Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass EAA Jauhe

EUR 12.4
alkaen 12,40 €

Säästä: 6,75 €

Loppuunmyyty

Miksi käyttää Mass EAA:ta?

Mass Essential Amino Acid -jauhe sisältää 9 aminohappoa, joita keho ei voi tuottaa, ja sen vuoksi ne on saatava ruokavaliosta. Näihin 9 välttämättömään aminohappoon sisältyvät 3 haaraketjuista aminohappoa. Blogissamme oleva Mass Opas Aminohappo Lisäravinteisiin kuvailee jokaisen aminohapon tarkemmin.

Kuka voi hyötyä välttämättömistä aminohapoista?

Tyypillisesti EAA -lisäravinne sisältää enemmän EAA: ta per annos kuin määrä, joka sisältyy normaaliin heraproteiini annokseen. EAA: t voivat olla erityisen hyödyllisiä ihmisille, jotka haluavat lisätä aminohappojen saantiaan ilman heraproteiinia.

Hyödyt
  • Sisältää 9 välttämätöntä aminohappoa, mukaan lukien kolme haaraketjuista aminohappoa (BCAA).
  • Täytyy saada ravinnosta
  • Hyödyllinen erityisesti paastoavassa tilassa treenaaville.
  • Saatavilla 250g ja 500g pusseissa.

Lisää sekoituspulloon vettä tai mehua. Lisää 15 g jauhetta, sekoita ja nauti heti. Nauti 2–4 annosta päivässä.

Vesimelonin makuinen: EAA aminohappojauhesekoitus (l-leusiini (33%), l-isoleusiini (6%), l-lysiini (15%), l-valiini (15%), l-phenylalaniini (12%), l-treoniini (10%), l-histidiini (5%), l-metioniini (3%), L-Tryptophan (1%)), luontainen makuaine, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-k), värit (E129). Sisältää allurapunaista (E129), joilla voi olla haitallinen vaikutus aktivisuuteen ja huomiokykyyn lapsilla.

Sitruuna-limen makuinen: EAA aminohappojauhesekoitus (l-leusiini (33%), l-isoleusiini (6%), l-lysiini (15%), l-valiini (15%), l-phenylalaniini (12%), l-treoniini (10%), l-histidiini (5%), l-metioniini (3%), L-Tryptophan (1%)), luontainen makuaine, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-k), värit (E110, E133).

Vilnirypäleen makuinen: EAA aminohappojauhesekoitus (l-leusiini (33%), l-isoleusiini (6%), l-lysiini (15%), l-valiini (15%), l-phenylalaniini (12%), l-treoniini (10%), l-histidiini (5%), l-metioniini (3%), L-Tryptophan (1%)), luontainen makuaine, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-k), värit (E129, E133). Sisältää allurapunaista (E129), joilla voi olla haitallinen vaikutus aktivisuuteen ja huomiokykyyn lapsilla.

Vadelmalimonaadin makuinen: EAA aminohappojauhesekoitus (l-leusiini (33%), l-isoleusiini (6%), l-lysiini (15%), l-valiini (15%), l-phenylalaniini (12%), l-treoniini (10%), l-histidiini (5%), l-metioniini (3%), L-Tryptophan (1%)), luontainen makuaine, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-k),  värit (E129, E133). Sisältää allurapunaista (E129), joilla voi olla haitallinen vaikutus aktivisuuteen ja huomiokykyyn lapsilla.

Appelsinin makuinen: EAA aminohappojauhesekoitus (l-leusiini (33%), l-isoleusiini (6%), l-lysiini (15%), l-valiini (15%), l-phenylalaniini (12%), l-treoniini (10%), l-histidiini (5%), l-metioniini (3%), L-Tryptophan (1%)), luontainen makuaine, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-k),  värit (E110).

HUOM! Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, soijaa, kananmunia ja gluteenia sekä näitä sisältäviä tuotteita.

Annoskoko 1 tl (15 g)

Ravintosisältö

  Per Annos
L-leusiinia 5 g
L Valiinia 2.2 g
L-lysiini 2.2 g
L-fenylialaniini 1.8 g
L-treoniini 1.5 g
L-isoleusiini 890 mg
L-histidiini 710 mg
L-metioniini 500 mg
L-tyrofaani 200 mg

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 3.73 / 5 (30 Arvostelut)
  • 12 5 star reviews
  • 6 4 star reviews
  • 6 3 star reviews
  • 4 2 star reviews
  • 2 1 star reviews
Katso kaikki arvostelut

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Heikko tuote

Ei sekoitu millään veteen, vaikka kuinka sekoittelisi. Lisäksi makuna Kirpeä omena on aivan kamala. Tämän maun piti olla kaikista miedoin eli kuinkakohan rajuja makuja muut ovat. En ostaisi tätä tuotetta uudelleen!

Eaa

Toimii laturina mainiosti

EAA

Tuntuu ihan toimivalta, mutta ei tahdo sekoittua ja maku aivan kauhea. Hinta/laatusuhde kuitenkin ihan jees kun halvalla sai.

Ihan jees

Tilasin makuina kirpeän omenan sekä sinisen vadelman. Kirpeä omena on melko miedon makuinen enkä itse huomaa kirpeyttä lainkaan, mikä voi tosin monen mielestä olla hyväkin asia. Kun pistää sheikkerin täyteen vettä ja sekoittaa niin ei maistu kuin oikeastaan vedelle, toisinkuin sininen vadelma joka omaan makuun juuri sopivan makea. Omat lempparit tähän mennessä vesimeloni sekä sininen vadelma.

Suosittelen

Makuna vesimeloni sopii ainakin itselleni hyvin. Sekoittuu todella hyvin tuntuu myös toimivan.

EAA

Sininen vadelma maistuu melko erikoiselle, lasiin sekoitettuna vaahtoaa tajuttomasti, sheikkerissä hieman paremmin. Maun takia tätä tuskin kukaan käyttääkään.

Pahanmakuista

Tätä tuotetta käytetään niin pieni määrä kerrallaan, ettei sitä tarvitsisi maustaa mitenkään. Vai onko raakamaku vielä hirveämpi. Joka tapauksessa vesimeloni makuna ei ole hyvä. Saahan sen helposti juotua, mutta silti. En uskalla muita makuja edes kokeilla. Onneksi riittoisa pussi ja kaiketi speksit kunnossa. Eipä ollut kallista.

MASS EAA -jauhe

MASS EAA POWER -jauhe on aivan kamalan hajuista ja veteen tehtynä maustaa aivan kauhealle kuralle. Eltaantuneelle appelsiinnille. Kokeilin äsken kuitenkin appelsiinitäysmehuun ja se peittää tuon kauhean maun aika hyvin. eli jos erehdyt ostamaan tota niin ota sen makusena että löytyy esim täysmehu joka peittää ton pahan maun. muiden merkkien ja verkkokauppojen kautta tilatut aminohapot ollu ihan sairaan hyvän makusia :D. nyt erehdyin tilaa tätä halvan hinnan vuoksi ja hyvän alennus koodin perässä juosten :(

Mass EAA Powder

Edullinen eaa-tuote, joka tuntuu toimivan kuten muutkin eaa-valmisteet.

3/5

Appelsiini ja Sitruuna&Lime. Positiivista edullinen hinta ja sekoittuu suht ok. Miinukset järkyttävät määrät väriaineita käytetty (täysin turhaa koko värjäys). Maku on jäänyt jonnekin edelliselle vuosikymmenelle. En ymmärrä niitä joiden mielestä nämä maistuvat hyvälle. Meneehän nuo nyt alas, mutta markkinoilla on kyllä oikeasti hyvänmakuisiakin tuotteita