Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass Creapure Creatine

 • Kasvissyöjä
 • Vegaani
EUR 7.89
alkaen 7,89 €

Säästä: 2,24 €

Loppuunmyyty

MASS CREATINE MONOHYDRATE

Uutuus Massin oma kreatiinimonohydraatti jauheen muodossa. Todella tehokas ja toimiva kreatiini kaikille tavoitteellisesti urheileville, jotka haluavat parantaa suorituskykyä, voimaa, nopeutta ja räjähtävyyttä sekä kasvattaa rasvattoman lihasmassan osuutta kehossa.

KREATIINI

Kreatiinia on saatavilla useissa eri muodoissa, kreatiinimonohydraatti on varmasti yksi suosituimmista ja myydyistä kreatiineista.

MASS CREATINE MONOHYDRATE kreatiinimonohydraatti on ihanteellinen eri urheilulajien harrastajille, aina kehonrakentajista pikajuoksijoihin ja pyöräilijöistä crossfit -harrastajiin.

Erinomainen niille jotka haluavat kasvattaa voimaa, tehoja, nopeutta ja kasvua. Kreatiinimonohydraatin on todettu lisäksi parantavan kokonaispalautumisaikaa sekä palautumista intensiivisten urheilusuoritusten välillä.

Kreatiinimonohydraatti auttaa kehon ATP:n tuotannossa mikä on kemikaali jota vaaditaan lihasten tehokkaaseen supistumiseen. Suuremmat ATP-tasot voivat johtaa voima- ja tehotasojen sekä kestävyyden parantumiseen.

KREATIININ HYÖDYT

Kreatiini on ihanteellinen eri urheilulajien harrastajille; aina kehonrakentajista pikajuoksijoihin ja kestävyysurheilijoille. Suurin hyöty kreatiinista on erityisesti niille, jotka haluavat parantaa voimaa, kestävyyttä ja lihasten kokoa. Kreatiiini voi tunnetusti edistää ja nopeuttaa rasvattoman lihasmassan saantia.

Kreatiinimonohydraatti on osoittanut sadoissa eri tutkimuksissa parantavan voimaa, kestävyyttä ja lihasten kokoa. Kreatiinin on osoitettu parantavan yleistä palautumisaikaa ja palautumisaikaa intensiivisten urheilusuoritusten välissä.

Yleisesti kreatiinimonohydraattia suositellaan nautittavan paitsi ennen treeniä, myös 3-5g välittömästi treenin jälkeen sekoitettuna heraproteiiniin ja hiilihydraatteihin. Treenin jälkeen esimerkiksi palautumisjauheen seassa nautittuna kreatiini imeytyy nopeammin ja paremmin ja nopeuttaa palautumista.

Hyödyt
 • Nopeasti imeytyvä kreatiini
 • Parantamaan suorituskykyä ja räjähtävyyttä
 • Lisäämään voimaa ja tehoa
 • Edistämään lihaskasvua

Lisää 5 g jauhetta veteen, sekoita ja nauti heti. Nauti 1–2 annosta päivässä, mieluiten ennen treeniä ja treenin jälkeen. 8 viikon jatkuvan käytön jälkeen pidä 1 viikon tauko tuotteen käytössä.

kreatiinimonohydraatti (Creapure®) (100 %).

Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, soijaa, kananmunia ja gluteenia sekä näitä sisältäviä tuotteita.

Annoskoko 1 tl (5 g)

Ravintosisältö

  Per Annos
Kreatiinimonohydraattia 5 g

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 3.89 / 5 (46 Arvostelut)
 • 27 5 star reviews
 • 5 4 star reviews
 • 4 3 star reviews
 • 2 2 star reviews
 • 8 1 star reviews
Katso kaikki arvostelut

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

5

toimi tosi hyvin 

Voimaa

Sekoittuvuus heikko, jää kurkkuun kiinni, muuten toimivaa kamaa.

Creapure

Kohtuuhintainen, maustamaton, hyvin sekoittuva ja toimiva tuote. 5g päiväannoksella parin viikon kuluttua sarjapituuksiin alkaa tulla lisää pituutta ja viimeiset rutistukset kevenee. Suurin hyöty tuntuisi tulevan yhdessä räjähtävyyttä antavan beeta-alaniinin kanssa.

Paras

Tähän mennessä ei ole vastaavaa tullut vastaan suosittelen! Paras hinta/laatu

Hintalaatusuhde

Markkinoiden paras hintalaatusuhde ja toimivaa kamaa, suosittelen!

crea

oon jonku aikaa käyttänyt tätä, reenit alkanu kulkeen paremmin ja tulokset paranee. hyvää jauhua :)

crea

täytyypä käyttää jonkun aikaa niin tietääpi toimiiko millä lailla? :)

MASS CREAPURE® CREATINE

Hyvin toimiva tuote. On tuonut lisää tehoja treeniin ja toimii myös hyvin yhdessä Mass Wheyn kanssa palautusjuomana. Joten laatua on minkä lupaavat. Hyvän iso pakkaus ettei tarvitse jatkuvasti tilata lisää ja lisää kyllä tilataan.

Helppokäyttöinen ja halpa. 10g päiväannos ei tosin ainakaan minulla vaikuttanut yhtään mitään mihinkään.

Helppokäyttöinen ja halpa. 10g päiväannos ei tosin ainakaan minulla vaikuttanut yhtään mitään mihinkään.