Added to your basket

Pahoittelut, sivulla tapahtui virhe. Ole hyvä ja kokeile uudelleen.

Lukumäärä:

Välisumma: ( tuotetta ostoskorissasi)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Mass Caffeine Plus

Mass Caffeine Plus

EUR 8.9

8,90 €

5 Arvostelut

Loppuunmyyty

 • Tuotetiedot

  MASS CAFFEINE PLUS on vahva luontainen kofeiinivalmiste niille, jotka haluavat säännöstellä itse nautittavan kofeiinin määrän, tai jotka haluavat kofeiininsa erillisenä. Monet tuotteet ja nautintoaineet sisältävät kofeiinia; kahvi, tee, energiajuomat ja tehoa lisäävät lisäravinteet.

  MASS KOFEIINIVALMISTE

  Mass päätti kehittää tuotteen, jossa kofeiinin lähteenä ovat luontaiset aineet. Kofeiinia esiintyy luonnostaa monissa pavuissa, lehdissä ja hedelmissä. Tunnetuimpia näistä kofeiinin lähteistä ovat muun muassa kahvinpavut ja tee -kasvin lehdet.

  KOFEIININ HYÖDYT

  MASS CAFFEINE PLUS valmiste sisältää reilusti kofeiinia, minkä on tunnetusti todistettu toimivan keskushermostoa stimuloivana ainesosana. Kofeiinin on todettu parantavan keskittymiskykyä, focusta sekä toki myös virkistävän ja piristävän. On myös tutkimuksia, joiden mukaan kofeiini auttaa merkittävästi rasvanpoltossa.

  KOFEIININ MÄÄRÄ

  Kofeiinia suositellaan nautittavan noin 200mg (1 tabletti) 45-60min ennen treeniä. Koska kofeiini stimuloi keskushermostoa, ja sillä on piristävä vaikutus, ei kofeiinia tulisi nauttia ennen nukkumaanmenoa.

  Huom! Huolehdi, että noudat tarkoin pakkauksen annostusohjetta. Kofeiinin liiallisella nauttimisella voi olla huonoja sivuvaikutuksia.

  Hyödyt
  • Tukee painonpudotusta
  • Voi nostaa energiatasoja
  • Voimakas tehosekoitus
 • Käyttöohje

  Nauti 1 tabletti 1-2 kertaa päivässä.

  Soveltuu kasvisruokavaliota noudattaville.

  VAROITUS
  Korkea kofeiinipitoisuus. Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Sisältää 200mg kofeiinia per annos. Älä ylitä suositeltua päiväannostusta.

  SÄILYTYS
  Säilytetään kuivassa ja viileässä, suoralta auringonvalolta suojatussa paikassa poissa lasten ulottuvilta.

 • Ainesosat

  Sakeuttamisaineet (kalsiumkarbonaatti, mikrokrystallisoitu selluloosa), kofeiini, paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, silikonidioksidi), kiiltoaine (hydroksi-propyyli-metyli-selluloosa, glyseroli).

  Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, soijaa, kananmunia, gluteenia ja niistä valmistettuja tuotteita.

 • Ravintosisältö

  Annoskoko - 1 Tabletti

  Tyypilliset Ravintoarvot

    Per Annos
  Vedetön Kofeiinia 200 mg

Asiakasmielipiteet

3.8

5 Arvostelut

5 2
4 1
3 1
2 1
1 0

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

OK

Ei ihan hirveästi tunnu vaikuttavan, vaikken kofeiinia käytä ollenkaan noin muutoin. Olen pillerin heittänyt napaan noin 30-60 min ennen treeniä, mutta en juuri huomaa eroa suorituskykyyn. Mieli saattaa olla vähän virkeämpi.

MASS CAFFEINE PLUS

Kofeiinivalmiste on nimestä huolimatta täysin mauton. Itselleni ei vaikutusta, tosin olen vasta vähän aikaa kokeillut. Valmiste ei myöstään aiheuta vatsan väänteitä, toisin kuin toisen valmistajan markkinoima vihreä tee valmiste.

Negatiiviset vaikutukset

Tilasin pari purkkia, käytin viikon ja kokemukset sen pohjalta: En kokenut huomaavani mitään piristymisen vaikutusta tai muutakaan positiivista. Tabletilla ehkä jotakin vaikutusta on sillä kun tabletin vaikutus loppuu niin rupeaa väsyttää niin että seisalleen nukahtaa. Ilman tablettia, jaksaa koko päivän mutta tabletin kanssa vain puolet siitä. En suosittele!!!

Caffeine Plus

Täytyy tykätä. Kahvi itsessään ei vaikuta minuun mitenkään piristävästi, mutta tabletti muodossa kofeiini piristää erittäin hyvin. Erittäin energisen olon antaa.

Loistava

Aikaisemmin napsinut vain apteekista saatavia, 100mg kofeiinitabuja, tässä kuitenkin tuplamäärä ja sen huomaa ihan käytännössä! Pitää vaan vähän rajata ettei joka päivä napsi, kun toleranssi kasvaa. Loistovalinta kahvittomalle ihmiselle!