Yleistä

Miksi Mass Biltong?

Mass Biltong on peräisin parhaimmasta ruoholla ruokitusta naudasta, joka on kasvatettu pienlauma tiloilla. Kuivalihamme on maustettu ja marinoitu vain parhailla yrteillä ja mausteilla varmistaaksemme parhaan maun ja rakenteen. Saatavilla perinteisellä pippuripihvi maulla, joka sisältää pippuria, valkosipulia ja chiliä hivelemään makuhermojasi.

Mass Biltong kuivaliha on vähärasvainen, proteiinipitoinen ja kätevä välipala sekä maistuu erittäin hyvältä. Mitä Biltong on?

Etelä-Afrikasta peräisin oleva Biltong on suikaloitu ja ilmakuivattu naudan parhaista paloista. Kypsytys toteutetaan perinteisin keinoin, joilla lihasta saadaan vähärasvaista ja erittäin proteiinipitoista. Kuivalihamme eroaa Beef Jerkysta siten, että liha kypsytetään kokonaisena marinoinnin jälkeen, kun taas Beef jerky leikataan ennen marinointia. Biltongissa käytetään etikkaa ja mausteita, mikä myös eroaa perinteisistä Beef Jerkyn kypsytystekniikoista.

Kypsytyksen jälkeen Biltong leikataan suikaleiksi eri suuntaisesti kuin Jerky, mikä tekee kuivalihasuikaleistamme paksumpia ja lihaisempia, antamalla samalla paljon mureamman ja täynnä makua olevan lopputuloksen.

Ravintohyödyt:

Mass Biltong sisältää 62g proteiinia 100 grammassa. Suosittelemme 35g annoskokoa, joka antaa 21g proteiinia tukemaan lihaksien ylläpitoa ja kasvua. Mass Biltong kuivalihan ravintoarvot tekevät siitä täydellisen proteiinipitoisen välipalan, joka sopii nautittavaksi treenin jälkeen palauttavana makupalana tai aterioiden välissä tarjoten vain 103kcal per annos.

Mass Biltong on täysin luonnollinen, sillä se ei sisällä vehnää, pähkinöitä, gluteenia, maitotuotteita, maku -tai väriaineita.

Laatu ja valmistus:

Erinomainen maku, yhteensopivuus ja laatu ovat pitkän tutkimus -ja kehitysprosessin tulosta.

Hyödyt

  • 250g vähärasvaista kuivalihaa
  • 21g lihaksia kasvattavaa proteiinia per annos
  • Lihaisampaa, mureampaa ja maukkaampaa kuin Beef Jerky

Käyttöohje

Nauti proteiinipitoisena välipalana osana terveellistä ruokavaliota.

Ainesosat

Naudanliha, suola, korianteri, tislattu viinaetikka, valkosipuli, chili, muskotti, pippuri, säilöntäaineet (natriumnitraatti & kaliumsorbaatti).

Ravintosisältö

Ravintosisältö

  Per 100g Per 35g
Energy / Energiaa / Energi 1242 kJ/294 kcal 435 kJ/103 kcal
Fat / Rasvaa / Fett 4 g 1.5 g
  of which saturates / josta tyydyttyneitä rasvahappoja / varav mättat 2 g 0.6 g
Carbohydrate / Hiilihydraatteja / Kolhydrater 3 g 1.1 g
  of which sugars / joista sokereita / varav sockerarter 1 g 0.3 g
Protein / Proteiinia / Protein 62 g 21 g
Salt / Suolaa / Salt 0 g  

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

Arvostelut

Ei arvioita.

Mass Biltong

Valitse kuva

Mass Biltong