M-Nutrition Protein Pudding

25,49 €

Loppuunmyyty

Saatat myös pitää…

Yleistä

M Nutrition Protein Pudding on herkullinen ja terveellisempi tapa herkutella – olitpa kuntoilija tai dieetillä oleva huippu-urheilija. Proteiinivanukas sisältää runsaasti proteiinia, suurin osa proteiinista on maitoproteiinista, mukana on myös runsaasti ravintokuitua. Proteiinivanukas on vähäsokerinen ja sisältää runsaan määrän proteiinia, mikä tekee siitä oivan välipalan vaikka viikon jokaiselle päivälle.

Protein Pudding valmistuu helposti ja nopeasti, huonompikin kotikokki taikoo tuotteesta nopeasti herkullisen välipalan tai vaikkapa jälkiruoan. Maku on kuin muissa jälkiruoissa – ilman niiden huonoja ominaisuuksia toki! Proteiinivanukas on kuntoilijan ja urheilijan tapa herkutella. Herkuttelua ilman turhia kaloreita, rasvoja ja sokereita.

Proteiinin saanti on tärkeää turvata koko päivän ajan. Lihassolukot tarvivat proteiinia paitsi korjaamaan harjoittelun seurauksena rikkoutunutta solukkoa, myös rakentaamaan uutta lihassolukkoa. Proteiini on apuna turvaamaan jo saavutetun lihasmassan säilyminen, sekä apuna kasvattamaan uutta liahsmassaa.

  • Herkullinen ja laadukas proteiinivanukas
  • Jälkiruoaksi, herkutteluun tai välipalaksi
  • Vähäsokerinen, runsasproteiininen
  • Terveellisempi vaihtoehto jälkiruoille ja makeisille
  • Soveltuu niin dieetille kuin normaaliin arkeenkin

Hyödyt

  • Herkullinen ja laadukas proteiinivanukas
  • Jälkiruoaksi, herkutteluun tai välipalaksi
  • Vähäsokerinen, runsasproteiininen

Käyttöohje

Sekoita 2 mittalusikallista (n.40g) jauhetta n.1.5dl vettä tai maitoa. Anna saostua jääkaapissa 15 minuuttia. Nauti ennen ja/tai jälkeen harjoittelun, välipalana tai herkutteluun.

Ainesosat

BRASILIAN VANILJA: maitoproteiini-isolaatti MPI (maidosta), kookosöljy, psyllium siemenjauhe, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), aromi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K).

SUKLAA: maitoproteiini-isolaatti MPI (maidosta), vähärasvainen kaakaojauhe, kookosöljy, psyllium siemenjauhe, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), aromi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K).

KANELIPULLA: maitoproteiini-isolaatti MPI (maidosta), kookosöljy, psyllium siemenjauhe, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), aromi (kumina), makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K).

VADELMA: maitoproteiini-isolaatti MPI (maidosta), kookosöljy, psyllium siemenjauhe, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), aromi, väriaine (punajuurijauhe), makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K).

 

Arvostelut

Ei arvioita.

M-Nutrition Protein Pudding

Valitse kuva

M-Nutrition Protein Pudding