Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass C-vitamiinitabletit

EUR 30.32
alkaen 30,32 €

Loppuunmyyty

Miksi käyttää Mass Vitamin C -tuotetta?

Runsaasti antioksidantteja sisältävästä sitrushedelmästä ja ruusunmarjoista peräisin oleva Mass Vitamiini C sisältää luonnollisia bioflavonoidien lähteitä eli polyenooleja, jotka voivat edistää C-vitamiinin tehokasta imeytymistä.

Kuka voi hyötyä C-vitamiinilisäravinteista?

Ruoan kanssa nautittuina, C-vitamiinivalmisteet voivat edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, raudan imeytymistä, psykologista toimintaa ja energian tunnetta ja valppautta. C-vitamiini lisäravinteena voi myös suojata oksidatiiviselta stressiltä. Ruusunmarjan lisääminen auttaa optimoimaan henkistä ja fyysistä toimintoa paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Hyödyt
  • Huippulaadukas, 
  • 1000mg C-vitamiinia per tabletti
  • Ruusunmarjat ja bioflavonoidit voivat edistää tehoksasta C-vitamiinin imeytymistä.

1 tabletti päivässä. Suositellaan otettavaksi aterian yhteydessä.

SÄILYTYSOHJE
Säilytetään kuivassa ja viileässä.

HUOM.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään viileässä ja kuivassa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on diagnosoitu jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltäsi ennen ravintolisien käyttöä.

C-vitamiini, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), ruusunmarjauute (Rosa canina L.), sitrusbioflavonoidit, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseriini, karnaubavaha), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi, magnesiumstearaatti)

Annoskoko - 1 Tabletti

Tyypilliset Ravintoarvot

  Per Annos
C-vitamiinia 1000 mg (1250% RI*)
sitrusbioflavonoidit 20 mg
Ruusunmarjaa 20 mg

 

*Aikuisen keskimääräinen viitteellinen päiväsaanti (8400 kJ/2000 kcal)

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.8 / 5 (10 Arvostelut)
  • 8 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Katso kaikki arvostelut

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Vaikuttaa hyvältä...

... vaikka olenkin ottanut suht lähän aikaa vasta.

hinta/laatu kohdillaan

Perus vitsku, hinta lienee markkinoiden kilpailukykyisin. Toki ravintolisänä käytöstö ja hyödyistä ei ole tieteellistä näyttöä, mutta omalla kohdalla flunssat ovat pysyneet poissa!

hyvä

Edullinen ja hyvän kokoinen c-vitamiini. Plussaa suuresta purkkikoosta. Tabletit helppo niellä. Jatkuvassa käytössä

Jep

Tässä on mainio tuote. Normihinnalla en ole ostanut, vaan olen kytännyt tarjouksia. Samaa vitamiinia olen jo käyttänyt vuosia, eikä flunssa ole tullut.

5/5

Jälleen kerran varsti toimivaa Mass-laatua! Hintakin kohdallaan!

Tuhti flunssanestopakkaus

Hyvä kun saa yhdestä tabletista 1000 mg annoksen kerralla, ja purkista riittää koko vuodeksi ja ylikin! Edullinen hinta kruunaa kaiken.

Antioksidantti

Hyvä ja laadukas tuote.Hinta kohdillaan.

c Taps

tuntuis olevan piristävää kamaa suosittelen

Kunnon möllyköitä

Ostin purkin, kun halvalla sain. Isoja möllyköitä, mutta yllättävän helppo niellä tällaiselle huonolle nielijällekin. Otan tarvittaessa, kun ei kerkeä, jaksa kuoria appelsiinenja tai sulatella marjoja tai saa vitamiinia luonnosta. Pitoisuuskin kohdallaan.

Perus c-vitamiinia

Hinta-Laatu suhde kohdillaan. Erityisenä kehumisen aiheena kyseisessä tuotteessa on, että siitä riittää c-vitamiinia koko vuodeksi, eli ei tarvi jatkuvasti ostella uusia purnukoita. Pärjää hinnassaan kilpailijoille. Ostan jatkossakin