Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Grenade Reload Flapjack (12 x 70g)

EUR 13.71

Oli 24,79 €

13,71 €

Säästä: 11,08 €

Loppuunmyyty

Grenade Reload on proteiinipatukka suurella määrällä proteiinia ja rajoitetulla määrällä sokeria ja rasvaa. Proteiinipatukoissa on kolmea eri proteiininlähdettä, mikä tarjoaa keholle riittävän määrän proteiinia pidemmän aikaa.

Grenade Reload –proteiinipatukoiden kaura on jo valmiiksi kypsennetty, jottei patukkaa kypsennettäessä vahingoitettaisi ainutlaatuisia proteiineja. Kuten monet proteiinipatukat, nämä patukat eivät sisällä hydrolysoitua gelatiinia tai kollageenia, joita muut brändit saattavat lisätä tuotteisiin proteiinipitoisuuden nostamiseksi. Näissä proteiinipatukoissa proteiinia on yli 24% ja maku on herkullinen. Patukoissa on kolmea eri proteiinia, jotta proteiinin vapautuminen ja imeytyminen olisi pitkäaikaisempaa. Hiilihydraatit ovat hitaasti imeytyviä; on kaurahiutaletta, kaurahjauhetta ja viljoja. Kun energiaa vapautuu hitaammin, pysyy verensokerikin tasaisempana.

Hyödyt
  • 26% proteiinia per patukka!
  • Vähennetty sokeri ja rasva
  • Kolme proteiininlähdettä

Nauti välipalana, jälkiruokana tai ennen treeniä!

Katso ravintoarvot ja pitoisuudet taulukosta.

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 3.5 / 5 (2 Arvostelut)
  • 0 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Patukkaa!

Ihan hyvän makuinen patukka. Banoffee blast jachocolate browning maut testissä. Tulee otettua töissä ysin tauolla. Antaa lisäpuhtia loppupäivälle. Joskus otan ilalla makean nälkään, ainakin terveellisempi kuin karkit tai suklaa. Suosittelen kokeilemaan

Puiseva välipala

Maku ja koostumus muistuttavat pehmeää kaurakeksiä. Ei näitä siis ihan ilokseen vetele, mutta ei nyt hirveästi tarvitse irvistelläkään. Hiilarit tulevat pääosin kaurasta ja proteiinia on mukavasti, joten ovat nämä ihan kelvollisia välipalapatukoita.