Leader SN BCAA

Määrä

EXTRA 10% ALE

Tänään saat lisäksi extra-alen 10%, kun syötät kassalla koodin PWO10. Ale koskee vain tämän listan poistotuotteita. 

OSTA NYT

EXTRA 10% ALE

Tänään saat lisäksi extra-alen 10%, kun syötät kassalla koodin PWO10. Ale koskee vain tämän listan poistotuotteita. 

OSTA NYT
Oli: 20,49 € 19,47 € Säästä: 1,02 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Leader BCAA on tehokas ja edullinen aminohappovalmiste. Se on lisäksi gluteeniton ja laktoositon.Makeutukseen on käytetty sukraloosia. BCAA aminohapot koostuvat kolmesta välttämättömästä aminohaposta, joita kehomme ei pysty itse tuottamaan; BCAA –aminohapoissa on yhdessä leusiini, isoleusiini ja valiini 2:1:1 suhteessa. Leaderin BCAAssa vielä L-glutamiini mukana palautumista tukemaan. Lihaskudoksemme proteiineista arviolta 35% on juuri BCAA -aminohappoja. Aminohapot auttavat ylläpitämään lihakudosta ja auttavat säilyttämään kehon glykokeenivarastoja! Haaraketjuiset aminohapot estävät kudosten hajoamista ja näin tukevat lihasmassan säilymistä kovassa treenissä ja niukemmallakin ruokavaliolla. Aineenvaihdunta käyttää saadut BCAA -aminohapot suoraan lihaskudoksessa, eikä vatsassa. Aminohapot tukevat lihasmassan lisäämistä, ylläpitämistä sekä rasvattoman lihasmassan osuuden lisäämistä kehossa. Pakkaus sisältää n. 26 annosta, à 9,5 g.

Hyödyt

  • BCAA: Leusiini, isoleusiini ja valiini
  • glutamiini palautumista edistämään
  • tehokas ja monipuolinen aminohappovalmiste

Käyttöohje

Annos 9,5 g (n.4 tl) sekoitetaan 2 dl:aan kylmää vettä esimerkiksi shakerissä tai juomapullossa. Käytetään harjoittelun yhteydessä. Kestävyysurheilusuorituksen aikana käytettäessä jauheen voi sekoittaa urheilujuoman sekaan. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat

L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), appelsiinimehujauhe (1,7 %), sitrusaromi, makeutusaine (sukraloosi), väri (riboflaviini).

Suositellut tuotteet

Arvostelut

Ei arvioita.

Leader SN BCAA

Valitse kuva

Leader SN BCAA