Yleistä

M Nutrition Hydro ISO on sarjan, ja markkinoiden, korkealuokkaisin ja laadukkain heraproteiinivalmiste. Proteiinipitoisuus huikean korkea, noin 90%.

HydroISO on erikoistekniikalla (ristiinvritaukseen perustuva mokrosuodatus (CFM)) puhdistettua heraproteiini-isolaattia. Tämän isolaatin proteiinipitoisuus on erittäin korkea, noin 90%. HydroISO on myös entsymaattisesti hydrolysoitu, mikä tarkoittaa sitä, että proteiini on esipilkottu ja elimistön on helpompi ja nopeampi käyttää ravintoaineet. Mitä nopeammin ravintoaineet ja proteiini eritoten, imeytyy elimistöön, sitä suurempi hyöty tuotteen käytöstä myös on. Enemmän vastinetta rahalle, kun tuotteet ovat tehokkaampia ja imeytyvät nopeammin.

HydroISO on suunniteltu tavoitteellisesti urheileville, jotka haluavat nopeasti imeytyvän laadukkaan proteiinin. Proteiini-isolaatin korkealla laadulla ja rahalle vastinetta. Niille, jotka haluavat tulosten näkyvän niin nopeasti, kuin mahdollista.

  • Korkea n.90% proteiinipitoisuus
  • Erikoistekniikalla puhdistettua heraproteiini-isolaattia
  • Entsymaattisesti hydrolysoitu – nopeampi imeytyvyys
  • Enemmän vastinetta rahalle
  • Nopeammin imeytyvä – ravintoaineet nopeammin elimistön käytössä
  • Nopeammin tavoitteisiin haluaville ja kovaa treenaaville

Hyödyt

  • Korkea n.90% proteiinipitoisuus
  • Erikoistekniikalla puhdistettua heraproteiini-isolaattia
  • Entsymaattisesti hydrolysoitu – nopeampi imeytyvyys

Käyttöohje

Sekoita 1 mittalusikallinen (n.30g) jauhetta 3dl vettä tai maitoa. Nauti ennen ja/tai jälkeen harjoittelun.

Ainesosat

BANAANI: entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti (maidosta), aromi, natriumkloridi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K).

SUKLAA: entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti (maidosta), vähärasvainen kaakaojauhe, aromi, natriumkloridi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K).

PERSIKKA-MANGO: entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti (maidosta), aromi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K), väriaine (beetakaroteeni), sitruunahappo.

MANSIKKA: entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti (maidosta), aromi, väriaine (punajuuriväri), natriumkloridi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K).

VALKOSUKLAA-HASSELPÄHKINÄ: entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti (maidosta), emulgointiaine (soijalesitiini), aromi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K), väriaine (karamelliväri).

Allergisoivat ainesosat tummennettu.

Arvostelut

Ei arvioita.

M-Nutrition Hydro ISO Whey

Valitse kuva

M-Nutrition Hydro ISO Whey