Leader SN Tribulus, 120 Tablets

13,49 €

Loppuunmyyty

Yleistä

Leader Tribulus on voimakas tehonlisääjä kovaan treeniin, joka samalla nostaa kehon omia testosteronitasoja! Tehokas valmiste tehostamaan treenejä ja nopeuttamaan lihaskasvua.
Leader tribulus, sisältämä yrtti on standardisoitu sisältämään 40-45 % saponiineja. Tabletit sisältävät puhdasta ja vahvaa Tribulus Terrestris –uutetta, 650mg per kapseli.
Tribulus Terrestris lisää kehon testosteronin tuotantoa. Testosteronitasot ovat luontaisesti monilla miehillä naisia korkeammalla. Kuitenkin monet eri fyysiset ja ulkoiset tekijät voivat vaikuttaa kehon testosteronitasoihin ja omaan testosteronitason tuotantoon. Ikä jo yksistään vaikuttaa kehoomme merkittävästi ja iän mukana myös kehon oma testosteronintuotanto hidastuu.
Kun oma testosteronin tuotanto pysyy tehokkaana, on kehon lihasmassan ylläpitäminen ja lisääminen helpompaa. Nauttimalla luontaisia testosteronilisiä voit lisätä helposti lihasmassaa, energiaa ja suorituskykyä.

Hyödyt

  • omaa testosteronituotantoa tehostamaan
  • 40-45% saponiineja
  • 650mg tribulusta per kapseli

Käyttöohje

Lihasmassan, voiman ja suorituskyvyn lisäämiseen 1 tabletti kolme kertaa päivässä. Harjoituspäivinä 1 aamulla, 1 ennen harjoitusta ja 1 harjoituksen jälkeen. Välipäivinä ruokailujen yhteydessä aamulla, päivällä ja illalla. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Tribulus Terrestris uute (40-45% saponiineja), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, kalsiumkarbonaatti, polyvinyylipyrrolidoni), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Ravintosisältö

contains 1 tabl. 3 tabl.
Tribulus Terrestris extract 650 mg 1950 mg

(40-45 % saponins)

Arvostelut

Ei arvioita.

Leader SN Tribulus, 120 Tablets

Valitse kuva

Leader SN Tribulus, 120 Tablets