan lihasmassan ylläpitämistä, HMB tukemaan lihaskasvua, Glutamiini (peptidit) tukemaan palautumista ja lihasmassan lisäämistä ja edistämään vastutuskykyä.

MUSCLE MACHINE PROTEIINIT & HIILIHYDRAATIT

Lisäksi vielä ModcarbTM –hiilihydraattiyhdiste, jossa 5 eri hiilihydraatinlähdettä; kaura, kvinoa, amarantti, vehnä ja hirssi. Valmisettu käyttäen Trim® -teknologiaa, mikä parantaa jauheen koostumusta ja makua.

Proteiininlähteinä massanlisääjässä on; heraproteiinikonsentraatti, heraisolaatti ja maitoproteiini.

MASSANLISÄYS

Tuote on erinomainen valinta massanlisäykseen ja kiristelyyn. Tukee tehokkaasti palautumista ja lihaskasvua samalla hilliten makeannälkää ja kiihdyttäen aineenvaihduntaa sekä rasva-aineenvaihduntaa. Massanlisäystä terveellisemmin! Massanlisäyksen ei tarvitse tarkoittaa rasvan kerryttämistä, voit nyt kasvattaa lihasmassaa samalla kun rasvaprosenttisi pienenee.

Hyödyt

  • kymmeniä tehoainesosia yhdessä
  • monta proteiininlähdettä samassa tuotteessa
  • erikoissekoitus hiilihydraatteja
  • lähes 1000kcal per annos

Käyttöohje

Nauti 1 annos (2 täyttä annosmitallista) Mucle Machine LEANia 300-400ml kanssa kylmää vettä tai maitoa. Sekoita hyvin ja nauti. Niille, jotka haluavat erityisen kevyen juoman, suosittelemme nauttimaan jauheen veteen sekoitettuna.

Nautitaan tasapainoisen ja terveellisen ruokavalion ohella. Säilytetään kuivassa ja viileässä poissa valolta ja pieniltä lapsilta.

Älä ylitä 8 annosmitallisen (500g) päivittäistä määrää.

Ainesosat

Maltodekstriini, proteiinisekoitus (heraproteiinikonsentraatti (maito), maitoproteiinikonsentraatti, heraproteiini-isolaatti (maito), kaakaojauhe, keskiketjuinent triglyseridijauhe (palm kernel öljy, RSPO sertifioitu), isomlatuloosi***, vahamainen maissitärkkelys, kookosöljyjauhe, tapioka -tärkkelys, saostaja (palmuöljy, maitoproteiini), makuaineet, glutamiinipeptidit (vehnä), makeutusaineet: sukraloosi, emulgointiaine: soijalesitiini. Allergisoivat ainesosat merkitty tummennetulla tekstillä. Käsitelty tehtaassa, jossa käsitellään myös pähkinöitä, kananmunia, kalaa, äyriäsiä ja nilviäisiä. Soveltuu kasvisruokavaliota noudattaville.

Ravintosisältö

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.5

4.5

(2 Arvostelut)

  • 5    1
  • 4    1
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Lajittele

Grenate

Yhteensä:

5

Hyvän makuinen ja tukeva massanlisääjä! Tilaan uudelleenkin jos tarjoukseen tulee muuten tyyris hinta!

Mon Oct 10 14:35:02 BST 2016 mukaan Artsi

Grenade Muscle Machine Mass

Yhteensä:

4

Hyvän makuinen huippu tuote.

Fri Apr 08 09:35:48 BST 2016 mukaan Tähti

Grenade Muscle Machine Mass

Valitse kuva

Grenade Muscle Machine Mass