Leader Malto+

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY
24,90 €

Loppuunmyyty

Yleistä

Leader Malto on laadukas maltodekstriini palautumiseen ja energiajuomaksi. Monikäyttöinen Malto käy hyvin juomana treenin aikana, jotta kehon palautuminen olisi helpompaa ja tehokkaampaa. Sen voi myös sekoittaa heraproteiiniin, kuten Leaderin Whey:n kanssa, saadakseen monipuolisen ja tehokkaan palautumisjuoman.
Kuluttava treeni rasittaa elimistö ja imee kehostamme energiaa ja ravintoaineita. Jotta palautuminen ja lihaskasvu on mahdollista, on kehon palauduttava jokaisen treenin jälkeen. Palautuminen on mahdollista riittävällä energiansaannilla jo treenin aikana, tai välittömästi sen jälkeen. Suurin hyöty saadaan tällöin treenistä.
Palautumiseen tarkoitetut lisäravinteet, kuten Malto, ovat siinä muodossa, missä keho on nopea ja helppo ne käyttää. Ne imeytyvät nopeasti ja tehokkaasti.

Maustamaton maissimaltodekstriinivalmiste. Gluteeniton, laktoositon ja lisäaineeton.

Hyödyt

  • laadukas maltodekstriini
  • palautumiseen ja energiajuomaksi
  • 190kcal per annos

Käyttöohje

Sekoita annos (50 g= ~ 1 dl) 4 dl:aan vettä tai muita nesteitä. Nauti välittömästi harjoittelun jälkeen tai aloita juoman nauttiminen puoli tuntia ennen harjoittelua ja juo loput harjoittelun aikana.
Palautumisjuomaksi sekoita MALTO+ ja Leader Whey+ keskenään ja lisää annos vettä, maitoa tai mehua. Pitkäkestoisen suorituksen aikana: Sekoita annos (50 g) MALTO+ -jauhetta litraan vettä ja nauti 2,5 dl annoksina 15 minuutin välein koko suorituksen ajan. Tarvittaessa sekoita annokseen 1-2 g suolaa korvaamaan hikoilun aikana menetettyä suolaa.
Kuntosaliharjoittelun aikana: Sekoita annos (50 g) MALTO+ -jauhetta ja Leader Whey protein+ tai Soy protein+ -jauheiden kanssa. Aloita juoman nauttiminen puoli tuntia ennen harjoittelua, juo koko harjoittelun ajan.

Ainesosat

Maltodextrine (corn).

Ravintosisältö

Nutritional information 100 g 50 g %* / 50g
Energy 1592 kJ/380 kcal 808 kJ / 190 kcal 40 %
Fat 0,0 g 0,0 g 0 %
saturated fats 0 g 0 g 0 %
Carbohydrates 95 g 48 g 18 %
sugars 4,0 g 2,0 g 2 %
Fibers 0,0 g 0,0 g  
Protein 0,0 g 0,0 g 0 %
Salt 4,2 g 1,3 g  
Lactose 0,0 g 0,0 g  

* From daily reference intake for adults (8400 kJ/2000 kcal)

Suositellut tuotteet

Arvostelut

Ei arvioita.

Leader Malto+

Valitse kuva

Leader Malto+