Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Kreatiinimonohydraatti

Täydellinen niille, ketkä pyrkivät parantamaan fyysistä suorituskykyään.

  • Kasvissyöjä
  • Vegaani
EUR 17.25

17,25 €

Loppuunmyyty

Creatine Monohydrate (kreatiinimonohydraatti) on ihanteellinen eri urheilulajien harrastajille, aina kehonrakentajista pikajuoksijoihin ja pyöräilijöistä crossfit -harrastajiin.
Erinomainen niille jotka haluavat kasvattaa voimaa, tehoja, nopeutta ja kasvua.

Kreatiinimonohydraatin on todettu lisäksi parantavan kokonaispalautumisaikaa sekä palautumista intensiivisten urheilusuoritusten välillä. Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkeatehoisissa harjoituksissa.


Kreatiinimonohydraatti auttaa kehon ATP:n tuotannossa mikä on kemikaali jota vaaditaan lihasten tehokkaaseen supistumiseen. Suuremmat ATP-tasot voivat johtaa voima- ja tehotasojen sekä kestävyyden parantumiseen.


Myprotein Creatine Monohydrate on parhaimman makuinen ja joustavin saatavilla oleva kreatiinin muoto. Se on sekä turvallinen että terveellinen eikä se sisällä sivuvaikutuksia ja sitä on luonnostaan saatavilla punaisessa lihassa.


EFSA:N HYVÄKSYMÄT RAVITSEMUS- JA
TERVEYSVÄITTÄMÄT


Useat tutkimukset ovat osoittaneet että kreatiinimonohydraatti auttaa kehoa ATP:n tuotannossa. Korkea ATP auttaa parantamaan voima- ja kestävyystasoja

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Tehostaa ATP: tuotantoa
  • Saattaa aparantaa kestävyyttä ja voimatasoja

Suositeltu annostus 5 tablettia 1-2 keraa päivässä. 8 viikon käytön jälkeen pidä viikon tauko tuotteen käytöstä ennen uudelleen aloittamista.

Annoskoko: 5 tablettia

Annoksia per säiliö: 50

Kreatiinimonohydraatti, mikrokiteinen selluloosa, dikalsium-fosfaatti, magnesiumstearaatti, piidioksidi.

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan