Mass Caffeine Plus

Maku
Pakkaus
Määrä
7,99 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

MASS CAFFEINE PLUS on vahva luontainen kofeiinivalmiste niille, jotka haluavat säännöstellä itse nautittavan kofeiinin määrän, tai jotka haluavat kofeiininsa erillisenä. Monet tuotteet ja nautintoaineet sisältävät kofeiinia; kahvi, tee, energiajuomat ja tehoa lisäävät lisäravinteet.

MASS KOFEIINIVALMISTE

Mass päätti kehittää tuotteen, jossa kofeiinin lähteenä ovat luontaiset aineet. Kofeiinia esiintyy luonnostaa monissa pavuissa, lehdissä ja hedelmissä. Tunnetuimpia näistä kofeiinin lähteistä ovat muun muassa kahvinpavut ja tee -kasvin lehdet.

KOFEIININ HYÖDYT

MASS CAFFEINE PLUS valmiste sisältää reilusti kofeiinia, minkä on tunnetusti todistettu toimivan keskushermostoa stimuloivana ainesosana. Kofeiinin on todettu parantavan keskittymiskykyä, focusta sekä toki myös virkistävän ja piristävän. On myös tutkimuksia, joiden mukaan kofeiini auttaa merkittävästi rasvanpoltossa.

KOFEIININ MÄÄRÄ

Kofeiinia suositellaan nautittavan noin 200mg (1 tabletti) 45-60min ennen treeniä. Koska kofeiini stimuloi keskushermostoa, ja sillä on piristävä vaikutus, ei kofeiinia tulisi nauttia ennen nukkumaanmenoa.

Huom! Huolehdi, että noudat tarkoin pakkauksen annostusohjetta. Kofeiinin liiallisella nauttimisella voi olla huonoja sivuvaikutuksia.

Hyödyt

  • Tukee painonpudotusta
  • Voi nostaa energiatasoja
  • Voimakas tehosekoitus

Käyttöohje

Nauti 1 tabletti 1-2 kertaa päivässä.

Soveltuu kasvisruokavaliota noudattaville.

VAROITUS
Korkea kofeiinipitoisuus. Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Sisältää 200mg kofeiinia per annos. Älä ylitä suositeltua päiväannostusta.

SÄILYTYS
Säilytetään kuivassa ja viileässä, suoralta auringonvalolta suojatussa paikassa poissa lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Sakeuttamisaineet (kalsiumkarbonaatti, mikrokrystallisoitu selluloosa), kofeiini, paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, silikonidioksidi), kiiltoaine (hydroksi-propyyli-metyli-selluloosa, glyseroli).

Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, soijaa, kananmunia, gluteenia ja niistä valmistettuja tuotteita.

Ravintosisältö

Annoskoko - 1 Tabletti

Tyypilliset Ravintoarvot

  Per Annos
Vedetön Kofeiinia 200 mg

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.0

4.0

(3 Arvostelut)

  • 5    2
  • 4    0
  • 3    0
  • 2    1
  • 1    0

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Lajittele

Negatiiviset vaikutukset

Yhteensä:

2

Tilasin pari purkkia, käytin viikon ja kokemukset sen pohjalta: En kokenut huomaavani mitään piristymisen vaikutusta tai muutakaan positiivista. Tabletilla ehkä jotakin vaikutusta on sillä kun tabletin vaikutus loppuu niin rupeaa väsyttää niin että seisalleen nukahtaa. Ilman tablettia, jaksaa koko päivän mutta tabletin kanssa vain puolet siitä. En suosittele!!!

Tue Feb 07 20:59:48 GMT 2017 mukaan

Caffeine Plus

Yhteensä:

5

Täytyy tykätä. Kahvi itsessään ei vaikuta minuun mitenkään piristävästi, mutta tabletti muodossa kofeiini piristää erittäin hyvin. Erittäin energisen olon antaa.

Thu Jan 12 12:49:41 GMT 2017 mukaan

Loistava

Yhteensä:

5

Aikaisemmin napsinut vain apteekista saatavia, 100mg kofeiinitabuja, tässä kuitenkin tuplamäärä ja sen huomaa ihan käytännössä! Pitää vaan vähän rajata ettei joka päivä napsi, kun toleranssi kasvaa. Loistovalinta kahvittomalle ihmiselle!

Mon Jun 13 11:25:21 BST 2016 mukaan

Mass Caffeine Plus

Valitse kuva

Mass Caffeine Plus