• kasvissyöjä

  kasvissyöjä

Mass Protein Blend

4.208333333333333

72 Arvostelut

Maku
Määrä

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY
Oli: 42,99 € 27,94 € Säästä: 15,05 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Mass Protein Blend on uutuusproteiini ja edistyksellisempi versio suositusta Mass Whey heraproteiinista. Mass Whey on vuosien kestosuosikki, ja makutestien voittaja, kiistaton heraproteiinien kuningas- nyt sama tuote entistä paranneltuna versiona!

Tuote perusliikkujalle, sekä edistyneemmälle kilpaurheilijalle. Edullisesti monien eri tuotteiden hyödyt ja ainesosat yhdessä.

MASS WHEY JA MASS PROTEIN BLEND ERO

Tuotteen valmistuksessa on mietitty urheilijoita, jotka vaativat heraproteiiniltaan hieman enemmän. Parempi vastine rahalle ja aminohapot sekä ruoansulatusentsyymit valmiina heraproteiinissa.

Unohda monien eri pakkausten ostaminen, siirry käyttämään yhtä monipuolista tuotetta, jossa riittävä määrä proteiinia, aminohappoja ja ruoansulatusentsyymejä nopeuttamaan tuotteen imeytymistä ja tehostamaan sen vaikutusta.

Mass Protein Blendin eri proteiinit imeytyvät hieman eri nopeudella, siispä proteiinin saanti on turvattuna pidemmän aikaa. Emme kuitenkaan halunneet luoda kilpailijaa yöproteiinillemme, siispä tuote on arkeen soveltuva ja hyvin nopeasti imeytyvä proteiini.

MASS PROTEIN BLEND KOOSTUMUS

Kolme proteiininlähdettä samassa tuotteessa:

 • Heraproteiinikonsentraatti
 • Heraproteiini-isolaatti
 • Soijaproteiini

Mass Protein Blend on proteiinijauhe, jossa yhdistyvät herakonsentraatti, heraproteiini-isolaatti ja soijaproteiini. Kolmen eri proteiinin hyödyt samassa tuotteessa. Lisäksi valmiiksi tuotteeseen lisätyt BCAA aminohapot auttamaan lihasmassan säilyttämisessä ja uuden hankkimisessa, sekä ruoansulatusentsyymit tehostamaan ravintoaineiden imeytymistä.

Lisäksi tuotteeseen jo lisätty:

 • Aminohapot
 • Ruoansulatusentsyymit

PROTEIINIVALMISTEEN KÄYTTÖ

Proteiinivalmisteiden, niin jauheiden, kuin patukoidenkin käyttö on mitä helpoin tapa tukea järjestelmällisen treenin myötä saatavia tuloksia. Tavoitteen asettaminen ja treenaaminen eivät yksin riitä. On pidettävä myös huolta monipuolisesta ravitsemuksesta.

Proteiini on yksi tärkeimmistä ravintoaineista, olipa tavoitteena on painonpudotus, dieetti, lihasmassan ylläpitäminen tai sen lisääminen. Lihaskudokset ja lihakset tarvitsevat proteiinia. Tästä syystä proteiini onkin lihasten tärkein rakennuspalikka. Liian vähäinen proteiinin tai ravinnon saanti voi aiheuttaa muun muassa katabolisen tilan kehoomme, jolloin aineenvaihunta myös hidastuu merkittävästi. Travinto haetaan jo olemassaolevasta lihaskudoksesta, mikäli ravintoa on liian vähän.

PROTEIINIVALMISTEEN KÄYTÖN AJOITUS

Proteiinijauheet ovat helpoin tapa nauttia riittävä määrä proteiinia. Voit sekoittaa hyvän makuiset jauheet halutessasi veteen, mehuun, maitoon tai vaikkapa jugurttiin. Proteiinijauheita käytetään paljon myös leivonnassa ja raakaleivonnassa! Ne kestävät kuumennusta ja tuovat myös hyvän ja nopean sekä ennen kaikkea terveellisen vaihtoehdon myös ruoanlaittoon ja leivontaan.

Nauti monta ateriaa päivässä, jotka sisältävät sekä proteiinia, hiilihydraattia, että hyviä rasvoja. Mikäli lämpimän ruoan tai eväiden valmistaminen päivän aikana ei ole mahdollista, on proteiinijuoma tai -patukka todella kätevä tapa pysyä kiinni ruokaohjelmassa!

EU:N HYVÄKSYMÄT RAVITSEMUS- JA TERVEYSVÄITTÄMÄT

Proteiini edistää lihasmassan kasvua
Proteiini edistää lihasmassan säilymistä
Proteiini edistää luuston pysymistä normaalina

 

Hyödyt

 • 3 proteiinilaatua yhdessä
 • Saatavilla 2kg ja 4kg pusseissa
 • Paranneltu versio Mass Whey:stä
 • Haaraketjuiset aminohapot ( BCAA )
 • Ruoansulatusentsyymit

Ainesosat

Maitosuklaa: Proteiinisekoritus, (heraproteiinikonsentraatti (maito), herapropeiini-isolaatti (maito), hydrolysoitu vehnäproteiini (gluteeni), soijaproteiini-isoaatti, aminohappoyhdistelmä (glysiini, leusiini, isoleusiini, valiini), makuaine, variaine (kurkumiini), enstyymiyhdistelmä (amylaasi, proteaasi, sellulaasi, beta-D-galaktosidaasi, lipaasi), makeutusaine (sukraloosi), emulsifiointiaine (soijalesitiini).

Ravintosisältö

Annoskoko 1 annosmitallista (25 g)

Ravintosisältö

  Per Annos
Energiaa 390 kJ / 92 kcal
Rasvaa 0.01
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0.5 g
Hiilihydraatteja 0.8 g
joista sokereita 0.6 g
Proteiinia 20.5 g
Suolaa 0.2 g

Suositellut tuotteet

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.208333333333333

4.208333333333333

(72 Arvostelut)

Katso kaikki arvostelut
 • 5    35
 • 4    25
 • 3    7
 • 2    2
 • 1    3
Lajittele
<
1
2
3
4
>

Cookies & cream

Yhteensä:

5

Maku tosi hyvä, sekoittuu hyvin ja hyvä hinta. Ei voi olla muutaku tyytyväinen.

Tue Jan 23 14:08:18 GMT 2018 mukaan JayJay

Ajaa asiansa

Yhteensä:

3

Mausta riippuen, Suklaa, hyvä Mustikka, loistava Ananas, hirveä ja saippuan makuinen Cookies n cream, karmea ja saippuan makuinen. Sekoittuvuus voisi olla parempikin. Kaksi ensimmäistä hyviä.

Fri Dec 22 23:19:25 GMT 2017 mukaan Latela

Uusi resepti

Yhteensä:

4

Vaikuttaisi että koostumus on muuttunut aikaisempiin pusseihin verrattuna. Sekoittuu hyvin ja maistuu hyvältä. Ostan tätä jatkossakin.

Tue Oct 17 17:22:24 BST 2017 mukaan Narut

Kelpo tavaraa

Yhteensä:

4

Tilasin suklaa-maapähkinä makuisena, oli hyvää ja sekoittuu tosi hyvin. Samalla tilauksella tuli banaani makuistaki, maku mielestäni melko 'teollinen'/fluorin makuinen ja paakkuuntuvaa, vaikka kuinka ravistelee shakeria.

Tue Jul 18 21:44:37 BST 2017 mukaan Henkka

Ananas-maku on kuvottavan makeaa

Yhteensä:

1

Tämän tuotteen ananas-versio on kuvottavan makeaa. Tämän kahden kilon paketin tuhoaminen on ollut yhtä tuskaa. En ehkä koskaan enää pysty syömään niitä ruotsinlaivan ananas-karkkeja.

Fri Jul 14 13:46:37 BST 2017 mukaan testo

Laatuproteiinia

Yhteensä:

5

Halpa ja todellakin toimiva tuote. Kaiken lisäksi hyvän makuinen.

Sat Jul 08 12:43:03 BST 2017 mukaan jämä

Blend

Yhteensä:

4

Ihan jees tuote. Hyvän makuinen ja sekoittuu hyvin.

Mon Jun 12 18:49:55 BST 2017 mukaan Jarsse

Sitä hyvää

Yhteensä:

5

Lähdin tätä kokeilemaan ihan puhtaasti sen takia että tähän on saatu mukaan BCAA:t. Kieltämättä tilatessani ensimmäistä kertaa hieman harmittelin kun ei ollut pienempää kuin se 2kg annos. Mutta paketin saavuttua ja ensimmäisten treenien jälkeen kun pääsin napostelemaan (maitosuklaa), ainut harmi oli se että en tilannut sitä 4kg säkkiä. Sekoittuu paremmin kuin yksikään aikaisemmista kokeilemistani jauhoista. Ei pieretä. Ei tarvitse maitoa että maut pääsevät oikeuksiinsa. Pelkän veden kanssa tuote lähes poikkeuksetta samaa mitä kaupan valmiit pikkupurkeissa olevat nannat. En lähtisi sanomaan sitä edes miinukseksi että kauhaa sai tietysti hieman kaivaa kun sen verran iso pussi, koska ainahan sitä saa etsiä. Suosittelen täysin, tätä ostan lisää tästä liikkeestä. Nopea kuljetus, usein tarjouksessa, ja ravintoarvot + maku pesee mennen tullen kalliimpienkin merkkien vastaavat. 5/5.

Mon Jun 05 19:37:26 BST 2017 mukaan Azmou

Protein Blend

Yhteensä:

4

Tuli tilattua tätä kokeiluun ja maultaan ei ihan minun makuuni (maku:maitosuklaa). Liekö se on tuo soijaproteiinin maku joka puskee pienesti läpite. Taijanki pysyä siinä perus herassa :) toki varmasti toimivaa tavaraa pitemmällä käytöllä.."ravinne"arvot vaikuttas ihan hyvältä jauhossa.

Thu May 25 12:30:06 BST 2017 mukaan MP

Protein Blend

Yhteensä:

5

Olen tilannut jo pitkään tätä tuotetta, sillä se on monipuolisempaa, kuin pelkkä hera ja sen hinta on muihin sekaproteiineihin nähden kaikista alhaisin. 4kg säkki myös riittää hyväksi toviksi. Kaikista mauistakin olen pitänyt, mutta kehnoimpana olen ehkä pitänyt banaania ja parhaimpana on ollut nykyinen mustikka.

Thu May 18 10:32:08 BST 2017 mukaan hype

Arvot kohillaan

Yhteensä:

5

Ehdoton suosikki ollu nyt proteiinijauheista. Maku ja arvot semmosta luokkaa, että peittoaa monet tuplasti kalliimmat proteiinijauheet. Ei voi ko suositella.

Tue May 16 17:23:49 BST 2017 mukaan Kunu

Gluteeni

Yhteensä:

1

Miksi ihmeeesä tuonnekin on pitänyt laittaa gluteenia(vehnäproteinia)? Vaikea perustella millään hyödyllä ainakaan.

Fri May 05 10:01:01 BST 2017 mukaan Svante

Hyvä

Yhteensä:

4

Hyvän makuinen ja sekoittuu hyvin. Suosittelen.

Mon Apr 24 16:48:27 BST 2017 mukaan TeräsFaari

Mass protein blend

Yhteensä:

5

Ok, maku. Sekoittuu hyvin nesteeseen. Erinomainen hinta-laatusuhde!

Fri Apr 21 09:31:21 BST 2017 mukaan Mari

Protein Blend

Yhteensä:

5

sekoittuu hyvin ja maku vie kielen mennessään:)

Fri Apr 21 08:08:57 BST 2017 mukaan pikmak

hyvä setti

Yhteensä:

5

maku jees ja toimii

Wed Apr 05 15:17:25 BST 2017 mukaan oiski

Protein blend

Yhteensä:

4

Sekoittuu hyvin, mutta aivan liian makeaa.

Mon Apr 03 17:53:38 BST 2017 mukaan Thompson

Huippu

Yhteensä:

5

Maku erinomainen ja saa tuloksia

Mon Mar 13 19:19:12 GMT 2017 mukaan Tmn37

Vähempi olis parempi.

Yhteensä:

2

Maku ja makeutus aineita on aivan helvetisti liikaa ! Ananaksen maku on niin hallitseva että se alkaa jo tökkiä. Aamupala pirtelöön voi sekoittaa ihan mitä vaan,lisää yksi mitta tätä ja ananaksen maku peittää alleen ihan kaiken.

Wed Feb 22 06:18:49 GMT 2017 mukaan Kim

protsku blend

Yhteensä:

5

Suklaa ja maapähkinävoi sopivat hyvin keskenään. Hyvää, sekoittuu hyvin ja aika usein alennuksessain.

Tue Jan 31 08:47:51 GMT 2017 mukaan Anatoli

Mass Protein Blend

Valitse kuva

Mass Protein Blend