Mass Creatine

4.333333333333333

3 Arvostelut

Maku
Määrä

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY
Oli: 24,99 € 13,74 € Säästä: 11,25 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

MASS CREATINE

Uutuus Massin oma kreatiini. Todella tehokas ja toimiva kreatiini kaikille tavoitteellisesti urheileville, jotka haluavat parantaa suorituskykyä, voimaa, nopeutta ja räjähtävyyttä sekä kasvattaa rasvattoman lihasmassan osuutta kehossa.

KREATIINI

Kreatiinia on saatavilla useissa eri muodoissa, kreatiinimonohydraatti on varmasti yksi suosituimmista ja myydyistä kreatiineista.

MASS CREATINE kreatiinimonohydraatti on ihanteellinen eri urheilulajien harrastajille, aina kehonrakentajista pikajuoksijoihin ja pyöräilijöistä crossfit -harrastajiin.

Erinomainen niille jotka haluavat kasvattaa voimaa, tehoja, nopeutta ja kasvua. Kreatiinimonohydraatin on todettu lisäksi parantavan kokonaispalautumisaikaa sekä palautumista intensiivisten urheilusuoritusten välillä.

Kreatiinimonohydraatti auttaa kehon ATP:n tuotannossa mikä on kemikaali jota vaaditaan lihasten tehokkaaseen supistumiseen. Suuremmat ATP-tasot voivat johtaa voima- ja tehotasojen sekä kestävyyden parantumiseen.

KREATIININ HYÖDYT

Kreatiini on ihanteellinen eri urheilulajien harrastajille; aina kehonrakentajista pikajuoksijoihin ja kestävyysurheilijoille. Suurin hyöty kreatiinista on erityisesti niille, jotka haluavat parantaa voimaa, kestävyyttä ja lihasten kokoa. Kreatiiini voi tunnetusti edistää ja nopeuttaa rasvattoman lihasmassan saantia.

Kreatiinimonohydraatti on osoittanut sadoissa eri tutkimuksissa parantavan voimaa, kestävyyttä ja lihasten kokoa. Kreatiinin on osoitettu parantavan yleistä palautumisaikaa ja palautumisaikaa intensiivisten urheilusuoritusten välissä.

Yleisesti kreatiinimonohydraattia suositellaan nautittavan paitsi ennen treeniä, myös 3-5g välittömästi treenin jälkeen sekoitettuna heraproteiiniin ja hiilihydraatteihin. Treenin jälkeen esimerkiksi palautumisjauheen seassa nautittuna kreatiini imeytyy nopeammin ja paremmin ja nopeuttaa palautumista.

Hyödyt

  • Nopeasti imeytyvä kreatiini, 6g/annos!
  • Parantamaan suorituskykyä ja räjähtävyyttä
  • Lisäämään voimaa ja tehoa
  • Edistämään lihaskasvua

Käyttöohje

6 tablettia päivässä.

Ainesosat

Kreatiinimonohydraatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti, steariinihappo, piidioksidi), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseriini, karnaubavaha).

TIEDOKSI ALLERGISILLE
Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, soijaa, gluteenia ja äyriäisiä.

Ravintosisältö

Annoskoko - 6 Tablettia

Tyypilliset Ravintoarvot

  Per Annos
Kreatiinimonohydraattia 6 g

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.333333333333333

4.333333333333333

(3 Arvostelut)

  • 5    1
  • 4    2
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Lajittele

Kreatiinia

Yhteensä:

4

Ensimmäinen kerta kun tablettina kreatiinia kokeilen. Isoja tabletteja, mukavempi tapa nauttia verrattuna jauheisiin. Aletuote niin piti kokeilla, tehosta vaikea sanoa kun kuuri niin alussa.

Tue May 09 13:19:12 BST 2017 mukaan miki88

Kreatiini

Yhteensä:

5

Toimii niinku pitääkin. Hinta suhde on kohillaan eli ei nää tabletit nyt heti kuitenkaa lopu vaikka ottaaki sen 6 päivässä :D

Thu Nov 10 10:19:44 GMT 2016 mukaan A.V

ihan ookoo

Yhteensä:

4

Oikein kätevä pilleri. Kreatiini nyt on kreatiinia, enpä tehossa mitään eroa vanhoihin huomaa. Hintansa väärti.

Wed Mar 09 11:38:42 GMT 2016 mukaan mikkis

Mass Creatine

Valitse kuva

Mass Creatine