Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass Beta Alanine

  • Kasvissyöjä
  • Vegaani
EUR 15.84
alkaen 15,84 €

Säästä: 3,31 €

Loppuunmyyty

Mass Beta Alanine on uusi laadukas, mutta edullinen beeta-alaniinijauhe. Super suosittu tehonlisääjä intensiiviseen treeniin! Imeytyy nopeasti ja vaikuttaa välittömästi! Parantaa räjähtyvyyttä ja kestävyyttä!

BETA-ALANIINI

Beta-alaniini on pitkään ollut kestävyysharjoittelijoiden suosiossa sen tehon ja hyödyn vuoksi. Nyt beta-alaniini on tullut suosioon myös muissa lajeissa, jossa halutaan parantaa kestävyyttä, suorituskykyä ja parantaa muun muassa hapenottokykyä.

BETA-ALANIININ HYÖDYT

Beta-alaniini nosta kehon karnosiinitasoja, mikä parantaa etenkin sarjakestävyyttä. Beta-alaniini tunnetusti lisää voimaa, antaa intenstiteettiä treeniin ja voi parantaa hapenottokykyä auttaen treenissä pidemmälle tehokkaammin.

Se lisäksi estää lihasväsymystä ja antaa voimat niille viimeisillekin toistoille. Beta-alaniinin on myös todettu hidastavan maitohapon syntymistä.

LAATU

Kaikki Mass –sarjan tuotteet ovat laadultaan huippuja. Tuotteet ovat vuosien tuotekehitysten tulosta, ja sarjan tuotteet ovat myös monin palkinnoin palkittuja, muun muassa juuri maustaan ja laadustaan.

Hyödyt
  • 100% beeta-alaniinijauhetta
  • MASSiiviset 333 annosta per pakkaus
  • Tehoa ja kestävyyttä lisäämään

Sekoita 1 annosmitallinen (3 g) jauhetta 200-300 ml:aan vettä tai mehua. Nauti 15 minuuttia ennen treeniä.

SÄILYTYSOHJE
Säilytetään kuivassa ja viileässä.

HUOM.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on diagnosoitu jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltäsi ennen ravintolisien käyttöä.

Beeta-alaniinijauhe.

Annoskoko 1/4 tl (1,5 g)

Ravintosisältö

  Per Annos
Beeta-alaniinia 1.5 g

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.78 / 5 (41 Arvostelut)
  • 32 5 star reviews
  • 9 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Katso kaikki arvostelut

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Alanine

Toimii mulla ja Vaimolla hyvin,käytetään Mass Kreatiinin kanssa yhdessä.Edullista.Suosittelen.

Kihelmöi

Ostin testiin kyseisen tuotteen ja tuntuu toimivan. Ainakin sen verran kihelmöi (hyvällä tavalla) lähtien naamasta edeten aina jalkoihin asti noin 20 minuutin ajan. Tämä alkaa noin 10 minuutin jälkeen juoman juomisesta. Tuntuu jaksavan paremmin toistot loppuun ja antaa motivaatiota. Olen käyttänyt jonkin verran myös massin pump tuotetta, joka aiheuttaa vähän saman kaltaista kihelmöintiä. Molempi hyvä!

kihelmöivää

Monet ovat kokeneet kihelmöintiä ja se pitää paikkaansa tämän tuotteen kohdalla. Virkistää ja antaa potkua treeniin mukavasti.

Beeta-alaniini

Antaa vartaloon mukavan kihelmöinnin tunteen ja pistää veren virtaamaan. Beeta-alaniini tuntuisi parantavan jonkin verran maksimaalista voimaa ja nopeuttavan palautumista. Paras vastine on tullut yhdessä kreatiinin kanssa.

Vahvat setit

Tätä kun nauttii ennen reeniä niin että vetäsee vielä parikuppia kahvia kylkeen niin siinä alkaa maa tärisemään ja temppelin väliverho repeää. Kuulokkeisiin heittää vielä kunnon rokkisetit niin on se kumma jos puhti loppuu reenistä kesken. Matkalla salille kun alkaa juomaan niin alkaa kaasupoljin painumaan loppumatkasta ja ratti puristuu kasaan. Mutta tärkein että reeni kulkee!

Beta-alaniini

Vähentää selvästi lihasten hapotusta ainakin itsellä. Suosittelen. Ihon kihelmöinti kuuluu asiaan.

Huippu

Nyt 4 vuoden kokemuksella voin sanoa että en ikinä käyttöä lopeta. - Estää maitohapot , loistava tunne nousta aamulla lihakset kivuttomina. -Lisää puhtia suorituksee, oli kyse mistä liikunnasta tahansa.(vaikka ojan kaivuu) -Yleinen virkeys paranee selvästi. Suosittelen varauksetta.

Peetta-alanniini

Hyvä tuote, halpahinta, iso/riittoisa purkki ja selvästi ihan aitoa tavaraa koko vaikka ei carnosyniä olekkaan. Hintakin on erinomainen ja tietenkin kalliimmalla jos myisi voisi vaatia jo että sen pitäisi olla carnosyniä. Parhaimmillaan tulee otettua 6g-10g kyykkyreenejä ennen ja maha ei mene sekaisin kunhan ei tyhjään mahaan ota. Tyhjään mahaan olen parikertaa aamulla ottanut ja sitä en suosittele jos tarkoitus on syödä jotain seuraavan tunnin sisällä.

Edullista ja riittoisaa

Otin ensimmäisellä kerralla annosmitallisen, eli 3g sekoitettuna prework-jauheeseen, joka sisälsi 1g b-a:ta per annos. Pistely alkoi päästä ja kävi jaloissa asti noin puolen tunnin ajan nauttimisesta. Salille päästyäni pistely hävisi tai unohtui. Seuraavalla kerralla otin puolet annoksesta, niin pistely pysyi yläkerrassa ja oli melko lievää. Tehokasta tavaraa tässä mielessä. Treeniin ei toistaiseksi ole vaikuttanut suuntaan tai toiseen. Täytyy palata asiaan, kovempien reenien jälkeen.

hyvä on

Hyvää tavaraa,purkin koko on tarpeeksi iso ja hintakin kohdallaan