Added to your basket

Pahoittelut, sivulla tapahtui virhe. Ole hyvä ja kokeile uudelleen.

Lukumäärä:

Välisumma: ( tuotetta ostoskorissasi)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

M-Nutrition Protein Pudding

EUR

Loppuunmyyty

 • Tuotetiedot

  M Nutrition Protein Pudding on herkullinen ja terveellisempi tapa herkutella – olitpa kuntoilija tai dieetillä oleva huippu-urheilija. Proteiinivanukas sisältää runsaasti proteiinia, suurin osa proteiinista on maitoproteiinista, mukana on myös runsaasti ravintokuitua. Proteiinivanukas on vähäsokerinen ja sisältää runsaan määrän proteiinia, mikä tekee siitä oivan välipalan vaikka viikon jokaiselle päivälle.

  Protein Pudding valmistuu helposti ja nopeasti, huonompikin kotikokki taikoo tuotteesta nopeasti herkullisen välipalan tai vaikkapa jälkiruoan. Maku on kuin muissa jälkiruoissa – ilman niiden huonoja ominaisuuksia toki! Proteiinivanukas on kuntoilijan ja urheilijan tapa herkutella. Herkuttelua ilman turhia kaloreita, rasvoja ja sokereita.

  Proteiinin saanti on tärkeää turvata koko päivän ajan. Lihassolukot tarvivat proteiinia paitsi korjaamaan harjoittelun seurauksena rikkoutunutta solukkoa, myös rakentaamaan uutta lihassolukkoa. Proteiini on apuna turvaamaan jo saavutetun lihasmassan säilyminen, sekä apuna kasvattamaan uutta liahsmassaa.

  • Herkullinen ja laadukas proteiinivanukas
  • Jälkiruoaksi, herkutteluun tai välipalaksi
  • Vähäsokerinen, runsasproteiininen
  • Terveellisempi vaihtoehto jälkiruoille ja makeisille
  • Soveltuu niin dieetille kuin normaaliin arkeenkin
  Hyödyt
  • Herkullinen ja laadukas proteiinivanukas
  • Jälkiruoaksi, herkutteluun tai välipalaksi
  • Vähäsokerinen, runsasproteiininen
 • Käyttöohje

  Sekoita 2 mittalusikallista (n.40g) jauhetta n.1.5dl vettä tai maitoa. Anna saostua jääkaapissa 15 minuuttia. Nauti ennen ja/tai jälkeen harjoittelun, välipalana tai herkutteluun.

 • Ainesosat

  BRASILIAN VANILJA: maitoproteiini-isolaatti MPI (maidosta), kookosöljy, psyllium siemenjauhe, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), aromi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K).

  SUKLAA: maitoproteiini-isolaatti MPI (maidosta), vähärasvainen kaakaojauhe, kookosöljy, psyllium siemenjauhe, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), aromi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K).

  KANELIPULLA: maitoproteiini-isolaatti MPI (maidosta), kookosöljy, psyllium siemenjauhe, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), aromi (kumina), makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K).

  VADELMA: maitoproteiini-isolaatti MPI (maidosta), kookosöljy, psyllium siemenjauhe, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), aromi, väriaine (punajuurijauhe), makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K).

   

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan