Mass MTR Bar, 12 x 100g Bar

26,99 €

Loppuunmyyty

Yleistä

Mass MTR Protein Bar on paitsi super herkullinen proteiinipatukka, myös hyvä apu palautumiseen! Mass Muscle Tear Repair, lyhyemmin MTR, patukka todellakin edesauttaa palautumista. Proteiini ja hiilihydraatit tukevat ja nopeuttavat palautumista ja tuon treenin aikana rikkoutuneen lihassolukon korjaamista. Ilman hyvää ja kunnollista palautumista ei tuloksia synny.

Mass kehitti aiempaa patukkaansa pidemmälle. Aiempi patukka oli todellakin suuri suosikki Massin nettikaupassa. Tälläkään kertaa ei maussa taikka koostumuksessa jarruteltu. Nyt vielä kehitimme pidemmälle tuotteen ravintosisältöä ja ainesosia, joten tässä on kerrassaan edullinen, mutta super tehokas apu arkeen ja herkutteluun!

Mass MTR proteiinpatukka sisältää huimat 50g proteiinia, ja patukasta puolet onkin pelkkää proteiinia. Mass kehitti maitosuklaaproteiiniaan pidemmälle ja tämän patukan suklaa onkin aivan uskomattoman hyvän makuista. Patukan sisällä on soijarakeita, jotka tuovat patukkaan ilmavuutta ja purutuntumaa. Toki sisällä on myös heraproteiinikonsentraattia ja isolaattia. 483kcal per patukka, todella vähän sokeria ja makeus, joka on saatu aikaan luonnollisella Stevialla.

Vastuksilla harjoittelu tunnetusti kehittää lihaksistoamme tehokkaimmin. Se kuitenkin aiheuttaa lihassolukossa pienen pientä repeämää ja rikkoutumista. Tämä kuitenkin on ihan normaali rekatio ja käynnistääkin lihassolukossa korjausreaktion.Mitä nopeammin tässä tilanteessa lihassolukolla on hiilihydraattia ja proteiinia käytettävissään, sitä nopeampaa tuo korjauskin on. Vain näin lihas voi kehittyä - huolehtimalla hyvästä ja nopeasta palautumisesta ja tarjoamalla keholle riittävän määrän tärkeitä rakennusaineita.

Hyödyt

  • 50g proteiinia per patukka
  • 50% proteiinia
  • Mass MTR Bar tarkoitettu lihassolukon korjaamiseen
  • Edistämään palautumista ja auttamaan lihasmassan lisäämisessä

Käyttöohje

Nautitaan osana terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota, kun tavoitteena on lisätä päivittäistä proteiininsaantia. *Proteiininsaanti auttaa lihasmassan lisäämisessä ja ylläpitämisessä.

Ainesosat

Pursotettuja Soija (40%), frukto-oligosakkaridit, proteiinirikastettu maitosuklaan makuinen kuorrutus (20%) (kasviöljy, isomalto, steciaglykosiidit, maitojauhe, heraproteiinikonsentraatti maito, kaakaomassa, soijalesitiini, makuaine), fruktoosi, ohramallasuute, maapähkinävoi (maapähkinät, merisuola), kaakaojauhe, kasviöljy (palmu, rypsi), heraproteiini-isolaatti (maito), makeutusaine (steciaglykosiidit), luontaiset makuaineet.

ALLERGEENIVAROITUS: Tuotteen ainesosat saattavat sisältää gluteenia.

Ravintosisältö

Annoskoko 100 g

Ravintosisältö

  Per 100g
Energy / Energiaa / Energi 2028 kJ / 483 kcal
Fat/ Rasvaa / Fett 23 g
  of which saturates / josta tyydyttyneitä rasvahappoja / varav mättat 6.0 g
Carbohydrate / Hiilihydraatteja / Kolhydrater 16 g
  of which sugars / joista sokereita / varav sockerarter 12 g
Polyols / Polyolit / Sockeralkoholer 2.0 g
Fibre / Kuitua / Fibrer 6.0 g
Protein / Proteiinia / Protein 50 g
Salt / Suolaa / Salt 0.03 g

Arvostelut

Ei arvioita.

Mass MTR Bar, 12 x 100g Bar

Valitse kuva

Mass MTR Bar, 12 x 100g Bar