Grenade Thermo Detonator

Maku
Pakkaus
Määrä
Oli: 24,49 € 22,04 € Säästä: 2,45 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Saatat myös pitää…

Yleistä

Taistele rasvaa vastaan! Grenade Thermo Detonator on moneen kertaan palkittu tuote, joka soveltuu erinomaisesti vaikka HIIT- ja cardiotreeniin. Grenade Thermo Detonator on tarkoitettu nautittavaksi ennen treeniä. Tuotteen on tarkoitus nostaa energiatasojasi ja auttaa sinua rasvattoman lihasmassan osuuden lisäämisessä kehossasi.

Se sisältää 225mg kofeiinia ja 500mg vihreä tee –uutetta, joista molemmilla on tunnetusti todistettu olevan vaikutusta energiatasoihin ja jopa hyötyä rasvanpolttoon. Vihreä tee –uutteen sanotaan olevan myös vahva antioksidantti, mikä taas puolestaan tukee hyvin terveyden edistämistä ja sairauden ehkäisyä. Edellä mainittujen tehoaineiden lisäksi, Grenade Thermo Detonatorissa on vielä 420mg Bitter orange –jauhetta. Tämä tehoaine  on tunnettu painonhallinnan tuotteissa. Kuitenkin jauhetta on monesti hyvin vähän tuotteissa, tässä tuotteessa ei ole Bitter Orange –jauhetta säästelty! Muita tuotteeseen lisättyjä ainesosia ovat Anhydrous –kofeiini, cayenne –pippuri sekä vihreä kahvi.

Hyödyt

  • Tehokas rasvanpolttaja
  • Runsaasti kofeiinia
  • Runsaasti tehoaineita!

Käyttöohje

Ensimmäiset 7 päivää arvioi sopiva annostus nauttimalla 1 kapseli 2 kertaa päviässä. Sen jälkeen 2 kapselia tyhjään vatsaan aamulla ja 2 30min ennen lounasta. Juo runsaasti vettä!

Ainesosat

Vihreä tee, Bitter orange –jauhe, kofeiini, cayenne, fenyylialaniini, vihreä kahvi, sakeuttamisaine (magnesiumstearaatti), gelatiini kapseli (puhdistettu vesi, väri E133, E102, E129), titaniumdioksidi.

Ravintosisältö

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.0

4.0

(1 arvostelu)

  • 5    0
  • 4    1
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Lajittele

testerin testausta

Yhteensä:

4

Tuli heraprotsukutilauksen mukana testeri Käyn kerran viikossa launtaisin lenkillä ennen saunaa, joten ajattelin että voisi testata näitä siihen. En katsonut tarkemmin mitä sisälsi,chayeanne pippuri ja vihreä tee jäi päällimmäisinä mieleen. Testerissä oli 4 kapselia, oletin olevan kerta-annos, en katsonut tarkemmin 15min ennen lenkkiä vetäsin 4kpl naamariin, pelkäsin että närästää koska tulista pippuria oli. Noh ei närästänyt. klo 16:00 lenkille. Hikoilu oli melkoista, hikoilen yleensäkin paljon mutta nyt reippaasti enemmän. Jotenkin tuntu että lihakset olisivat kestäneet enemmän kuin kroppa/keuhkot, jaloissa ei tuntunut juurikaan väsymystä (juoksen intervalleja) mutta tuntui että hengästyy normaalia enemmän. Vauhtini olikin reippaampi ja spurtit oli kyllä vähän pidempiä. Lenkin jälkeen saunaan jossa hiki lähestulkoon lähteenomaisesti pulputti rauhasista, mutten ollut enää hengästynyt. Illalla ihmettelin njottei väsytä kyllä tänään, normaalisti käyn nykkumaan joka päivä siinä 23:00 aikaan viimeistään, nyt telkku sammu joskus 01:00 aikaan ja vielä hereillä. Jonkun 15min kiemurtelin ja sain nukuttua. Aamulla kaivoin testeripussin roskista ja katsoin että jaahas tässähän oli mukavasti kofeiinia. Eli kai tämä jotenkin toimii, juon pari-3 kuppia kahvia päivässä, joten kofeiini on kropalle tuttu. Hiki virtasi mukavasti, treeniin sai potkua, piristi vaikka ehkä liian pitkään toimi piristävä vaikutus.

Sun Sep 20 18:53:27 BST 2015 mukaan jees

Grenade Thermo Detonator

Valitse kuva

Grenade Thermo Detonator