Added to your basket

Pahoittelut, sivulla tapahtui virhe. Ole hyvä ja kokeile uudelleen.

Lukumäärä:

Välisumma: ( tuotetta ostoskorissasi)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Leivontapaketti Vanilja

Leivontapaketti Vanilja

SEK 320.0

320 kr

Loppuunmyyty

 • Tuotetiedot

  Tämä paketti on luotu niille, jotka haluavat herkutella kuitenkaan joustamatta tarkasta ruokavaliosta! Nauti proteiinipitoisia ja vähärasvaisia herkkuja vaikka viikon jokaisena päivänä. Herkut on paitsi helppo valmistaa, ne myös maistuvat mahtavan herkulliselta – aivan kuten ne epäterveellisemmätkin jälkiruoat, kuitenkin sisältäen paljon paremman ravintosisällön kuin rasvaiset ja sokeriset herkut.

  FlavDrops kalorittomat makeuttajat ovat erinomainen tapa makeuttaa ja maustaa jälkiruokia ilman sokeria. Nämä tipat käyvät niin leivontaan kuin vaikka teehenkin. Muutama tippa riittää ja täyteläinen aito maku on taattu!

  Myprotein Protein Pancake Mix on mahtavan helppo proteiinipitoinen pannukakkusekoitus. Lisäät vain veden ja paistat pannukakut pannulla tai uunissa! Herkullisen täyteläisiä pannareita vaikka joka aamuun!

  Pannukakut voit helposti paistaa terveellisemmässä rasvassa, nimittäin Myprotein Coconpure kookosöljyssä, joka on olomuodostaan huolimatta terveellinen pehmeä rasva. Se on maultaan mieto, koostumukseltaa kuin mikä vain öljy tai rasva ja sopii käytettynä kylmänä tai kuumennettuna! Kookosöljy käy myös ulkoisesti esimerkiksi kosteuttamaan tehokkaasti ihoa.

  Myprotein Peanut Butter on pehmeän herkullinen levitettävä maapähkinävoi ilman lisättyjä sokereita tai suoloja. Maapähkinöissä on tunnetusti paljon vitamiineja ja terveyttä edistäviä ainesosia. Kaikki nämä ominaisuudet ovat myös maapähkinävoissa mukana! Herkullista pannukakkujen tai lettujen päällä!

  SISÄLTÄÄ:

  MYPROTEIN PANCAKE MIX 500mg

  MYPROTEIN COCONPURE 460g

  MYPROTEIN PEANUT BUTTER 1kg

  MYPROTEIN FLAV DROPS 50ml

  Hyödyt
  • proteiinipitoiset herkut
  • välipalaksi, jälkiruoaksi
  • tukemaan painonhallintaa ja lihasmassan lisäämistä
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan