Hakemasi tuote voi olla poistunut valikoimista.

Karbo-Lyn®

Sugar-Free Carbohydrate

  • Kasvissyöjä
  • Vegaani
  • Gluteeniton
EUR 27.99

27,99 €

Loppuunmyyty

Mitä Karbo-Lyn on?®?

Karbo-Lyn® on patentoitu hiilihydraatti jossa on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja joka on johdettu tärkkelyksestä. Karbo-Lyn on homopolysakkaridi hiilihydraatti mikä tarkoittaa, että se on tehty useasta eri homopolysakkaridista jotka on liitetty yhteen glykosidisidoksin. Karbo-Lyn® kulkee vatsan läpi erittäin nopeasti ja toimii kuten "pumppu" joka vetää vettä ja ravinteita mukanaan.

Karbo-Lynin hyödyt®

Karbo-Lynissä® on korkea osmolaalisuus ja se on sokeriton. Karbo-Lynin molekyylimassaa on muokattu ainutlaatuisesti joten sen vaikutus on paljon nopeampi kuin maltodekstriinin tai dekstroosin ilman turvotusvaikutusta.

Kenelle Karbo-Lyn® sopii?

Karbo-Lyn® sopii täydellisesti kaikille jotka etsivät sokeritonta hiilihydraatin lähdettä ennen tai jälkeen harjoittelun nautittavaksi, sopii erityisen hyvin kestävyys tai ultra-kestävyys harjoituksiin tai kilpailuihin. Nopean vaikutuksen takia suositellaan, että Karbo-Lyn® nautitaan heti harjoittelun jälkeen.

Suosittelemme käyttämään 50g Karbo-Lyniä® joko ennen tai jälkeen suorituksen tai sen aikana. Käyttö tosin riippuu henkilökohtaisista harjoittelutavoitteista sekä harjoittelusta.

Käyttösuositus

Hiilihydraattitankkaus: Jos haluat käyttää Karbo-Lyniä® hiilihydraattitankkaukseen niin suosittelemme käyttämään 1 annoksen (50g) korkea hiilihydraattisen ruokavalion yhteydessä 2-3 tunnin välein suoritusta edeltävänä päivänä.

Ennen kilpailua: Suosittelemme käyttämään 1 annoksen Karbo-Lyniä® 2-3 tuntia ennen kilpailua.

Kilpailun jälkeen: Suosittelemme käyttämään 1 annoksen Karbo-Lyniä® heti kilpailun jälkeen. Käytä toinen annos 2-3 tuntia ensimmäisen annoksen jälkeen korkeahiilihydraattisen ruokavalion yhteydessä.

Karbo-Lyn® on All American Pharmaceutical Corporationin rekisteröity tuotemerkki. Kansainvälinen patentti vireillä. Kaikki oikeudet pidätetään.

Asiakkaidemme ruokavalio valinnat ovat meille erittäin tärkeitä. Vaikka tuote on valmistettu käyttäen vegaaneille sopivia ainesosia sekä jalostustukia, on otettava huomioon, että samassa tuotantolaitoksessa käytetään maitojauheita joten tuote saattaa sisältää erittäin pieniä määriä vegaaneille sopimattomia aineksia. Vegan Society tukee tätä kantaa.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Sokeriton hiilihydraatti
  • Sopii täydellisesti hiilihydraattitankkaukseen ennen ja jälkeen harjoittelun
  • Patentoitu nopeasti käytettävä hiilihydraatti

Lisää 400-500ml vettä sheikkeriin. Lisää sen jälkeen 50g Karbolyniä, sekoita ja nauti. Vaihtoehtoisesti voit lisätä 50g ruoankorvikkeisiisi.

Huomio: On suositeltavaa, että annoskokojen mittaamiseen käytetään tarkkoja mittavaakoja. Myprotein kipot ovat pyritty tekemään mahdollisimman tarkoiksi, mutta ne eivät korvaa standardisoituja mittalaitteita.

Älä ylitä suositeltua päivittäisannosta. Tämä tuote on lisäravinne jota ei tule käyttää monipuolisen ja terveellisen ruokavalion korvikkeena. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Valmistettu tiloissa joissa käsitellään maitoa, soijaa, kananmunia ja gluteiinia.

Maustamaton: 100% Karbo-Lyn® (perunasta, ruusustä ja maissista johdettu homopolysakkaridi. 100% tärkkelys).

Annoskoko - 1 kauhallinen (30g)

Annoksia pakkauksessa - 20 (1kg)

Ravintosisältö

  Per 100g Per annos *RI
Energia 1700 kJ/400 kcal 510 kJ/120 kcal 6%
Rasva 0 g 0 g 0%
  joista tyydyttyneitä 0 g 0 g 0%
Hiilihydraatit 100 g 30 g 12%
  joista sokereita 0 g 0 g 0%
Proteiini 0 g 0 g 0%
Suola <0.01 g <0.01 g 0%

 

* Aikuisen päivittäisen keskivertokulutuksen referenssiarvo (8400 kJ/2000 kcal)

Ravintosisältö perustuu maustamattomaan makuun, muiden makujen ravintosisältö saattaa vaihdella 10%

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan