Mass CLA & Caffeine

Maku
Pakkaus
Määrä
Oli: 19,99 € 16,99 € Säästä: 3,00 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Saatat myös pitää…

Yleistä

Mass CLA & Caffeine kapselit sisältävät sekä CLA:n, että kofeiinin. Varsinainen super valmiste rasvanpolttoon.

CLA & KOFEIINI

Yhdessä annoksessa (2 kapselissa):

  • 1g CLA konjugoitua linoiinihappoa
  • 62mg kofeiinia

Kapselit ovat erikoisia duo-kapseleita, mikä pitää huolen siitä, ettei ainesosat sekoitu keskenään. Näin vältetään mahdolliset makuhaitat ja aineiden aktivoituminen yhdessä.

VALMISTEEN HYÖDYT

Mass CLA & Caffeine kapselit sisältävät reilusti kofeiinia, minkä on tunnetusti todistettu toimivan keskushermostoa stimuloivana ainesosana. Kofeiinin on todettu parantavan keskittymiskykyä, focusta sekä toki myös virkistävän ja piristävän. On myös tutkimuksia, joiden mukaan kofeiini auttaa merkittävästi rasvanpoltossa.

CLA auttaa tutkimusten mukaan rakentamaan lihaskudosta ja vähentämään kehon rasvaa sekä yleisesti parantamaan terveyttä!

Konjugoitu linolihappo (CLA) on luontaisesti esiintyvä vapaa rasvahappo jota on mm. juustoissa, maidossa, lampaassa ja naudanlihassa sekä useissa prosessoiduissa ruoissa - mutta vain pieniä määriä! Saadaksesi riittävästi CLA:ta sinun tulisi nauttia näitä ruokia suuria määriä mikä myös johtaisi suurien kalorimäärien nauttimiseen.

Hyödyt

  • Tukee painonpudotusta
  • Voi nostaa energiatasoja
  • Voimakas antioksidantti

Käyttöohje

Nauti 1 kapseli 1-2 kertaa päivässä, mieluiten yksi aamuisin ja/tai 45-60min ennen treeniä.

VAROITUS
Sisältää kofeiinia. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille. Sisältää 62mg kofeiinia per annos. Älä ylitä päivittäistä suositeltua annostusmäärää. Lisäravinne, ei korvaa terveellistä ravintoa ja elämäntapoja.

SÄILYTYS
Säilytetään kuivassa paikassa suoralta auringonvalolta suojattuna ja lasten ulottumattomissa.

Ainesosat

Konjugoitu linoleiinihappo (Clarinol®), liivate, kalaliivate, kofeiini, sakeuttamisaine (valkoinen mehiläisenvaha) vesi, väri (titaniudioksidi, rautaoksidi, brilliant blue FCF).

Allergisoivat ainesosat tummennettu. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, soijaa, kananmunia, gluteenia sekä niistä valmistettuja tuotteita.

Ravintosisältö

Annoskoko - 2 Kapselia

Tyypilliset Ravintoarvot

  Per Annos
Konjugoitu linolihappo (CLA) 1.23 g
Kafeiini 62 mg

Suositellut tuotteet

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

3.0

3.0

(1 arvostelu)

  • 5    0
  • 4    0
  • 3    1
  • 2    0
  • 1    0
Lajittele

no jaa

Yhteensä:

3

"Reilusti kofeiiniä" No joo, puoli kuppia kahvia sisältää enemmän... Pari kk näitä popsinut, ei pienintäkään vaikutusta havaittavissa

Tue Oct 11 14:28:40 BST 2016 mukaan sukkajumala

Mass CLA & Caffeine

Valitse kuva

Mass CLA & Caffeine