Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass Malto

EUR 10.03
alkaen 10,03 €

Loppuunmyyty

Mass Malto on laadukas ja puhdas maltodekstriinijauhe. Se nostaa minkä vain juoman energiapitoisuutta. Maltodekstriini onkin yksi ehkä suosituimmista ja samalla vanhimmista urheilujuomista. Maltodekstriini sisältää runsaasti hiilihydraattia, millä saadaan korvattua käytetyt energiavarastot pikaisesti. Maltodekstriini on nopeasti imeytyvää hiilihydraattia, mikä tuokin energiaa näin hyvin nopeasti. Mitä enemmän tehoja, sitä kovemmat treenitehot!

MALTO - LAATU & VALMISTUS

Maltodekstriini on tärkkelyksestä tehty polysakkaridi, jonka DE arvo on 18. Malto on väriltään valkoinen jauhe, maultaan neutraali/mauton. Jauhe sekoittuu hyvin nesteeseen.

MALTO - KÄYTTÖ

Mass Malto on lisäravinne tehonlisäämiseen, palautukseen tai suorituskykyä tehostamaan. Se imeytyy nopeasti nopeiden hiilihydraattien vuoksi, mikä tekee siitä erinomaisen tuotteen palautumiseen. Voit sekoittaa kätevästi vain haluamasi määrän hiilihydraattia palautusjuomaasi, säännellen näin myös juoman energia- ja kalorimäärää.

Malto sopii nautittavaksi sellaisenaan, yhdessä proteiinin kanssa tai lisättäväksi muihin lisäravinnevalmisteisiin. Lyömätön hinta-laatu -suhde.

Hyödyt
  • 100 % maltodekstriiniä
  • Imeytyy nopeasti ja sekoittuu välittömästi
  • Saatavilla 5kg pussissa
  • Suorituskyvyn parantamiseen
  • Palautumiseen

Sekoita 1 annosmitallinen (40 g) jauhetta 100-150 ml:aan vettä. Nauti ennen treeniä ja treenin jälkeen.

Palautusjuomaksi sekoita Mass Malto ja Mass Whey keskenään (voit halutessasi lisätä sekaan myös Mass Creatinea, Mass Glutaminea ja/tai Mass Leucinea).

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään kuivassa ja viileässä.

HUOM.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on diagnosoitu jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltäsi ennen ravintolisien käyttöä.

Maltodekstriinijauhe.

Annoskoko 1 annosmitallinen (40g)

Ravintosisältö

  Per Annos
Maltodekstriini 40 g

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.4 / 5 (35 Arvostelut)
  • 20 5 star reviews
  • 12 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
Katso kaikki arvostelut

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kysymys

Onkohan pussin kyljessä oleva ravintosisältö oikein? Pitäisi olla 100% maltodekstriiniä, mutta kuitenkin vain 70g hiilaria/100g jauhetta. Yleensä 100% maltossa on kaloreita n. 380 ja hh noin 95g/100g. Muuten kyllä halpaa kamaa.

5/5

Hyvä perus hiilari, ei pöllyä niin pahasti mitä erään toisen tunnetun valmistajan malto tekee eli plussaa myös siitä

helppo ja toimiva hiilari

Hiilari hintansa puolesta kohdillaan kerrankin. Erinomainen vaihtoehto etenkin, jos on tarve lisätä ns. helppoja hiilareita treenin ympärille.

Maltoa!!!

Hinta/laatu kohdillaan isossa pussissa, sekoittuu kohtuu hyvin... Pöllyää mut niinhän nää kaikki;-)

Halpa ja toimiva.

Mass Malto

Hinta laatusuhde erinomainen. Jos pussi maksaa parhaimmillaan alle kympin niin ei jää hinnasta kiinni.

Hyvää

Toimiva tuote, vähän "kevyempi" koostumus kun ft:n maltolla. suosittelen!

Maltosta jaksamista

Massin Malto (maustamaton) antaa energiaa ja jaksamista treeneihin todella paljon. Tiedä sitten, onko luuloa vai ei, mutta näin astmaatikkona hengitys kulkee loistavasti Malton avulla, ilman sitä hengitys ei kulje, vaan takkuaa. Maltoa on ostettu jo ainakin kahdesti ja varmaan ostan jatkossakin.

Maku

Maustamattomissa juomissa maku on aivan hirveä. Harmi kun on näin iso pussi.

Paras malto

Erittäin halpaa ja hyvän makuinen. Helppoa tankata hiilarivarastot täyteen ennen reeniä sekä sen aikana ottaa malto+prottu hörppyjä. Reenin jälkeen reilusti taas maltoa+prottua, ja hyvin palautuu. Tätä kun käyttää säännöllisesti niin voimatasot kasvaa huomattavasti, 20 v. reeniä takana. Suosittelen vahvasti Massin maltoa.