Hakemasi tuote voi olla poistunut valikoimista.

Kofeiinikapselit Viivästyneellä Vapautumisella

97mg luonnollista kofeiinia

EUR 19.65
alkaen 19,65 €

Loppuunmyyty

Asiantuntemuksella valmistettu vaiheittain vapautuva kofeiini sisältää pieniä luonnollisia rakeita. Tämä innovatiivinen valmiste auttaa lisäämään valppautta *, kestävyyttä *, keskittymiskykyä * sekä auttaa sinua suoriutumaan rankimmistakin harjoituksista.

Jokainen annos sisältää194mg kofeiinia, ja kapseloituna konjugoitua linolihappoa (CLA) sekä luonnollista E-vitamiinia.

Mitkä ovat kofeiinikapseleiden viivästyneellä vapautumisella hyödyt?

Viivästyt vapautuminen tarkoittaa sitä, että kofeiini vapautuu tasaisemmin jolloin pitoisuus säilyy pidemmän ajan kuin vastaavissa kofeiini valmisteissa. Riippumatta siitä, milloin otat kofeiinia viivästyneellä vapautumisella, olet valmis räjähtävään harjoitteluun aina, kun sitä tarvitset.

Kofeiinikapselit viivästyneellä vapautumisella: Aineosat

Kofeiini: Yksi urheiluravitsemuksen suosituimmista ainesosista. Kofeiini on piriste, joka pitää sinut valppaana harjoittelun aikana.

CLA jauhe: Konjugoitu linolihappo on luonnossa esiintyvä rasvahappo, joka on peräisin saffloriöljystä. CLA esiintyy luontaisesti monissa maitotuotteissa ja naudanlihassa.

E-vitamiini: Edesauttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä*

Kenelle kofeiinikapselit viivästyneellä vapautumisella soveltuvat?

On suositeltavaa nauttia kofeiinia 30-60 minuuttia ennen harjoitusta, jolla varmistat vireyden ja valppauden harjoitukseen. Sen sijaan viivästyneellä vapautumisella pidät kofeiinin tehoa pidempään kuin tavallisella kofeiinilla, joten se on erittäin kätevä kuntosalilla tai sen ulkopuolella.

Päivitä saavutukset: Miten maksimoida suorituskyky?

Kofeiinikapselit viivästyneellä vapautumisella ovat ihanteellinen tapa saada tasainen kofeiiniannos ennen harjoittelua ja päivän ajaksi. Paranna pre-workout kokemustasi ja kokeilemalla yhdistämällä kapseli

Mypre™ 2.0 – räjähtävä pre-workout valmiste sisältää kreatiinia, sitrulliinia, välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita sekä muita tieteellisesti todistettuja ainesosia.

Myrange: Suunniteltu korkeaan suorituskykyyn

Erityisesti kehitetty ja tieteellisesti todistettu parantamaan suorituskykyä. Energiaa ensiluokkaisia tuloksia varten, Myrange on voittava valmiste. Kehittyneet uraauurtavat ainesosat ja huippuluokan tuotanto tarjoavat korkealaatuisen ravitsemuksellisen sisällön.

*Kofeiini auttaa lisäämään valppautta.

*Kofeiini auttaa parantamaan keskittymistä.

*Kofeiini lisää kestävyyttä

*E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumiselta

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • 194mg kofeiinia per annos
  • Lisätty 454mg CLA:ta per annos
  • E-vitamiinia mukana
  • Vaiheittain vapautuva teknologia

Suosittelemme nauttimaan enintään 2 kapselia päivässä.

Varoitus: Sisältää kofeiinia (194mg per kokonaispäiväannos), ei sovi lapsille, raskaana oleville naisille ja kofeiiniherkille henkilöille.

Älä ylitä ilmoitettua suositeltua päivittäistä annosta. Tätä tuotetta ei saa käyttää korvaamaan monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Säilytä viileässä kuivassa paikassa poissa suorasta auringonvalosta. Ei sovellu kasvissyöjille. Säilytä poissa lasten ulottuvilta.

 

Allergeenit: Valmistettu tehtaassa, joka käsittelee pähkinöitä ja maapähkinöitä.

Konjugoitu linolihappo (CLA), kofeiini, liivate, sakkaroosi, hyytelöimisaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa), emulgointiaine (etikkahappo rasvahappojen mono-ja diglysereideistä), Pintakäsittelyaineet E1201), D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini), väri (Indigo Carmine).

 

Annoskoko - 2 kapselia päivässä

Annoksia per pakkaus: 30 (60 kapselia), 90 (180 kapselia)

Tyypilliset ravintoarvot

  Per kapseli Per 2 kapselia
E-vitamiini 4.0 mg (33% RI*) 8.0 mg (66% RI*)

* Keskivertoaikuiseen tyypilinen päiväsaanti (8400 kJ/2000 kcal)

Aktiiviset ainesosat

  Per kapseli Per 2 kapselia
Konjugoitu linolihappo (CLA) 227 mg 454 mg
Kofeiini 97 mg 194 mg
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan