Added to your basket

Pahoittelut, sivulla tapahtui virhe. Ole hyvä ja kokeile uudelleen.

Lukumäärä:

Välisumma: ( tuotetta ostoskorissasi)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Mass Green Tea

EUR
10 Arvostelut

Loppuunmyyty

 • Tuotetiedot

  MASS GREEN TEA CAPS on uusi laadukas vihreäteeuute. Vihreää teetä on käytetty vuosisatojen ajan ja sen tuomat hyödyt ovatkin laajalti tunnettuja ja todistettuja. Vihreä tee auttaa myös rasvanpoltossa!

  MASS VIHREÄ TEE

  Massin vihreä tee tabletit sisältävät vihreää teetä suhteessa 12:1. Siispä 50mg vastaakin määrältään 1000mg vihreä teen lehteä. Polyfenoleita on 95% ja EGCG:tä 40% joka kapselissa!

  VIHREÄN TEEN HYÖDYT

  Vihreä tee auttaa rasvanpoltossa, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja siten myöa samalla peruskulutusta. Kofeiinin ja katekiiniaineiden yhteistvaikutus on pelkkää kofeiinia tehokkkaampi ja siten tehostaa merkittävästi rasvanpolttoa ja aineenvaihduntaa kehossa. Vihreä tee hapettaa rasvavarastoja ja sillä on termogeeninen vaikutus, joka nostaa kehon lämpötilaa ja siten myös peruskulutusta.

  Vihreän teen antioksidantit suojaavat soluja vaurioilta, syövältä ja vanhenemiselta. Vihreän teen kofeiini piristää ja soveltuu hyvin käytettäväksi esimerkiksi ennen treeniä antaen energiaa ja tehoa treeniin.

  Vihreän teen C-vitamiini parantaa vastustuskykyä, B-vitamiini edistää hiilihydraattien aineenvaihduntaa ja E-vitamiini vahvistaa soluja ja hidastaa soluje vanhenemista. Varsinainen luontaistuotteiden ja laihdutusvalmisteiden kuningas!

  Hyödyt
  • Vihreä tee suhteessa 12:1
  • 95% polyfenoleja, 40% EGCG:tä
  • Vahva, kätevästi tablettina
 • Käyttöohje

  Nauti 1 tabletti päivässä, 1-3 kertaa päivän aikana, mieluiten ruokailun yhteydessä.

  Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

  VAROITUS
  Korkea kofeiinipitoisuus. Kofeiinia 4mg per annos. Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

  SÄILYTYSOHJE
  Säilytetään kuivassa ja viileässä poissa lasten ulottuvista.

 • Ainesosat

  vihreäteeuute 12:1, Kapselin Kuori (liivate), Paakkuuntumisenestoaine (Magnesiumstearaatti, Piidioksidi).

 • Ravintosisältö

  Annoskoko - 1 Kapseli

  Tyypilliset Ravintoarvot

    Per Annos
  Vihreäteeuutetta 450 mg
  Polyfenoleja (min. 95%) 428 mg
  Katekiineja (min. 65%) 293 mg
  EGCG (min. 40%) 180 mg
  Kofeiinia 32 mg

Asiakasmielipiteet

4.1

10 Arvostelut

5 3
4 5
3 2
2 0
1 0
Katso kaikki arvostelut

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Vihertää

Vasta noin kuukauden kestänyt käyttö näkyy täysin havaittavasti vaikuttaneen ylimääräisen kerrostuman kehitykseen vatsalihasten päällä. En voisi olla jatkamatta pitemmälle.

tuotetiedot

Tuotetiedoissa luvataan tuotteen oleva vahvaa (20:1) mutta purkin etiketissä lukeekin enää vain 12:1 eli ihan markettitavaraa....

Hyvä tuote

Hyvä tuote Poistaa nestettä tehokkaasti

Joo

Oon vetäny kapselin päivään parikuukautta. Ei ainakaan mitään negatiivista oo tullu vastaan. Ehkä hieman pitää painoa kurissa, kun ei oo noussu, vaikka oon syönyt paljon makeaa...

alkuarvio

Sen verran vähän käyttöviikoja, ettei tuotteen tehosta varmuutta. Ei kuiteskaan aivan turha liene, kun sisältöö katsoo. Helppo niellä ja siksi mukava käyttää.

Tehostaa..ehkä

Käyttökokemus tästä on lyhyt, mutta tuntemukseni on kuitenkin myönteinen. Ei anna mitään äkillistä boostia, mutta sellaista tasaista, pitkää energiaa jonkin verran kylläkin. Päiväannos on minulla 1 kapseli, joten sitä voi halutessaan vielä suurentaa ohjeenkin mukaan.

Hyvä tuote

Riittoisa purkki, ja kapselit ovat sopivan kokoisia nieltäväksi. Hyvää laatua hyvään hintaan.

GT

purkki piti tilata, vaimolle tosin. reilun kokoinen satsi kapseleita.

Mass Green Tea Caps

Aamulla kun nappaa kaksi naamariin niin virkistää ainakin itseä jonkin verran (ei tosin pärjää burner extremelle virkistysmielessä) Aineenvaihdunta kyllä toimii, jatkuvasti saa olla heittelemässä kepillistä kun sattuu muutenkin olemaan kohtuullisen vilkas aineenvaihdunta. Lisää tilattava kun vanha purkki loppuu

MASS GREEN TEA CAPS

Erittäin hyvin toimiva tuote. Nyt käyttöä 2kk takana ja on huomannut että aineenvaihdunta on lisääntynyt/parantunut ja tehostaa rasvan palamista huomattavasti. Joten saa kyllä täyden 10 arvosanan. SUOSITTELEN