Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

HERKKUPAKETTI Suklaa pannukakku & Mansikka

EUR 67.55

67,55 €

Loppuunmyyty

Tämä paketti on luotu niille, jotka haluavat herkutella kuitenkaan joustamatta tarkasta ruokavaliosta! Nauti proteiinipitoisia ja vähärasvaisia herkkuja vaikka viikon jokaisena päivänä. Herkut on paitsi helppo valmistaa, ne myös maistuvat mahtavan herkulliselta – aivan kuten ne epäterveellisemmätkin jälkiruoat, kuitenkin sisältäen paljon paremman ravintosisällön kuin rasvaiset ja sokeriset herkut.

FlavDrops kalorittomat makeuttajat ovat erinomainen tapa makeuttaa ja maustaa jälkiruokia ilman sokeria. Nämä tipat käyvät niin leivontaan kuin vaikka teehenkin. Muutama tippa riittää ja täyteläinen aito maku on taattu!

Myprotein Protein Pancake Mix on mahtavan helppo proteiinipitoinen pannukakkusekoitus. Lisäät vain veden ja paistat pannukakut pannulla tai uunissa! Herkullisen täyteläisiä pannareita vaikka joka aamuun!

Pannukakut voit helposti paistaa terveellisemmässä rasvassa, nimittäin Myprotein Coconpure kookosöljyssä, joka on olomuodostaan huolimatta terveellinen pehmeä rasva. Se on maultaan mieto, koostumukseltaa kuin mikä vain öljy tai rasva ja sopii käytettynä kylmänä tai kuumennettuna! Kookosöljy käy myös ulkoisesti esimerkiksi kosteuttamaan tehokkaasti ihoa.

Myprotein Peanut Butter on pehmeän herkullinen levitettävä maapähkinävoi ilman lisättyjä sokereita tai suoloja. Maapähkinöissä on tunnetusti paljon vitamiineja ja terveyttä edistäviä ainesosia. Kaikki nämä ominaisuudet ovat myös maapähkinävoissa mukana! Herkullista pannukakkujen tai lettujen päällä!

Myprotein MyBar Cookie proteiinikeksit ovat hyvä vaihtoehto epäterveellisille välipaloille! Voit nauttia proteiinipitoisen herkullisen välipalan vaikka matkalla töihin tai treeneihin, tai ottaa sen pidempään treeniin mukaan. Helppo tapa varmistaa proteiinipitoisessa ruokavaliossa pysyminen niin matkalla, töissä kuin kiireessäkin.

Myprotein Whey 106 ISO25 + enzymes on herkullinen herproteiini lisätyillä entsyymeillä, jotka nopeuttavat tuotteen ainesosien imeytymistä. Nopeampi imeytyminen takaa tuotteen ainesosien täyden hyödyn ja keho saa ainesosat käyttöönsä normaalia nopeammin.

SISÄLTÄÄ:

MYPROTEIN FLAV DROPS 50ml

MYPROTEIN PANCAKE MIX 500g

MYPROTEIN PEANUT BUTTER 1kg

MYPROTEIN WHEY 106 ISO25 + ENZYMES 500g

MYPROTEIN PROTEIN COOKIES 12kpl
Suklaa (Double Chocolate Chip)

Hyödyt
  • proteiinipitoiset herkut
  • välipalaksi, jälkiruoaksi
  • tukemaan painonhallintaa ja lihasmassan lisäämistä
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan