Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass iBCAA Näyte (20g)

EUR 1.49

1,49 €

Loppuunmyyty

Miksi kokeilla Mass iBCAA -jauhenäytettä?

Mass iBCAA:t ovat 'instantisoitu' ja liukenevat veteen nopeasti. Kokeile laajaa valikoimaa eri makuja ennen kuin sitoudut yhteen ja katso, miten ne auttavat sinua harjoittelussasi.

Kuka voi hyötyä BCAA -lisäravinteista?

BCAA:t täytyy hankkia ravinnosta, mikä tarkoittaa, että haaraketjuiset aminohapot lisäravinteena ovat tehokas tapa lisätä niiden saantia.

Hyödyt
  • Instantisoitu liukenemaan nopeasti
  • Imeytyy lihaksiin vatsan sijasta
  • Voi edistää lihasmassan ylläpitoa paastoavassa tilassa harjoitellessa.
  • Saatavilla 20g näytteissä.

Lisää sekoituspulloon vettä tai mehua. Lisää 5 g jauhetta, sekoita ja nauti heti. Nauti 2–4 annosta päivässä.

Allergisoivat ainesosat merkitty aineosaluetteloon tummennetulla tekstillä. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään kananmunia, gluteenia, maitoa ja niistä valmistettuja tuotteita.

Mass iBCAA, Raspberry Lemonade
BCAA 2:1:1 (leusiini:Isoleusiini:valiini) (79%), luontainen makuaine, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), värit (E129, E133), emulgointiaine (soijalesitiini). Sisältää allurapunaista (E129), joilla voi olla haitallinen vaikutus aktiivisuuteen ja huomiokykyyn lapsilla.

Mass iBCAA, Watermelon
BCAA 2:1:1 (leusiini:Isoleusiini:valiini) (79%), luontainen makuaine, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), väri (E129), emulgointiaine (soijalesitiini). Sisältää allurapunaista (E129), joilla voi olla haitallinen vaikutus aktiivisuuteen ja huomiokykyyn lapsilla.

Mass iBCAA, Sour Apple
BCAA 2:1:1 (leusiini:Isoleusiini:valiini) (79%), luontainen makuaine, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), värit (E110, E133), emulgointiaine (soijalesitiini). Sisältää paraoranssia (E110), joilla voi olla haitallinen vaikutus aktiivisuuteen ja huomiokykyyn lapsilla.

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan