Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Leader After+, 700g

EUR 17.84
alkaen 17,84 €

Säästä: 1,31 €

Loppuunmyyty

Leader After on laadukas ja hyvän makuinen proteiini-hiilihydraatti palautumiseen ja välipalaksi. Leader After palautumisjuomaa voi nauttia treenin aikana, tai välittömästi sen jälkeen, jotta kehon palautuminen olisi helpompaa ja tehokkaampaa.
Leader After palautumisjuoma sisältää runsaasti proteiinia, mutta myös palautumiseen tarvittavia hiilihydraatteja. Tuote on ns kaksivaiheinen palautumisjuoma; se sisältää nopeammin vapautuvaa energiaa, sekä hitaammin imeytyvää energiaa. Toisin sanoen, se varmistaa välittömän palautumisen nopeiden hiilihydraattien avulla, mutta tarjoaa tämän jälkeenkin keholle vielä tärkeitä ravintoaineita pidemmän aikaa. Tuotteessa on lisäksi l-glutamiinia ja kreatiinia.
Kuluttava treeni rasittaa elimistö ja imee kehostamme energiaa ja ravintoaineita. Jotta palautuminen ja lihaskasvu on mahdollista, on kehon palauduttava jokaisen treenin jälkeen. Palautuminen on mahdollista riittävällä energiansaannilla jo treenin aikana, tai välittömästi sen jälkeen. Suurin hyöty saadaan tällöin treenistä.
Palautumiseen tarkoiteut lisäravinteet, kuten Leader After, ovat siinä muodossa, missä keho on nopea ja helppo ne käyttää. Ne imeytyvät nopeasti ja tehokkaasti.
Sisältää sokeria ja makeutusainetta.

Hyödyt
  • nopeaan palutumiseen
  • kaksivaiheinen palautumisjuoma
  • l-glutamiini ja kreatiini

Sekoita annos (64 g = noin 1,1 dl) 4 dl:aan vettä tai maitoa 1–3 kertaa päivässä. Nauti välittömästi harjoittelun jälkeen tai aloita juoman nauttiminen puoli tuntia ennen harjoittelua, juo harjoittelun ajan ja loput harjoittelun päätteeksi. Juomaa voi nauttia myös välipalana. Nauti osana monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.

Minttusuklaa: Dekstroosi (maissi), maltodekstriini (maissi), heraproteiini-isolaatti (maidosta), kalsiumkaseinaatti (maidosta), soijaproteiini-isolaatti, kaakaojauhe (6 %), modifioitu tärkkelys (maissi), sitruunahapon magnesiumsuolat, L-glutamiini, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit, suola, makeutusaine (sukraloosi), L-askorbiinihappo.
Mansikka: Dekstroosi (maissi), maltodekstriini (maissi), heraproteiini-isolaatti (maidosta), kalsiumkaseinaatti (maidosta), soijaproteiini-isolaatti, L-glutamiini, modifioitu tärkkelys (maissi), aromit, emulgointiaine(soijalesitiini), punajuurimehujauhe, suola, makeutusaine (sukraloosi).
Kaakao: Dekstroosi (maissi), maltodekstriini (maissi), heraproteiini-isolaatti (maidosta), kalsiumkaseinaatti (maidosta), soijaproteiiniisolaatti, kaakaojauhe (6 %), modifioitu tärkkelys (maissi), sitruunahapon magnesiumsuolat, L-glutamiini, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit, suola, makeutusaine (sukraloosi), L-askorbiinihappo.
Vanilja: Dekstroosi (maissi), maltodekstriini (maissi), heraproteiini-isolaatti (maidosta), kalsiumkaseinaatti (maidosta), soijaproteiiniisolaatti, L-glutamiini, modifioitu tärkkelys (maissi), sitruunahapon magnesiumsuolat, aromit, emulgointiaine (soijalesitiini), suola, makeutusaine (sukraloosi), L-askorbiinihappo.

Nutritional information 100 g 64 g %* / 64 g
Energy 1508 kJ /355 kcal 995 kJ / 238 kcal 12 %
Fat 0,9 g 0,6 g 0 %
saturated fats 0,4 g 0,3 g 0 %
Carbohydrates 55 g 35 g 14 %
sugars 27 g 17 g 19 %
Dietary Fibres 1,7 g 1,1 g  
Protein 34 g 22 g 44 %
Salt 1,4 g 0,9 g 15 %
C-vitamin 37 mg (46 %)** 24 mg 30 %
Magnesium 175 mg (46%)** 113 mg 30 %
glutamine 7,1 g 4,6 g  
incl. L-glutamine 1,2 g 0,8 g  
Lactose 0,39 g 0,25 g  

* From daily reference intake for adults (8400 kJ/2000 kcal)

** Compared to daily intake

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 5.0 / 5 (1 Arvostelut)
  • 1 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Leader After+

Todella hyvän makuinen,sekoittuu hyvin.