Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Mass Proteiinisekoitus

  • Kasvissyöjä
EUR 36.41
alkaen 36,41 €

Säästä: 13,17 €

Loppuunmyyty

Miksi käyttää Mass Protein Blend:ia?

Herakonsentraatin, heraproteiini-isolaatin ja soijaproteiinijauheiden yhdistäminen lisättyjen BCAA:n ja ruoansulatusentsyymien kanssa takaa korkealuokkaisen proteiiniseoksemme imeytymisen nopeasti elimistöön - erityisesti lihaksiin treenin jälkeen.

Kuka voi hyötyä proteiiniseoksen käytöstä?

Harjoittelun jälkeen otettuna, Mass Protein Blend voi edistää lihasmassan ylläpitoa ja kasvua niillä, jotka noudattavat progressiivista vastusharjoitteluohjelmaa ja jotka haluavat yleisesti lisätä päivittäistä proteiinin saantia.
 

Hyödyt
  • Yhdistelmä kolmea laatuproteiinijauhetta
  • Lisätyt BCAA:t ja ruoansulatusentsyymit
  • Nopea imeytyminen, erityisesti harjoittelun jälkeen, ideaali palautumiselle
  • Saatavilla 2kg ja 4kg pusseissa.

Maitosuklaa: Proteiinisekoritus, (heraproteiinikonsentraatti (maito), herapropeiini-isolaatti (maito), hydrolysoitu vehnäproteiini (gluteeni), soijaproteiini-isoaatti, aminohappoyhdistelmä (glysiini, leusiini, isoleusiini, valiini), makuaine, variaine (kurkumiini), enstyymiyhdistelmä (amylaasi, proteaasi, sellulaasi, beta-D-galaktosidaasi, lipaasi), makeutusaine (sukraloosi), emulsifiointiaine (soijalesitiini).

Annoskoko 1 annosmitallista (25 g)

Ravintosisältö

  Per Annos
Energiaa 390 kJ / 92 kcal
Rasvaa 0.01
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0.5 g
Hiilihydraatteja 0.8 g
joista sokereita 0.6 g
Proteiinia 20.5 g
Suolaa 0.2 g

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.18 / 5 (76 Arvostelut)
  • 36 5 star reviews
  • 27 4 star reviews
  • 7 3 star reviews
  • 3 2 star reviews
  • 3 1 star reviews
Katso kaikki arvostelut

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Perushyvä

Suklaa ns. vähän kuivemman makuista, kuin Mass merkin peruswhey tältä samalta sivulta. Laatu itsessään toki jiirissä.

Mass Proteiinisekoitus

Sekoittuu ihan hyvin kun vispaan koneella kuten muutkin pirtelöt. Makuna Peanut Butter, menee alas ja pysyy, ei pahemmin potki. Voisi olla parempaakin. Outo tunne kurkussa, ikäänkuin juomassa olisi hiekkaa mukana. Ostin kun halvalla sain, en osta toista kertaa. Nyt saa kokeilut riittää. Maksan sen mitä maksaa, tiedän kyllä mikä on hyvää.

toimii

tuote toimii ja tulokset paranee. suklaa on ihan kelvollista mut vähän jauhoisen makuinen. sekoittuukin hyvin. tällä mennään jatkossakin.

masspb

Muuten hyvä tuote mutta toivoisin tuotteesta myös maustamattoman (unflavoured) version. Ainakin suklaa liian makea minun makuuni. Liukenee tosi hyvin nesteisiin!

Cookies & cream

Maku tosi hyvä, sekoittuu hyvin ja hyvä hinta. Ei voi olla muutaku tyytyväinen.

Ajaa asiansa

Mausta riippuen, Suklaa, hyvä Mustikka, loistava Ananas, hirveä ja saippuan makuinen Cookies n cream, karmea ja saippuan makuinen. Sekoittuvuus voisi olla parempikin. Kaksi ensimmäistä hyviä.

Uusi resepti

Vaikuttaisi että koostumus on muuttunut aikaisempiin pusseihin verrattuna. Sekoittuu hyvin ja maistuu hyvältä. Ostan tätä jatkossakin.

Kelpo tavaraa

Tilasin suklaa-maapähkinä makuisena, oli hyvää ja sekoittuu tosi hyvin. Samalla tilauksella tuli banaani makuistaki, maku mielestäni melko 'teollinen'/fluorin makuinen ja paakkuuntuvaa, vaikka kuinka ravistelee shakeria.

Ananas-maku on kuvottavan makeaa

Tämän tuotteen ananas-versio on kuvottavan makeaa. Tämän kahden kilon paketin tuhoaminen on ollut yhtä tuskaa. En ehkä koskaan enää pysty syömään niitä ruotsinlaivan ananas-karkkeja.

Laatuproteiinia

Halpa ja todellakin toimiva tuote. Kaiken lisäksi hyvän makuinen.