Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass Creatine

EUR 33.7

33,70 €

Loppuunmyyty

MASS CREATINE

Uutuus Massin oma kreatiini. Todella tehokas ja toimiva kreatiini kaikille tavoitteellisesti urheileville, jotka haluavat parantaa suorituskykyä, voimaa, nopeutta ja räjähtävyyttä sekä kasvattaa rasvattoman lihasmassan osuutta kehossa.

KREATIINI

Kreatiinia on saatavilla useissa eri muodoissa, kreatiinimonohydraatti on varmasti yksi suosituimmista ja myydyistä kreatiineista.

MASS CREATINE kreatiinimonohydraatti on ihanteellinen eri urheilulajien harrastajille, aina kehonrakentajista pikajuoksijoihin ja pyöräilijöistä crossfit -harrastajiin.

Erinomainen niille jotka haluavat kasvattaa voimaa, tehoja, nopeutta ja kasvua. Kreatiinimonohydraatin on todettu lisäksi parantavan kokonaispalautumisaikaa sekä palautumista intensiivisten urheilusuoritusten välillä.

Kreatiinimonohydraatti auttaa kehon ATP:n tuotannossa mikä on kemikaali jota vaaditaan lihasten tehokkaaseen supistumiseen. Suuremmat ATP-tasot voivat johtaa voima- ja tehotasojen sekä kestävyyden parantumiseen.

KREATIININ HYÖDYT

Kreatiini on ihanteellinen eri urheilulajien harrastajille; aina kehonrakentajista pikajuoksijoihin ja kestävyysurheilijoille. Suurin hyöty kreatiinista on erityisesti niille, jotka haluavat parantaa voimaa, kestävyyttä ja lihasten kokoa. Kreatiiini voi tunnetusti edistää ja nopeuttaa rasvattoman lihasmassan saantia.

Kreatiinimonohydraatti on osoittanut sadoissa eri tutkimuksissa parantavan voimaa, kestävyyttä ja lihasten kokoa. Kreatiinin on osoitettu parantavan yleistä palautumisaikaa ja palautumisaikaa intensiivisten urheilusuoritusten välissä.

Yleisesti kreatiinimonohydraattia suositellaan nautittavan paitsi ennen treeniä, myös 3-5g välittömästi treenin jälkeen sekoitettuna heraproteiiniin ja hiilihydraatteihin. Treenin jälkeen esimerkiksi palautumisjauheen seassa nautittuna kreatiini imeytyy nopeammin ja paremmin ja nopeuttaa palautumista.

Hyödyt
  • Nopeasti imeytyvä kreatiini, 6g/annos!
  • Parantamaan suorituskykyä ja räjähtävyyttä
  • Lisäämään voimaa ja tehoa
  • Edistämään lihaskasvua

6 tablettia päivässä.

Kreatiinimonohydraatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti, steariinihappo, piidioksidi), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseriini, karnaubavaha).

TIEDOKSI ALLERGISILLE
Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, soijaa, gluteenia ja äyriäisiä.

Annoskoko - 6 Tablettia

Tyypilliset Ravintoarvot

  Per Annos
Kreatiinimonohydraattia 6 g

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.33 / 5 (3 Arvostelut)
  • 1 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kreatiinia

Ensimmäinen kerta kun tablettina kreatiinia kokeilen. Isoja tabletteja, mukavempi tapa nauttia verrattuna jauheisiin. Aletuote niin piti kokeilla, tehosta vaikea sanoa kun kuuri niin alussa.

Kreatiini

Toimii niinku pitääkin. Hinta suhde on kohillaan eli ei nää tabletit nyt heti kuitenkaa lopu vaikka ottaaki sen 6 päivässä :D

ihan ookoo

Oikein kätevä pilleri. Kreatiini nyt on kreatiinia, enpä tehossa mitään eroa vanhoihin huomaa. Hintansa väärti.