Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass Omega 3

EUR 3.5

Oli 9,99 €

3,50 €

Säästä: 6,49 €

Loppuunmyyty

MASS OMEGA 3 on laadukas ja edullinen omega 3-rasvahappovalmiste. Tuote soveltuu niin arkiliikkujalle kuin kovaakin treenaavalle. Helppo tapa pitää huolta hyvien rasvahappojen saannista ja ehkäistä puutostiloja.

OMEGA 3 –RASVAHAPOT

Omega 3 –rasvahappo kuuluu välttämättömien rasvahappojen sarjaan. Välttämättömät rasvahapot ovat rasvahappoja, joita on saatava ravinnosta, koska elimistö ei pysty itse niitä tuottamaan riittävässä määrin.

OMEGA 3 HYÖDYT

Omega 3 on välttämätön rasvahappo (EFA) joka auttaa sydäntä, niveliä ja verenkiertoa pysymään terveenä. Tämä erittäin voimakas kapseli on helppo tapa pitää huolta hyvien rasvahappojen saannista ja ehkäistä puutostiloja.

Omega-3-rasvahapoista kalaöljyn sisältämät DHA (dokosaheksaeenihappo) ja EPA (eikosapentaeenihappo) ovat ehdollisesti välttämättömiä. Elimistö pystyy tuottamaan niitä muista rasvahapoista, mutta olosuhteista riippuen ei aina riittävästi.

Rasvahappojen määrän tarve lisääntyy liikuntamäärän kasvaessa. Kalaöljy on erinomainen anti-inflammatoristen omega- 3-rasvahappojen lähde, josta saattaa olla hyötyä erityisesti aktiivisille henkilöille, joiden keho on kovassa fyysisessä rasituksessa. Omega 3 sisältää eikosapentaeenihappoa (EPA) ja dokosaheksaeenihappoa (DHA). EPA ja DHA ovat molemmat pitkäketjuisia rasvahappoja, joilla on useita terveyshyötyjä, muun muassa aivojen, silmien ja sydämen normaalin toiminnan ylläpitäminen.

Urheilijalle EPA ja DHA voivat edesauttaa sekä suoritusta että palautumista. Joissakin tutkimuksissa välttämättömien rasvahappojen on todettu auttavan säilyttämään glykogeenivarastoja lihaksessa ja lisäävän rasvavarastojen käyttöä energian tuotossa.

Edellämainitut tehot ja vaikutukset voidaan aikaansaada 250mg päivittäisellä saannilla EPA ja DHA –rasvahappoja. Omega 3 kapselit sisältävät 360mg EPA:a ja 240mg DHA:ta per annos.

Hyödyt
  • Vahva ja edullinen omega 3 –valmiste
  • 18% EPA –rasvahappoja
  • 12% DHA -rasvahappoja

1 kapseli, 3 kertaa päivässä. Suositellaan otettavaksi aterian yhteydessä.

SÄILYTYS
Säilytetään viileässä ja kuivassa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

HUOM.
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä. Pakkauksessa mahdollisesti oleva kuivausainepussi ei ole syötävä.

Kalaöljy, kapselin kuori (liivate, glyseriini, vesi).

Allergisoivat ainesosat tummennetulla.

Annoskoko - 1 Kapseli

Tyypilliset Ravintoarvot

  Per Annos
E-vitamiinia 4.5 mg a-TE (38% RI*)
Omega-3-rasvahappoja 300 mg
Eikosapentaeenihappoa (EPA) 180 mg
Dokosaheksaeenihappoa (DHA) 120 mg

 

*Aikuisen keskimääräinen viitteellinen päiväsaanti (8400 kJ/2000 kcal)

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.73 / 5 (26 Arvostelut)
  • 19 5 star reviews
  • 7 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Katso kaikki arvostelut

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Mass Omega 3

Ostin näitä noin puoli vuotta sitten testiin ja siitä asti olen säännöllisesti popsinut. Loistava hinta-/laatusuhde ja tuntuu toimivan. Luin omega 3-rasvahappojen hyödyistä ja niiden puutteen aiheuttamista oireista ja löysin itseni siltä listalta. Kapseleiden myötä ainakin silmieni valonarkuus ja näköni tarkkuus tuntuvat parantuneen. Ainoa toive olisi, että 250 kapselin purkki tulisi takaisin, sitä popsii jo tovin.

omaga 3

Sopivan kokoinen kapseli ja liukenee veteenkin aika nopiasti!

Asiallinen tuote

Asiallinen tuote. Auttanut ehkä jossakin määrin nivelongelmiin. Myös hinta on kohdallaan.

Erinomainen Omega-3 lähde

Hintalaatu-suhteeltaan markkinoiden paras kalaöljy. Ja mikä tärkeintä, ei ollenkaan pahanmakuisia röyhtäyksiä. Menee ns. vakiokäyttöön! Suosittelen!

Parhaan hinta/laatusuhteen Omega-3

Erittäin positiiviset kokemukset. Ensinnäkin, markkinoiden edullisin kalaöljyvalmiste, jos lasketaan EUR/kpl. Pelkästään tämä ei antanut odottaa liikoja tuotteelta MUTTA kun pääsin popsimaan pillereitä, niin positiiviset kokemukset jatkuivat. Ei minkäänlaisia "jälkimakuja" röyhtäyksien mukana, kuten 99 % muiden valmistajien Omega-3:ssa. Itselleni tämä on erittäin tärkeä ominaisuus, koska röyhtäyksien mukana tuleva kalaöljyn vieno maku ja tuoksu ei ole kaikista miellyttävintä. Jatkossa en tule muiden valmistajien kalaöljyjä edes harkitsemaan.

+++++

On kokoa kapselilla ja näköä, arvot kohdillaan!

"Ihmettelen suuresti, kun muutamat sanoivat että kapselien arvot ovat heikommat kuin "laadukkaiden" kalanmaksaöljykapselien. Mitä nyt vertaa esim. Möllerin Tuplaan, joka on melko laadukas nii tämä massin kapseli päihittää sen rasvahappojen, epan ja dhan osalt. Ainoat, mitä ei massin tuote selosteessa mainita ovat D3 -ja E-vitamiinit. Aivan loisto tuote tämä siis Ainakin minun mielestäni, ja päihittää viel"

"Ihmettelen suuresti, kun muutamat sanoivat että kapselien arvot ovat heikommat kuin "laadukkaiden" kalanmaksaöljykapselien. Mitä nyt vertaa esim. Möllerin Tuplaan, joka on melko laadukas nii tämä massin kapseli päihittää sen rasvahappojen, epan ja dhan osalt. Ainoat, mitä ei massin tuote selosteessa mainita ovat D3 -ja E-vitamiinit. Aivan loisto tuote tämä siis Ainakin minun mielestäni, ja päihittää viel"

BEST I TEST! O/

BEST I TEST! O/