Yleistä

Tämä paketti on luotu niille, jotka haluavat herkutella kuitenkaan joustamatta tarkasta ruokavaliosta! Nauti proteiinipitoisia ja vähärasvaisia herkkuja vaikka viikon jokaisena päivänä. Herkut on paitsi helppo valmistaa, ne myös maistuvat mahtavan herkulliselta – aivan kuten ne epäterveellisemmätkin jälkiruoat, kuitenkin sisältäen paljon paremman ravintosisällön kuin rasvaiset ja sokeriset herkut.

FlavDrops kalorittomat makeuttajat ovat erinomainen tapa makeuttaa ja maustaa jälkiruokia ilman sokeria. Nämä tipat käyvät niin leivontaan kuin vaikka teehenkin. Muutama tippa riittää ja täyteläinen aito maku on taattu!

Myprotein Protein Pancake Mix on mahtavan helppo proteiinipitoinen pannukakkusekoitus. Lisäät vain veden ja paistat pannukakut pannulla tai uunissa! Herkullisen täyteläisiä pannareita vaikka joka aamuun!

Pannukakut voit helposti paistaa terveellisemmässä rasvassa, nimittäin Myprotein Coconpure kookosöljyssä, joka on olomuodostaan huolimatta terveellinen pehmeä rasva. Se on maultaan mieto, koostumukseltaa kuin mikä vain öljy tai rasva ja sopii käytettynä kylmänä tai kuumennettuna! Kookosöljy käy myös ulkoisesti esimerkiksi kosteuttamaan tehokkaasti ihoa.

Myprotein Peanut Butter on pehmeän herkullinen levitettävä maapähkinävoi ilman lisättyjä sokereita tai suoloja. Maapähkinöissä on tunnetusti paljon vitamiineja ja terveyttä edistäviä ainesosia. Kaikki nämä ominaisuudet ovat myös maapähkinävoissa mukana! Herkullista pannukakkujen tai lettujen päällä!

SISÄLTÄÄ:

MYPROTEIN PANCAKE MIX 500mg

MYPROTEIN COCONPURE 460g

MYPROTEIN PEANUT BUTTER 1kg

MYPROTEIN FLAV DROPS 50ml

Hyödyt

  • proteiinipitoiset herkut
  • välipalaksi, jälkiruoaksi
  • tukemaan painonhallintaa ja lihasmassan lisäämistä

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Leivontapaketti Vanilja

Valitse kuva

Leivontapaketti Vanilja