Added to your basket

Pahoittelut, sivulla tapahtui virhe. Ole hyvä ja kokeile uudelleen.

Lukumäärä:

Välisumma: ( tuotetta ostoskorissasi)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Leader SN BCAA

EUR
 • Tuotetiedot

  Leader BCAA on tehokas ja edullinen aminohappovalmiste. Se on lisäksi gluteeniton ja laktoositon.Makeutukseen on käytetty sukraloosia. BCAA aminohapot koostuvat kolmesta välttämättömästä aminohaposta, joita kehomme ei pysty itse tuottamaan; BCAA –aminohapoissa on yhdessä leusiini, isoleusiini ja valiini 2:1:1 suhteessa. Leaderin BCAAssa vielä L-glutamiini mukana palautumista tukemaan. Lihaskudoksemme proteiineista arviolta 35% on juuri BCAA -aminohappoja. Aminohapot auttavat ylläpitämään lihakudosta ja auttavat säilyttämään kehon glykokeenivarastoja! Haaraketjuiset aminohapot estävät kudosten hajoamista ja näin tukevat lihasmassan säilymistä kovassa treenissä ja niukemmallakin ruokavaliolla. Aineenvaihdunta käyttää saadut BCAA -aminohapot suoraan lihaskudoksessa, eikä vatsassa. Aminohapot tukevat lihasmassan lisäämistä, ylläpitämistä sekä rasvattoman lihasmassan osuuden lisäämistä kehossa. Pakkaus sisältää n. 26 annosta, à 9,5 g.

  Hyödyt
  • BCAA: Leusiini, isoleusiini ja valiini
  • glutamiini palautumista edistämään
  • tehokas ja monipuolinen aminohappovalmiste
 • Käyttöohje

  Annos 9,5 g (n.4 tl) sekoitetaan 2 dl:aan kylmää vettä esimerkiksi shakerissä tai juomapullossa. Käytetään harjoittelun yhteydessä. Kestävyysurheilusuorituksen aikana käytettäessä jauheen voi sekoittaa urheilujuoman sekaan. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 • Ainesosat

  L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), appelsiinimehujauhe (1,7 %), sitrusaromi, makeutusaine (sukraloosi), väri (riboflaviini).

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan